TurboSIM....probleempje?

TurboSIM....probleempje? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Zojuist mijn TurboSIM gekregen echter zit ik hierbij met een klein probleempje. Mijn 1.1.2 OTB draait nog op de 1.1.1 firmware . Deze moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 January 2008, 12:56
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard TurboSIM....probleempje?

Hey,

Zojuist mijn TurboSIM gekregen echter zit ik hierbij met een klein probleempje. Mijn 1.1.2 OTB draait nog op de 1.1.1 firmware. Deze moet ik dus eerst updaten naar 1.1.2. Bij Itunes gaat dit echter niet meer,, daar beiden ze meteen 1.1.3 aan fouteboel dus,

iemand enig idee hoe ik de 1.1.2 ernu op kan krijgen?

Gr,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 January 2008, 13:26
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

ff googlen voor 1.1.2 firmware, downloaden!
je moet shift ingedrukt houden terwijl je op herstellen aan klikt, dan kan je kiezen welke firmware dus 1.1.2
  #3  
Oud 18 January 2008, 13:26
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
ff googlen voor 1.1.2 firmware, downloaden!
je moet shift ingedrukt houden terwijl je op herstellen aan klikt, dan kan je kiezen welke firmware dus 1.1.2
Thanks!!
zal het eens proberen
  #4  
Oud 18 January 2008, 13:27
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Staat trouwens ook hier https://forum.iculture.nl/f1/ip...-firmware.html
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #5  
Oud 18 January 2008, 13:28
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patipod Bekijk bericht

nog beter

raak ik wel mijn spullen die ik geinstalleerd heb niet kwijt?
  #6  
Oud 18 January 2008, 13:29
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Wat raak je niet kwijt?
  #7  
Oud 18 January 2008, 13:31
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patipod Bekijk bericht
Wat raak je niet kwijt?

apps die ik geinstalleerd heb. muziek, summerboard, fimpjes etc etc
  #8  
Oud 18 January 2008, 13:33
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Ach zo. Geen idee. Volgens mij wel, maar weet t niet zeker. Sorry
  #9  
Oud 18 January 2008, 13:33
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

die ben je kwijt!
  #10  
Oud 18 January 2008, 13:34
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
die ben je kwijt!
Dam,, dat is ***** had net zoveel bedankt !
  #11  
Oud 18 January 2008, 13:37
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Je bent niet de enige hoor ben net op een hele vreemde manier al mijn muziek kwijt geraakt, dus ik kan ook opnieuw beginnen
  #12  
Oud 18 January 2008, 13:51
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Wat ik ff niet snap... ik heb de 1.1.2 gedownload via die site die jullie gaven.

Maar nu moet ik die dus helemaal opnieuw jailbreaken etc.. als ik deze tutorial volg:
https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html

dan moet ik hem dus downgraden naar 1.1.1 :S kan iemand me ff hiermee helpen wat ik nu moet doen?
  #13  
Oud 18 January 2008, 13:54
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Ehm dat staat tog hier...? https://forum.iculture.nl/f1/iphoneclub/f5/wiki/2298-unlock-1-1-2-windows.html#Downgrade_1_1_1

Greetz, Stiruam
  #14  
Oud 18 January 2008, 13:55
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
maar ik moet toch helelmaal niet naar 1.1.1? als ik de TurboSIM wil instaleren moet ik toch op 1.1.2 zitten of niet?
  #15  
Oud 18 January 2008, 13:56
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Hier staat namelijk zo:
[h2]TurboSIM Installatie (Windows)[/h2]
https://forum.iculture.nl/f1/ip...e-windows.html

volgens deze tut. moet ik dus mijn 1.1.1 updaten naar 1.1.2 via iTunes. dit gaat echter niet meer omdat ze nu 1.1.3 aanbieden
  #16  
Oud 18 January 2008, 13:58
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Jha als je oktoprep hebt geinstallerd op 1.1.1 ja.. Maar dat heb je niet want je hebt geen 1.1.1 dus moet je eerst naar 1.1.1 en dan oktoprep installeren en dan naar 1.1.2. Anders kan je je 1.1.2 niet jailbreaken!

Greetz, Stiruam
  #17  
Oud 18 January 2008, 13:59
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Jha als je oktoprep hebt geinstallerd op 1.1.1 ja.. Maar dat heb je niet want je hebt geen 1.1.1 dus moet je eerst naar 1.1.1 en dan oktoprep installeren en dan naar 1.1.2

Greetz, Stiruam

ah oke..dan probeer ik dat eens ff..tnx. Maar hoe kom ik van de 1.1.1 naar 1.1.2 dan ? want daar is ff verwarring over, via itunes gaat het niet meer
  #18  
Oud 18 January 2008, 14:15
Bel Bel is offline
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 7
Standaard

hey mensen,

Heb net een bieding gewonnen op ebay voor een turbo sim. Hieronder staat het linkje:

TurboSim StealthSim NextSim KingSim - the cheaper One bei eBay.de: Sonstige (endet 18.01.08 11:07:03 MEZ)


Dit is toch wel de goede turbo sim? Helemaal onder aan de pagina staat het.

Groet,
Leroy
  #19  
Oud 18 January 2008, 14:16
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Locatie: Nijmegen
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bel Bekijk bericht
hey mensen,

Heb net een bieding gewonnen op ebay voor een turbo sim. Hieronder staat het linkje:

TurboSim StealthSim NextSim KingSim - the cheaper One bei eBay.de: Sonstige (endet 18.01.08 11:07:03 MEZ)


Dit is toch wel de goede turbo sim? Helemaal onder aan de pagina staat het.

Groet,
Leroy
nee kerel, dit ziet er niet uit als de echte. De echte is zwart! Voor mij ziet dit er niet uit als de echte.

Laatst gewijzigd door Diageo; 18 January 2008 om 14:22.
  #20  
Oud 18 January 2008, 14:22
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diageo Bekijk bericht
ah oke..dan probeer ik dat eens ff..tnx. Maar hoe kom ik van de 1.1.1 naar 1.1.2 dan ? want daar is ff verwarring over, via itunes gaat het niet meer
Als je oktoprep hebt geinstalleerd op 1.1.1 kan je daarna vrolijk updaten naar 1.1.2 Dan kan je hem namelijk wel jailbreaken De 1.1.2 firmware kan je in de wiki van firmware krijgen volgens mij!

Greetz, Stiruam
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleempje madbulldog Archief 1 12 July 2009 17:10
Probleempje Fordius iPhone algemeen 7 19 March 2009 13:10
Probleempje.. lijntjuh Archief 6 7 January 2009 22:04
probleempje lijntjuh Archief 1 7 January 2009 11:37
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:44.