Turbosim Probleem

Turbosim Probleem discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Net mijn bladox turbosim toegestuurd gekregen. Ik knip de AT&T kaart uit zoals aangegeven,leg beide sims op elkaar, maar de combinatie wil niet helemaal in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-01-08, 18:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 10
Standaard Turbosim Probleem

Net mijn bladox turbosim toegestuurd gekregen. Ik knip de AT&T kaart uit zoals aangegeven,leg beide sims op elkaar, maar de combinatie wil niet helemaal in het gleufje. Iemand hier ervaring mee wat ik juist kan doen o hem er toch in te krijgen (en natuurlijk ook terug uit).

Alvast bedankt voor de hulp.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-01-08, 07:37
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 42
Standaard

meestal zit er een stickertje op je xsim kaart, heb je die verwijderd en vervolgens je eigen sim kaart erop geplakt ?
Ik heb er net een gedaan, duurde 2 minuten, stickertje loshalen, eigen sim kaart erop plakken, en klaar. Hij ging er heel smooth in.
  #3  
Oud 24-01-08, 10:47
-Rick's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 25
Standaard

Heb het zelfde gehad, wat mij is opgevallen is dat je bij de turbosim echt vlak langs de simkaart op je AT&T en je eigen SIM-kaartje moet snijden\knippen.
Ik heb destijd een nieuw en scherp stanley mesje gebruikt.
Maar wanneer je vlak langs je de chip op de simkaart snijd dan past het net aan.

Ik heb inmiddels 3 TurboSims geinstalleerd. Mijn ervaring is dat het tot op de mm net aan past. Wat ik wel eerst doe is de simkaart zelf in het houdertje plaatsen, en dan de turbosim er apart op te leggen. (soms met de computerchip op de TurboSim het 'klemmetje' beetje omhoog duwen.

Hoop dat het helpt
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: TurboSim probleem/vraag t2krambo Unlock 6 16-05-09 20:37
Probleem met TurboSIM petervansabben Unlock [archief] 4 05-02-08 17:41
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 17:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:58.