Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script.

Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok,..het is mij gelukt 1.1.3 wiebelen maar,... Als ik gebeld wordt,.dan hoor ik geen ringtone meer ringtone fix 1.1.3 gedraaid,..helpt niet iemand een idee ?? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 27 January 2008, 21:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Ok,..het is mij gelukt 1.1.3 wiebelen maar,...

Als ik gebeld wordt,.dan hoor ik geen ringtone meer ringtone fix 1.1.3 gedraaid,..helpt niet iemand een idee ??

Frits
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 27 January 2008, 21:09
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Iemand een idee of alles van de modmyifone server gehaald wordt?
Of wordt de fw file gewoon nog van de apple servers gehaald?

@Tqam, volgens mij maakt dat niet uit. Zorg wel dat itunes en itunes helper uit staat.
Of je doet hem gewoon aan de normale oplader.
  #43  
Oud 27 January 2008, 21:12
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 14
Standaard

Komt waarschijnlijk omdat modmyifone.com op z'n gat ligt. Ik heb dringend een orriginele preferences.app nodig (liefst 1.1.3). Normaal had ik die ook wel via modmyifone kunnen krijgen, maar aangezien deze er niet is....

M'n telefoon blijft een fake time aangeven (9:42 constant, hoe toepasselijk) komt waarschijnlijk omdat extended preferences van MMi dit heeft verneukt. Gekke is dat zowel een complete restore van 1.1.1, als een update naar 1.1.2 dit niet heeft verholpen...

Iemand die mij aan dit bestand kan helpen zodat ik de gehele map kan vervangen? (kan dit eigenlijk zonder problemen?)
  #44  
Oud 27 January 2008, 21:15
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crunch81 Bekijk bericht
nee, die foutmelding is niet goed, je moet altijd kunnen refreshen, herstart je iphone even en check eerst of je verbinding hebt in Safari, heb je dit niet, dan moet je eerst zorgen dat je Wi-Fi weer online komt.
Check, ik had inderdaad gewoon geen contact met Wi-Fi, hoewel hij wel het signaal binnen kreeg.

ik heb even mijn experiabox herstart, en ik heb ze nu binnen!

thanks
  #45  
Oud 27 January 2008, 21:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Wacht wel even als ik het zo zie met de drukte bij modmyifone
  #46  
Oud 27 January 2008, 21:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 32
Standaard

Super simpel en het werkt ja alles werkt.
1 ste keer werd onderbroken door dat ik telefoon kreeg, opnieuw gestard en na 20 minuten 1.1.3
  #47  
Oud 27 January 2008, 21:21
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Heb net de install van Dev team gedaan. Hij was 15 min bezig en reboot een keer. Maar als ik bij info kijk staat er nog 1.1.2 op.
Moet ik hem nog een keer draaien? Of staat er wel 1.1.3 op?
  #48  
Oud 27 January 2008, 21:22
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

f*ck zooi...

staat nu al meer dan 1 uur op "running install script - have sandwich"

dit is nu al de 2de keer dat de dev update bij mij foutloopt.
  #49  
Oud 27 January 2008, 21:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

ik was met 7 min klaar,
alles werkt super, hoef inderdaad geen Iworld meer te draaien voor stealthsim
geen proberen met niet
  #50  
Oud 27 January 2008, 21:35
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Kom net terug bij mn phone, scherm zwart.
Op de home knop gedrukt en voila hij doet t!

Was idd in ongeveer 20 minuten.

Heb nog niet alles getest maar caller id werkt iig al niet..
  #51  
Oud 27 January 2008, 21:36
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

excuus voor laatste zin, Geen problemen met updaten.
Nu alleen even kijken of ik nederlandse taal ergens weer kan installeren
  #52  
Oud 27 January 2008, 21:38
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TokTok1908 Bekijk bericht
f*ck zooi...

staat nu al meer dan 1 uur op "running install script - have sandwich"

dit is nu al de 2de keer dat de dev update bij mij foutloopt.
Ik heb het net nog een keer gedaan, ik zag een file image remover staan en daar drukte ik op (was nieuwschierig), Iphone hield er mee op. Heb weer gedowngrade naar 1.1.1., jailbreak, 1.1.2, Jailbreak en toen weer naar 1.1.3. Het klopt wat je zegt dat het lang duurt, de eerste keer was ik met 15 minuten klaar, de tweede keer heeft het langer als 30 minuten geduurt, Gewoon wachten dus, hij gaat wel verder.
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #53  
Oud 27 January 2008, 21:40
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SuperDutch Bekijk bericht
Heb net de install van Dev team gedaan. Hij was 15 min bezig en reboot een keer. Maar als ik bij info kijk staat er nog 1.1.2 op.
Moet ik hem nog een keer draaien? Of staat er wel 1.1.3 op?


