turbosim vanuit china?

turbosim vanuit china? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) @soemy, Heb je deze dan nog moeten jailbreaken ? Waarschijnlijk wel.Laat je eens iets weten.Alvast bedankt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10-01-08, 10:24
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

@soemy,

Heb je deze dan nog moeten jailbreaken ? Waarschijnlijk wel.Laat je eens iets weten.Alvast bedankt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10-01-08, 10:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 80
Standaard

dat heb ik gedaan

want iWorld heb ik laten draaien want anders crashen de telefoon apps...

telefoon was overgens op iphone touch gezet ondertussen
dus ik moest die wel gaan updaten naar 112 terug en jailbreaken om het soepel te laten werken.

mvg
  #23  
Oud 10-01-08, 12:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 4
Standaard

Inmiddels heb ik een (namaak) Turbosim gekocht op ebay. Wordt verstuurd vanuit Hong Kong. Laat jullie wel weten of het werkt.
  #24  
Oud 10-01-08, 12:03
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soemy Bekijk bericht
hej allemaal

ik ben gisteren 3 zo'n kaartjes bij iemand gaan halen.
ik heb net dezelfde, bij mij staat aan de ommezijde links bovenaan in de hoek

USA - AT&T

mij werden ze verkocht onder de naam iTurboSim
Ik ben er tevreden van, sim uitknippen, erop "leggen" erinsteken.
iPhone stond al klaar met iworld al geselecteerd, en mijn provider werd zo geaccepteerd! Easy as pie, snel EN effectief!

een aan te raden product...
die ik kan inkopen heeft dat ook erop staan USA - AT&T
misschien toch meer inkopen
  #25  
Oud 10-01-08, 12:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 80
Standaard

@ stevent1, aan welke prijs heb je ze gekocht?

@ maxman: misschien ook doen, welke prijs kan jij ze kopen?

mvg
simon
  #26  
Oud 10-01-08, 13:02
d_v d_v is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 37
Standaard

Als ze werken met een KNP (Hi) sim dan ben ik ook wel geinteresseerd.
  #27  
Oud 10-01-08, 15:46
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door d_v Bekijk bericht
Als ze werken met een KNP (Hi) sim dan ben ik ook wel geinteresseerd.
Ik heb zelf ook Hi dus kan het je volgende week laten weten. Het probleem is wel dat ik volgende week woensdag 3,5 week ga skieen.
Heb daar wel internet dus als het iets is kan ik ze wel alvast bestellen en alles regelen.

Maar eerst kijken of het goed werkt voordat ik dingen ga plannen.

Prijs rond de 50 euro.
  #28  
Oud 10-01-08, 16:04
d_v d_v is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 37
Standaard

Ok, dan zal ik dit topic in de gaten houden.
  #29  
Oud 10-01-08, 16:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soemy Bekijk bericht
@ stevent1, aan welke prijs heb je ze gekocht?

@ maxman: misschien ook doen, welke prijs kan jij ze kopen?

mvg
simon
Uit mijn hoofd net tegen de 60 euries
  #30  
Oud 10-01-08, 17:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 80
Standaard

beiden een intressante prijs

ik weet genoeg mensen die der 60 euro voor over hebben...
  #31  
Oud 11-01-08, 12:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Gisteren dus mijn iphone ontvangen en het nodige gedaan om deze werkend te krijgen wat allemaal vrij vlot verliep. En dit dus met de turbosim uit china.
  #32  
Oud 11-01-08, 23:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Linux
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 7
Standaard

Idem met simfreer uit China. Totaal incl. verzendkosten heeft me EUR 58 gekost. betaald via paypal. Heeft 5 dagen geduurd (besteld op zondag).

Ik ben er wel erg blij mee.

Is er ook al iemand die me kan vertellen hoe ik nu safari kan gebruiken met de GPRS verbinding?
  #33  
Oud 11-01-08, 23:54
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door il padrino Bekijk bericht
Idem met simfreer uit China. Totaal incl. verzendkosten heeft me EUR 58 gekost. betaald via paypal. Heeft 5 dagen geduurd (besteld op zondag).

Ik ben er wel erg blij mee.

Is er ook al iemand die me kan vertellen hoe ik nu safari kan gebruiken met de GPRS verbinding?
APN enzz instellen van je provider en internetten maar.
  #34  
Oud 12-01-08, 10:27
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 21
Standaard

Bij mij werkt hij dus ook met de turbosim vanuit china !

met B-mobistar, even het bewijs:

  #35  
Oud 13-01-08, 12:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Linux
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maxman Bekijk bericht
APN enzz instellen van je provider en internetten maar.
Het is me gelukt met de volgende instellingen:
Vodafone Blackberry (Abonnement)
- APN: blackberry.vodafone.nl
- Usernaam: vodafone
- Password: vodafone
  #36  
Oud 13-01-08, 23:55
Rutger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Nabij R'dam
Berichten: 65
Standaard

Heb de meest brakke fopsim gekocht die er is (kingsim), het is slechts een soort crepepapier met een chip erop getaped maar ik moet toegeven dat het een prima ding is. Erin gepropt, na 3 seconden netwerk gevonden (cheapass telfort) en werkt prima!
  #37  
Oud 14-01-08, 12:40
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 197
Standaard

De sim van mijn chinese leverancier is ook binnengekomen vandaag werkt perfect.
Jammer dat ik 3 weken op vakantie ga anders was ik nu al begonnen met ze te verkopen.

Over 3 weken zal ik dus nog eens kijken of het intressant is ze te gaan verkopen hier.
  #38  
Oud 14-01-08, 15:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 60
Standaard

Ik kan het ook beamen, heb zelf 50 euro betaald voor dit ding binnen 4 dagen thuis Ik dacht als dat maar goed gaat.. en wat denk je.. knippen! insteken en klaar! Werkt perfect! Hopelijk ook te gebruiken met 1.1.3 straks!
  #39  
Oud 15-01-08, 09:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 6
Standaard

Behalve iWorld en een 1.1.2 FW hoef je dus niets te doen behalve insteken en gaan met die banaan ... ?

Moet je trouwens 1.1.2 hebben of werkt het ook op 1.1.1 ? Of werkt dan iWorld weer niet....

Hoor het graag even...
  #40  
Oud 15-01-08, 11:27
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 34
Standaard

Ik heb moeten upgraden naar 1.1.2. voor ik IWorld kon installeren.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27-01-08 20:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:52.