Iphone functies na jailbreak

Iphone functies na jailbreak discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag mensen, Ik heb een vraagje: 'K ga binnenkort naar amerika. Stel dat ik daar een iPhone koop, omdat hij daar vele malen goedkoper is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 November 2007, 20:48
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 37
Standaard Iphone functies na jailbreak

Dag mensen,

Ik heb een vraagje:
'K ga binnenkort naar amerika. Stel dat ik daar een iPhone koop, omdat hij daar vele malen goedkoper is dan als hij hier in nederland uitkomt. Stel dat ik hem dan jailbreak, en dan in de hoop dat er nog een volledige unlock voor komt zodat ik er ook mee kan bellen. Dit is eigenlijk mijn eerste vraag al: denken jullie dat ik dit risisco moet nemen. Met andere woorden: denken jullie dat 1.1.2. volledig simlockvrij te maken is? Dan is mijn tweede vraag: Stel dat ik hem jailbreak, vallen dan alleen de functies van het bellen en sms'en af, of valt bijvoorbeeld ook maps af en dergelijke.

Groeten Joost
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 November 2007, 21:05
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joostje18 Bekijk bericht
Dag mensen,

Ik heb een vraagje:
'K ga binnenkort naar amerika. Stel dat ik daar een iPhone koop, omdat hij daar vele malen goedkoper is dan als hij hier in nederland uitkomt. Stel dat ik hem dan jailbreak, en dan in de hoop dat er nog een volledige unlock voor komt zodat ik er ook mee kan bellen. Dit is eigenlijk mijn eerste vraag al: denken jullie dat ik dit risisco moet nemen. Met andere woorden: denken jullie dat 1.1.2. volledig simlockvrij te maken is? Dan is mijn tweede vraag: Stel dat ik hem jailbreak, vallen dan alleen de functies van het bellen en sms'en af, of valt bijvoorbeeld ook maps af en dergelijke.

Groeten Joost
Alleen de functies van bellen en sms vervallen. De rest werkt uitstekend.
  #3  
Oud 8 December 2007, 13:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dendoor Bekijk bericht
Alleen de functies van bellen en sms vervallen. De rest werkt uitstekend.
dan voel ik me nu dus bes hard genaait heb een 1.1.2 Gedowngrade naar 1.1.1 en gejailbraked, maar kan volgens mij nog steeds niet bellen/smsen?
  #4  
Oud 8 December 2007, 13:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Door wie voel je je genaaid?? Wij kunnen het niet helpen dat er een nieuwe bootloader is, daarvoor moet je bij Apple zijn. Als je het forum had gelezen dan had je geweten dat je iPhone tijdelijk als ipod touch zou functioneren. Je kan hem bellend krijgen als je een turbosim gaat gebruiken en als je T Mobile hebt zou een supersim ook een oplossing zijn.
  #5  
Oud 8 December 2007, 14:10
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Door wie voel je je genaaid?? Wij kunnen het niet helpen dat er een nieuwe bootloader is, daarvoor moet je bij Apple zijn. Als je het forum had gelezen dan had je geweten dat je iPhone tijdelijk als ipod touch zou functioneren. Je kan hem bellend krijgen als je een turbosim gaat gebruiken en als je T Mobile hebt zou een supersim ook een oplossing zijn.
Dus alleen met een Turbosim kan ik bellen? Is dat dan een apart soort SIMkaart of hoe moet i kdat zien? Heb nu vodafone, als ik zo'n ding aanschaf krijg ik dan ook nieuw nummer/provider of hoe werkt dat ?
  #6  
Oud 8 December 2007, 14:33
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

zoek eens in de wiki naar turbosim...
  #7  
Oud 8 December 2007, 14:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diageo Bekijk bericht
Dus alleen met een Turbosim kan ik bellen? Is dat dan een apart soort SIMkaart of hoe moet i kdat zien? Heb nu vodafone, als ik zo'n ding aanschaf krijg ik dan ook nieuw nummer/provider of hoe werkt dat ?
Kijk voor meer info in de wiki. Nee je behoudt gewoon je provider en nummer. Turbo zorgt er voor dat de iPhone in de maling wordt genomen.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:14.