No SIM installed!?

No SIM installed!? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zit met een probleem. Ik heb een paar weken mijn iPhone 16 GB 1.1.4 OTB. mijn iPhone geeft aan no SIM installed toen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-06-08, 16:54
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard No SIM installed!?

Hallo,

Ik zit met een probleem. Ik heb een paar weken mijn iPhone 16 GB 1.1.4 OTB. mijn iPhone geeft aan no SIM installed toen ik mijn andere SIM kaart in wilde doen. Ik heb al 3 keer gerestored en alles gedaan wat ik kon doen en hier op het forum gekeken voor oplossingen, maar het mocht niet baten. Hij kan wel het IMEI nummer uitlezen maar niet het ICCID.

Modemfirmware : 04.04.05_G

Kan het iets zijn dat de Bootloader verkeerd is, want als ik met iLiberty+ het hele unlock/jailbreak/activate proces doorloopt, las ik dat de bootloader fout was.

Hoe kan ik dit oplossen?

alvast bedankt

Laatst gewijzigd door Ericix; 12-06-08 om 19:42.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-06-08, 19:10
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 425
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

HEb je bij Iliberty wel Unlock -sim aangevinkt?? ( of iets wt er op lijkt ben nu niet thuis dus kan het niet zien)
  #3  
Oud 12-06-08, 19:12
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard

Ja, ik heb bij iLiberty de unlock functie aangezet
  #4  
Oud 12-06-08, 19:27
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

hier vindt je meer info over de baseband.
zet ander in itunes eerst je iphone in dfu,dan via herstel in itunes op 1,1,4 zetten en nadien iliberty+ draaien of winpwn
__________________
at your service
  #5  
Oud 12-06-08, 20:44
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard

Sorrie, maar het heeft te maken met de bootloader
  #6  
Oud 12-06-08, 21:08
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Wat bedoel je met heeft te maken met de bootloader?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #7  
Oud 12-06-08, 21:11
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

@ michael
ik zit info over baseband te geven ipv bootloader!
@ericix
met bootneuter kan je je bootloader goed zetten
  #8  
Oud 12-06-08, 21:35
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard

Oke, ga ik ff proberen met de bootneuter thnx
  #9  
Oud 12-06-08, 21:47
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

maakt nie uit welke bootloader je hebt, installeer gewoon bootneuter en selecteer :

activeren,
neuter,
unlock

meer moet je niet doen.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #10  
Oud 12-06-08, 21:50
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard

Ook met bootneuter weinig resultaat. Hij geeft steeds aan NO SIM.
Ik begin nu langzaam te bedenken dat er hardwarematig iets verkeerds zit.
  #11  
Oud 12-06-08, 22:24
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

al eens met een andere simkaart geprobeerd?
krijg je in itunes ook melding dat je geen simkaart hebt zitten?
probeer eens *#306# te bellen,nadien als hij zegt error processing verwijder je de toetscombinatie en druk bel je 0
heb ik net ergens gelezen
zou anders toch eens gaan restoren met winpwn

Laatst gewijzigd door truckdiver; 12-06-08 om 22:34.
  #12  
Oud 12-06-08, 23:09
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 33
Standaard

Andere simkaart heb ik ook al geprobeert. In Itunes geeft hij dat bericht ook aan ja. Jou tip van *#306# hielp niet.

iig bedankt
  #13  
Oud 13-06-08, 07:37
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ericix Bekijk bericht
Ook met bootneuter weinig resultaat. Hij geeft steeds aan NO SIM.
Ik begin nu langzaam te bedenken dat er hardwarematig iets verkeerds zit.
begin t ook stilaan te denken
  #14  
Oud 13-06-08, 07:45
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

nu al restore gedaan met winpwn?
  #15  
Oud 13-06-08, 08:02
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 425
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Heb je hiervoor mischien een turbosim gebruikt ?? kan namelijk zijn dan je Sim kaart kapot is??

ik weet dat er in installer ook een app is waarmee je je telefoon simlock vrij kan maken dat heeft iig bij mij geholpen.


Mvg jeremy
  #16  
Oud 13-06-08, 08:25
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
Heb je hiervoor mischien een turbosim gebruikt ?? kan namelijk zijn dan je Sim kaart kapot is??

Mvg jeremy
simkaart is niet stuk,heeft al andere simkaart geprobeerd
  #17  
Oud 13-06-08, 12:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Als hij dikke pech gaat hebben, dan zou zijn iphone wel eens hardware ergens kapot zijn. Bijna alle mogelijkheden afgegaan en nog geen oplossing.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Micro-SIM] No SIM card installed.. mklkhanou iPhone algemeen 0 16-12-10 11:58
No SIM card installed iPhone4 Gnobama iPhone algemeen 2 27-06-10 11:18
iPhone 3GS: Help, no SIM card installed ? vedzo Unlock 2 08-02-10 23:41
iPhone: [iPhone 2G] No Sim-Card installed Chytin Jailbreak 8 09-12-08 12:49
no sim card installed. Help!! LeonM Unlock [archief] 31 13-05-08 13:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:12.