probleem met downgrade van baseband

probleem met downgrade van baseband discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) wanneer ik probeer te downgraden van baseband. (virginize tool werkt niet, dus ik denk dat ik eerste de baseband moet downgrade), loopt het vast bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-11-07, 15:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 134
Standaard probleem met downgrade van baseband

wanneer ik probeer te downgraden van baseband. (virginize tool werkt niet, dus ik denk dat ik eerste de baseband moet downgrade), loopt het vast bij ieraser. ik krijg een foutmelding dat het niet gaat wegens seczone dan komt er op te staan waiting for data...
iemand al dit probleem gehad?

Laatst gewijzigd door mrgoolie; 04-11-07 om 15:23.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-11-07, 15:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 134
Standaard

IERASE stuck on "Waiting for data"
Re-upload ieraser and secpack to /usr/bin/

dit ga ik nu eens proberen...
  #3  
Oud 06-11-07, 01:46
shorty's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 282
Standaard

Gelukt mrgoolie?
  #4  
Oud 06-11-07, 08:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 134
Standaard

jep het is gelukt.
ik heb het via winscp gedaan.
bij een andere iphone had ik dit probleem: alles ging behalve ieraser... hierna heb ik gevirginized en het leek te werken.
echter nu is de imei code een andere als op de achterkant van de doos
  #5  
Oud 06-11-07, 08:26
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Wat voor imei mrgoolie? 0049 misschien?
  #6  
Oud 06-11-07, 08:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 187
Standaard

Als je ierase niet werkt dan kan dit aan het invoeren van het commando liggen via putty, probleem had ik ook.
Even ctrl + T en je hebt een commando scherm in winSCP.
  #7  
Oud 06-11-07, 09:37
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 134
Standaard

ja 0049
  #8  
Oud 06-11-07, 10:12
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan moet je nog een keer virginizen.
  #9  
Oud 06-11-07, 11:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 1
Standaard

zie hier staan dat ge ook winscp gebruikt, wil dat ook doen voor te virginizen maar bij geeft die altijd aan dat de connectie geweigerd wordt, kan je misschien zeggen waar het probleem zit, normaal is het passwoord van de root niet veranderd dan is het toch dottie ?

alvast bedankt
  #10  
Oud 06-11-07, 11:40
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als je 1.1.1 hebt is dat alpine
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Downgrade van 2.2.1 naar 2.2 geen verandering in baseband janwillemveldhuis Archief 2 02-03-09 14:03
Downgrade baseband onmogelijk probleem! maikbos Unlock [archief] 33 24-12-07 18:13
Downgrade 1.1.1 naar 1.0.2 met 1.1.2 baseband tha leecha Unlock [archief] 8 27-11-07 22:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.