Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script.

Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens mij heb ik een probleem. Ik had 1gig schijf ruimte over volgens mij maar nu geeft die aan dat de schijf bijna vol is. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 27 January 2008, 19:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 60
Standaard

Volgens mij heb ik een probleem.

Ik had 1gig schijf ruimte over volgens mij maar nu geeft die aan dat de schijf bijna vol is.
Verder staat die nu al vast op dat gedeelte voor 30 min.
Volgens mij ben ik de ***.

Het is gelukt
Ik heb hem gereboot, ( duurde zeker wel 5min )
Maar nu heb ik toch echt een 1.1.3

Laatst gewijzigd door "R"; 27 January 2008 om 21:59.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 January 2008, 19:09
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Op welke partitie moet er ruimte zijn? Op /var?
  #23  
Oud 27 January 2008, 19:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Maastricht
Berichten: 85
Standaard

dat heb ik ook gehad, 2 gig vrij maar toch een waarschuwing dat hij vol was
gewoon home en uit knop inhouden todat hij geen scherm meer geeft en dan weer aan zetten, ff geduld hebben en dan zou hij het moeten doen
bij mij wel tenminste

youtube werkt, sms ook, bellen ook
google maps werkt in hybrid
localiseren werkt volgens mij niet
  #24  
Oud 27 January 2008, 19:19
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Nou ik ga het proberen, ik heb ALLES verwijderd behalve:
- BSD Subsystem V2.0
- Installer
- OpenSSH

kijken wat er gaat gebeuren.
  #25  
Oud 27 January 2008, 19:24
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 14
Standaard

Hoe kunnen jullie dit proberen, bij mij is alles (zowel site in IE als in Safari, en in de installer, deze crasht zelfs half omdat hij blijft hangen) van modmyifone.com offline...

Volgens mij zitten ze aan het datalimiet ofzo
  #26  
Oud 27 January 2008, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 60
Standaard

Wel jammer dat bijna geen app het atm nog doet
Ik miss iphysis nu al
  #27  
Oud 27 January 2008, 19:37
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Hoe kom ik aan BSD v2.0???
Kan hem niet updaten via installer..blijf gewoon op versie 1.5
iemand die kan helpen?
  #28  
Oud 27 January 2008, 19:42
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Hoe kom ik aan BSD v2.0???
Kan hem niet updaten via installer..blijf gewoon op versie 1.5
iemand die kan helpen?
Gewoon even verwijderen met uninstall en dan weer opnieuw installeren.
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #29  
Oud 27 January 2008, 19:43
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Laat maar, is al gelukt.
Ander vraagje, Kan je Iworld nog wel installeren na deze jailbreak/update..?
Want anders werkt mijn stealthsim niet meer..
  #30  
Oud 27 January 2008, 19:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Dus moet eerst de Open SSH Server installeren versie 4.6p1-1
Die moet je aan zetten
Waar zet je die aan ?
  #31  
Oud 27 January 2008, 19:46
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jimmy88 Bekijk bericht
Hoe kunnen jullie dit proberen, bij mij is alles (zowel site in IE als in Safari, en in de installer, deze crasht zelfs half omdat hij blijft hangen) van modmyifone.com offline...

Volgens mij zitten ze aan het datalimiet ofzo
Gewoon op refresh blijven drukken, hij pakt hem vanzelf..
  #32  
Oud 27 January 2008, 19:47
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 69
Standaard

Het is erg druk denk ik!
Ik krijg op dit moment ook niks binnen via de sources.

Kan ook de BSD niet updaten van 1.5 naar 2.0.

dus nog even geduld waarschijnlijk!!
  #33  
Oud 27 January 2008, 19:48
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tqam Bekijk bericht
Dus moet eerst de Open SSH Server installeren versie 4.6p1-1
Die moet je aan zetten
Waar zet je die aan ?
Ik denk niet dat dit een vereiste is, maar ik heb alleen neergezet welke programma's ik er op had. OpenSHH is er alleen voor om in je Iphone te kunnen komen via WINSCP. Je kan hem installeren en hier hoef je verder niks mee te doen.
  #34  
Oud 27 January 2008, 19:51
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Laat maar, is al gelukt.
Ander vraagje, Kan je Iworld nog wel installeren na deze jailbreak/update..?
Want anders werkt mijn stealthsim niet meer..
Correct me if im wrong maar volgens mij heb je die niet meer nodig in 1.1.3

Tenminste, dat dacht ik ergens te hebben gelezen.
Iemand die hier uitsluitsel over kan geven>?
  #35  
Oud 27 January 2008, 19:51
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alfaten Bekijk bericht
Het is erg druk denk ik!
Ik krijg op dit moment ook niks binnen via de sources.

Kan ook de BSD niet updaten van 1.5 naar 2.0.

dus nog even geduld waarschijnlijk!!
Je moet bij Sources blijven refreshen totdat de Site naar boven verspringt (totdat hij niet meer bij "uncatherozised" staat) daarna naar "All Packages" en dan staat hij bovenaan.
  #36  
Oud 27 January 2008, 19:52
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Aight my iPhone is officialy been PIMPED

heb via de source van modmyifone de jailbreak uitgevoerd en heb nu 1.1.3, nu nog even de bijbehorende dingen instellen
  #37  
Oud 27 January 2008, 19:54
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Ben hem nu aan het proberen.. Eerst even 20 minuten wachten dus
  #38  
Oud 27 January 2008, 19:56
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 69
Standaard

Ik krijg elke keer de melding
Refresh failed
Could not refresh sources!

klopt dat?

dat geldt ook als ik BSD wil updaten

Laatst gewijzigd door Alfaten; 27 January 2008 om 19:58.
  #39  
Oud 27 January 2008, 19:59
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alfaten Bekijk bericht
Ik krijg elke keer de melding
Refresh failed
Could not refresh sources!

klopt dat?
nee, die foutmelding is niet goed, je moet altijd kunnen refreshen, herstart je iphone even en check eerst of je verbinding hebt in Safari, heb je dit niet, dan moet je eerst zorgen dat je Wi-Fi weer online komt.
  #40  
Oud 27 January 2008, 20:01
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Nou ga het dan maar proberen
Heb bsd subsystem 2.0
installer version 3.ob10
autolock op never

naar installer en de automatische script downloaden
De rest gaat vanzelf

Klopt het ?

Kan dat met gewoon de kabel aan mijn laptop of moet ik hem in het docking station zetten ?

Laatst gewijzigd door Tqam; 27 January 2008 om 20:03. Reden: Regel vergeten
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 16:25
Jailbroken 3.0.1 naar -> ? (3.1/..) MrNilo Archief 7 14 October 2009 17:54
1.1.3 (Jailbroken) naar 1.1.4 Lorsk8 Unlock [archief] 7 16 April 2008 14:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.