Capacity probleem 3.5GB i.p.v 8GB

Capacity probleem 3.5GB i.p.v 8GB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Juri Nee, ik woon in Westzaan. Geen zin in een dagje Den Haag? Kan ik je beter helpen....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 December 2007, 00:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Juri Bekijk bericht
Nee, ik woon in Westzaan.
Geen zin in een dagje Den Haag? Kan ik je beter helpen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 December 2007, 00:54
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Hm, fijn om uniek te zijn.......
Het enige wat ik me voor kan stellen is dat er met de usb stack iets fout is gegaan, er stond nl. een vmware sessie met een nokia n95 aan tegelijkertijd met het connecten van de iPhone. Als dat het is, zou het vreemd zijn, na een reboot van iPhone en macbook bleef het probleem nl.
Nou ja, staat nu te herstellen naar 1.1.1, we gaan het wel zien...
thanks

Laatst gewijzigd door "R"; 10 December 2007 om 00:56.
  #23  
Oud 10 December 2007, 00:58
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Daar staat, nadat je op general/about hebt geklikt 3.5GB.. Daar heeft ook al is 1 keer 300MB gestaan... Dus dat zegt eigenlijk niet zoveel over de werkelijk capciteit..
  #24  
Oud 10 December 2007, 01:01
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Geunlockt via Unlock the iPhone - the simple tutorial!
  #25  
Oud 10 December 2007, 01:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee dat klopt maar wat staat er bij het beschikbare geheugen.
  #26  
Oud 10 December 2007, 01:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Hm, fijn om uniek te zijn.......
Het enige wat ik me voor kan stellen is dat er met de usb stack iets fout is gegaan, er stond nl. een vmware sessie met een nokia n95 aan tegelijkertijd met het connecten van de iPhone. Als dat het is, zou het vreemd zijn, na een reboot van iPhone en macbook bleef het probleem nl.
Nou ja, staat nu te herstellen naar 1.1.1, we gaan het wel zien...
thanks
Ja bijzonder zijn is altijd cool. Had mijn bek moeten houden over de supersim want mijn pm bakje loopt snel vol hahahahaha.
Inmiddels ook al weer iphones gered van een wisse dood.
  #27  
Oud 10 December 2007, 01:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Staat ook 3.5GB bij available..
Den Haag, zekers de moeite maar deze week zal lastig worden.
  #28  
Oud 10 December 2007, 01:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Laat een PM voor me achter kan ook in het weekend.
  #29  
Oud 12 December 2007, 16:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Soortgelijk probleem maar 2,65 Gb vrij

Ik heb een 8 Gb iPhone. Ik ben een gedeelte van mijn geheugen kwijt.
In het about scherm geeft hij aan 7,3 Gb available 2,6 Gb, er staat echter nog niets op!?
In iTunes geeft hij aan Totaal 7,27 Gb andere 4,63 Gb (in een volledig oranje balk) vrij 2,65 Gb

Hoe kan ik deze 4,63 Gb die niet gevuld zijn vrij krijgen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iPhone geheugen.JPG‎ (7,0 KB, 22x gelezen)
  #30  
Oud 12 December 2007, 17:25
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard Geeft geheugen niet vrij na nieuwe sync

Volgens mij ben ik achter het probleem. Ik ben de gelukkige aigenaar van een iphone en ipod touch. Ik heb soms wat problemen met de iTunes verbinding. Ik heb nu 3 maak een nieuwe sync gemaakt met de iphone en iTunes en het oude profiel terug gezet. Je bent dan alle muziek etc kwijt blijkbaar en moet opnieuw syncen. Het lijkt erop dat hij dan het "oude" geheugen niet meer vrijgeeft. Ik ben nu ook weer aan het syncen en heb nog maar 1,65 Gb over. Ik denk dus dat ik met winscp een bepaalde map leeg moet maken, weet iemand welke?