Het is vreemd dat er nog steeds 1.1.2 staat, mijn advies is om eerst te rebooten en kijken of dit nog het geval is en anders weer van voor af aan te beginnen. (dat geeft het programma zelf ook aan op het moment dat je gaat installeren) Je kan proberen het programma nog een keer te draaien, lukt dat niet dan zou je weer terug moeten naar 1.1.1, daarna 1.1.2 en daarna weer het programma opnieuw uitvoeren.
  #54  
Oud 27 January 2008, 21:50
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crunch81 Bekijk bericht
Het is vreemd dat er nog steeds 1.1.2 staat, mijn advies is om eerst te rebooten en kijken of dit nog het geval is en anders weer van voor af aan te beginnen. (dat geeft het programma zelf ook aan op het moment dat je gaat installeren) Je kan proberen het programma nog een keer te draaien, lukt dat niet dan zou je weer terug moeten naar 1.1.1, daarna 1.1.2 en daarna weer het programma opnieuw uitvoeren.
Ja dat had ik al gedaan. Hij kwam alweer van 1.1.1 --> 1.1.2 af. Ben het nu nog een keer aan het draaien.
We zullen zien.
  #55  
Oud 27 January 2008, 21:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb ook de install gedraaid, maar mijn iPhone vraagt nu om iTunes. En nu?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #56  
Oud 27 January 2008, 21:55
PWI's schermafbeelding
PWI PWI is offline
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Omgeving van Antwerpen
Berichten: 127
Standaard Van 1.1.2 naar 1.1.3

Werkt als een trein
Starte enkel op in het Duits ! na herstart ? Maar gewoon in Engels gezet en draaien maar......

Nu enkel nog op zoek naar het NL Keyboard ? Iemand een suggestie ? de 1.1.2 firmware sources doen het niet meer voor de NL keyboard settings !

Ook de Itunes settings kloppen (nog) niet helemaal onder de topic Andere bij capaciteit staat 252,4 Megabyte !
Iemand een idee hoe je deze kan opschonen ? (nee, het lukt niet met de 1.1.3 Soft Upg. Cleaner)

En alleen de Forward Message fix werkt ook (nog) niet !

Maar voor de rest Super, Mijn complimenten aan allen die deze update mede mogelijk gemaakt hebben ! Dat mag ook wel eens gezegd worden mijns inziens
  #57  
Oud 27 January 2008, 22:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 23
Standaard

Net naar 1.1.3 geupdate, de eerste keer nog met allerlij geinstalleerde apps: finaal misgegaan. helemaal via 1.1.1 weer opnieuw gedaan. Alles werkte perfect!!!.

En toen die 1.1.3 settings fix geinstalleerd uit het modmyifone repo en toen deed wlan het niet meer :-S uninstallen heeft het probleem niet verholpen :S weet iemand hier een fix voor?

edit:
De forwarding fix werkt hier ook niet
  #58  
Oud 27 January 2008, 22:03
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heb ook de install gedraaid, maar mijn iPhone vraagt nu om iTunes. En nu?
Zat je op Fw 1.1.2? Had je BSD 1.5 of hoger? Had je autolock ook op never? Heb je Itunes en ItunesHelper Afgesloten?? heb je de rest van de 3rd party apps verwijderd?

Als dit allemaal het geval is, dan is het mislukt. Het programma geeft aan dat als het fout gaat, je het dan opnieuw moet proberen, maar dan moet je eerst weer downgraden naar 1.1.1, updaten naar 1.1.2 etc. Je kan hiervoor gewoon weer de bekende handleiding volgen.
  #59  
Oud 27 January 2008, 22:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crunch81 Bekijk bericht
Zat je op Fw 1.1.2? Had je BSD 1.5 of hoger? Had je autolock ook op never? Heb je Itunes en ItunesHelper Afgesloten?? heb je de rest van de 3rd party apps verwijderd?

Als dit allemaal het geval is, dan is het mislukt. Het programma geeft aan dat als het fout gaat, je het dan opnieuw moet proberen, maar dan moet je eerst weer downgraden naar 1.1.1, updaten naar 1.1.2 etc. Je kan hiervoor gewoon weer de bekende handleiding volgen.
Had hem niet aan iTunes hangen, maar gewoon aan de lader, verder alles zoals het hoort. Hmm... balen dus.
  #60  
Oud 27 January 2008, 22:12
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 69
Standaard

hoort het balkje van - Running Install Script - have a sandwich - door te lopen?

hij blijft bij heel lang hangen op 3/4 van het geheel.

Loopt nu ongeveer 25 minuten!

Laatst gewijzigd door Alfaten; 27 January 2008 om 22:14.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 17:25
Jailbroken 3.0.1 naar -> ? (3.1/..) MrNilo Archief 7 14 October 2009 18:54
1.1.3 (Jailbroken) naar 1.1.4 Lorsk8 Unlock [archief] 7 16 April 2008 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:34.