Knippen Sim-Card

Knippen Sim-Card discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Hypercard ontvangen en nu wil ik mijn orginele Vodafone Simcard op maat knippen. Mijn simcard lijkt echter een heel ander type dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 January 2008, 13:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard Knippen Sim-Card

Ik heb een Hypercard ontvangen en nu wil ik mijn orginele Vodafone Simcard op maat knippen. Mijn simcard lijkt echter een heel ander type dan de simcard op het voorbeeld met een "ovale" binnenkant.
Als ik de sticker op mijn simcard plak valt deze een heel stuk over het metaal. Ik ben bang dat als ik nu de sim knip volgens de sticker, ik over vitale delen knip van de simcard.
Heb ik een "verkeerd" type simcard of maakt dat niet uit?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2008, 14:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Niemand?
Nog iets: bij mij vodafone sim zit het "koperen" gedeelte centrisch op de sim. Bij andere sims en ook in het voorbeeld zit het koperen gedeelte een beetje meer naar links op de sim.
  #3  
Oud 13 January 2008, 17:18
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Misschien dat dit helpt?

YouTube - How To Install A GSM Sim Card Into iPhone
  #4  
Oud 13 January 2008, 17:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Bedankt voor je reaktie. Bij de hypercard moet de sim nog een stuk kleiner worden geknipt. En juist daar maak ik me een beetje zorgen over.
Iemand daar ervaring mee?
  #5  
Oud 13 January 2008, 17:51
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Het filmpje is toch gebasseerd op de Hypercard?
  #6  
Oud 13 January 2008, 18:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door depl0y Bekijk bericht
Het filmpje is toch gebasseerd op de Hypercard?
Hmm, ik heb een hele andere (een duo-card) waar 2 sims in kunnen. Misschien is dit de (nieuwe) single-card.
Bij die van mij kunnen er dus 2 sims op het oppervlak van de hypersim en moeten ze dus behoorlijk kleiner worden geknipt.
  #7  
Oud 13 January 2008, 18:23
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Aha en die Hypercard (met duo sim) is ook al ergens werkend bij een iPhone?
  #8  
Oud 13 January 2008, 18:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Jazeker, kijk maar een in de Hyper-card thread hier. Meerdere successen. Alleen weet ik niet of die dezelfde sim hebben als ik.
  #9  
Oud 13 January 2008, 18:33
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Niet bang zijn om te knippen. Ja, je moet een stuk in het gouden deel van de sim knippen, maar dat doet niks. Zolang je het middelste deel maar niet stuk knipt.
Kijk ook goed naar de de lijnen die op je sim gevormd zijn door het gebruik met je oude phone. Je ziet goed waar de contactpunten zijn, blijf daar ook maar af
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #10  
Oud 13 January 2008, 19:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sick Mic Bekijk bericht
Niet bang zijn om te knippen. Ja, je moet een stuk in het gouden deel van de sim knippen, maar dat doet niks. Zolang je het middelste deel maar niet stuk knipt.
Kijk ook goed naar de de lijnen die op je sim gevormd zijn door het gebruik met je oude phone. Je ziet goed waar de contactpunten zijn, blijf daar ook maar af
Toch maar in het depe gesprongen en geknipt. En: WERKEN!!!!!!!!!!!!
Thanks guys
  #11  
Oud 17 January 2008, 23:02
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

zijn jullie nog tevreden over de hypersim? Hyper-Card for GSM, New Turbo Dual SIM
werken deze met laatste versie van 1.1.2?
moet er niets meer gedaan worden softwarematig?
thx voor de reacties
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Micro-SIM] No SIM card installed.. mklkhanou iPhone algemeen 0 16 December 2010 12:58
Sim knippen --> eerst doorschakelen? matthijst iPhone algemeen 2 15 October 2010 17:29
Micro sim knippen/maken kaartjes iPhone algemeen 1 22 August 2010 11:01
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 02:12
Sim kaart knippen voor Turbosim (vodafone) lhy Unlock [archief] 2 12 January 2008 15:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:25.