Gr. en Thanks

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bruce Wayne Bekijk bericht
Ik heb een 8 Gb iPhone. Ik ben een gedeelte van mijn geheugen kwijt.
In het about scherm geeft hij aan 7,3 Gb available 2,6 Gb, er staat echter nog niets op!?
In iTunes geeft hij aan Totaal 7,27 Gb andere 4,63 Gb (in een volledig oranje balk) vrij 2,65 Gb

Hoe kan ik deze 4,63 Gb die niet gevuld zijn vrij krijgen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iPhone geheugen 1.JPG‎ (8,0 KB, 10x gelezen)
  #31  
Oud 12 December 2007, 19:06
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard

Gevonden !!
Ik heb met WinSCP verbinding gemaakt.
Het bleek dat ik meerdere media mapen had. Ik heb de meest recente laten staan en
de rest gedelete. Nu is alles perfect !!
  #32  
Oud 12 December 2007, 22:18
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Hi MIchael/Jailbreakers,
Mijn Iphone is wederom gecrashed..... MAAR.... na een restore heb ik mijn volledige capaciteit weer terug..... Ik heb de Iphone wel helemaal vol geladen tot +/-3,4GB....(eerst meer, 4GB, gewoon om te kijken wat er zou gebeuren...) zodat als hij zou crashen iets moest gaan doen, wellicht een apple trick om ons jailbreakers te jailen...... Maar helaas voor apple,,,, 7,3GB is nu mijn huidige capciteit.. Ik hoop nu dat hij stabiel zal blijven.. Dat crashen van je apple is niet echt fijn.... maar het blijft natuurlijk een prachtig apparaatje... En voor de anderen met problemen..
Laat je niet jailen door apple!!!!

Groetjes en bedankt!!!
Juri
  #33  
Oud 12 December 2007, 22:19
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Cool Juri dat alles weer is zoals het moet zijn. En we laten ons niet klein krijgen door Apple ;-))))
  #34  
Oud 12 December 2007, 22:36
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Yep, hopelijk dat deze apple niet rot is...

By the way, gewoon je sim er in stoppen na het restoren (geen AnySim gebruiken) en is hij back in business dit keer had ik een back up...dus dan valt het allemaal wel weer mee..
  #35  
Oud 12 December 2007, 22:42
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Werkt deze oplossing ook bij mijn 4GB Iphone?? ik zie ook maar 3,5GB?


Sorry, kon het niet laten.....
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #36  
Oud 12 December 2007, 22:54
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crunch81 Bekijk bericht
Werkt deze oplossing ook bij mijn 4GB Iphone?? ik zie ook maar 3,5GB?


Sorry, kon het niet laten.....
Probeer het LOL
  #37  
Oud 5 January 2008, 22:29
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 27
Send a message via twitter to guza
Standaard

Mijn capaciteit klopt ook niet, geeft in general/about wel 7,3gb aan maar in itunes is er 5gb gebruikt terwijl me iphone leeg is.
Wat gebeurt er als ik in itunes op herstel druk? moet ik dan weer jailbreaken?
  #38  
Oud 6 January 2008, 17:29
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Kijk even bij de wiki 300mb killer
Hi Guza,
Ik denk dat itunes je media folder niet kan vinden? Ik denk dat Michael oplossing in deze wel helpt.

BY THE WAY.
Het is mij opgevallen dat het crashen van mijn Iphone waarschijnlijk met de DATA ROAMING functie te maken heeft. Nadat ik de data roaming functie uit heb geschakeld is hij niet meer gecrashd!!!
Het is waarschijnlijk dat apple een tricker heeft ingebouwd (ingebouwd bezoekje apple site ofzo...) waarbij niet herkende IME telefoons of officieel netwerk geregistreerde iphones getrikkerd worden en je het "mooie" icoontje te zien krijgt om hem aan te sluiten op itunes....
  #39  
Oud 6 January 2008, 18:30
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 27
Send a message via twitter to guza
Standaard

Ik heb de 300mb killer geprobeerd maar geen resultaat, general/about geeft nog steeds aan capacity 7,3GB en available 1.9GB en songs en video's 0. Maar de foto's kan ik wel gewoon zien.
Kan ik ook de media gewoon verwijderen want dat vind ik ook prima? Welke mappen zou ik moeten verwijderen dan?
  #40  
Oud 6 January 2008, 18:42
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Ben je een beetje handig met restoren en opnieuw jailbreaken?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
andere geheugen is nu 5Gb en groeit mccass iPhone algemeen 17 10 December 2009 23:30
Capacity Meter ~boi Chat en geruchten 3 26 February 2009 18:05
iPhone 1e gen.: memory capacity 7,1 GB is dat normaal aditnl Unlock 5 12 January 2009 15:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:28.