Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script.

Van 1.1.2 Jailbroken naar 1.1.3 jailbroken vol automatisch script. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Probeer is met de BossTool de applicatie/Fonts en Ringtones te verplaatsen, scheelt een heleboel ruimte. en die Bosstool werkt ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #241  
Oud 30 January 2008, 19:10
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Probeer is met de BossTool de applicatie/Fonts en Ringtones te verplaatsen, scheelt een heleboel ruimte.

en die Bosstool werkt ook met deze firmware 1.1.3
zo ja thanx
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 30 January 2008, 19:34
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjedemich Bekijk bericht
Heey!

Ik ben niet zo heel erg goed met al die technische dingen van de iPhone dus is het dan wel verstandig om het te doen?
En als im het wil, moet dan mn iWorld eraf? En hoe ziet het met de Nederlandse taal die ik erin heb gezet?

Alvast bedankt!

Tjedemich
Voorlopig maar niet, tenzij je weet waar je mee bezig bent, het is nergens voor nodig. iWorld kan er sowiezo af, hoef je maar 1x te draaien
  #243  
Oud 30 January 2008, 21:32
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
en die Bosstool werkt ook met deze firmware 1.1.3
zo ja thanx
Werkte bij mij prima. De 300MB Fix werkte niet bij mij. Deze gaf een main script error.
Suc6.
  #244  
Oud 30 January 2008, 22:11
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard 1.1.3 (via de modiphone methode)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Bekijk bericht
Die duidelijkheid is inderdaad nodig. Eigenlijk zit ik daarom weer op 1.1.3 (via de modiphone methode, dus de updated devteam methode). Zo kan ik zoeken naar een fix, uitproberen e.d.

@Amp: welke fix heb je gedaan, en was deze nodig? (ik ben nu al drie keer naar 1.1.3 gegaan via de modiphone.net methode en heb op de syncfix van modiphone zelf na niks hoeven te repareren).

Weet iemand al waardoor het reboot-recovery mode probleem wordt veroorzaakt?

Ben nu bezig met de 1.1.3 (via de modiphone methode), staat bij mij al een half uur op "writing image"...Heb je een idee hoe lang dit duurt? Ik kreeg helaas een SMS kwartier geleden....zou dat een probleem veroorzaakt hebben?
  #245  
Oud 30 January 2008, 22:32
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik zie hier steeds reacties dat mensen tel. of sms krijgen wanneer ze via Wi-Fi upgraden, waarom doet niemand zijn AT & T kaart of een andere simkaart erin ? of kan dat niet ?

Of koop een prepay voor 10€ dan ben je vant gezeik af toch ?
  #246  
Oud 30 January 2008, 22:41
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Probeer is met de BossTool de applicatie/Fonts en Ringtones te verplaatsen, scheelt een heleboel ruimte.
Is het een probleem om Bosstool te gebruiken alvorens te updaten van 1.1.2 naar 1.1.3 ??
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #247  
Oud 30 January 2008, 23:43
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pevi Bekijk bericht
Is het een probleem om Bosstool te gebruiken alvorens te updaten van 1.1.2 naar 1.1.3 ??
Ik weet niet of dat een probleem geeft want wat de BossTool doet de applicatie folder verplaatsen naar je privat section en dan maakt ie op de plaats waar de folder officieel moet staan een link (volgens mij heet dat een symlink bij de iPhone). Om eerlijk te zijn zou ik het niet proberen mijn onderbuik gevoel zegt dat dat niet goed gaat. Ook omdat de filestructuur bij de upgrade van het devteam wordt gewijzigd.
  #248  
Oud 31 January 2008, 00:18
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Het nadeel van Bosstool is dat als je hem hebt uitgevoerd niet meer kan herstellen naar de oorspronkelijke staat!
...of is daar wel een oplossing voor?

(Ik heb zowel de apps, wallpapers en ringtones met Bosstool verplaatst.)
  #249  
Oud 31 January 2008, 00:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

heb me Iphone geupdate, maar nu kan ik geen sms meer versturen.... iemand een idee??
  #250  
Oud 31 January 2008, 00:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Problemen..... Google maps doet het niet meer en sms doet het niet meer... kan wel bellen... daarnaast staan er een paar icoontjes op me springboard, fieldtest en demoApp wie weet wat te doen..?
  #251  
Oud 31 January 2008, 01:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

2 vragen/problemen, Ik heb een USversie Iphone OTB 1.1.1. deze inmiddels geupdate en gejailbreaked naar 1.1.2. en geunlocked met anysim 1,2u.
Vraag 1: Kan ik deze nu ook softupgraden naar 1.1.3.? geeft dit geen problemen met anysim?
Vraag 2: ik heb de source van modmyifone toegevoegd aan sources maar helaas krijg ik niet 1.1.3. softupgrade devteam te zien? Hoe is dit op te lossen?

Ik heb ook al een OTB 1.1.2. met stealthsim gesoftupgrade naar 1.1.3. en daar was de upgrade in installer wel te vinden.
  #252  
Oud 31 January 2008, 14:10
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
2 vragen/problemen, Ik heb een USversie Iphone OTB 1.1.1. deze inmiddels geupdate en gejailbreaked naar 1.1.2. en geunlocked met anysim 1,2u.
Vraag 1: Kan ik deze nu ook softupgraden naar 1.1.3.? geeft dit geen problemen met anysim?
Vraag 2: ik heb de source van modmyifone toegevoegd aan sources maar helaas krijg ik niet 1.1.3. softupgrade devteam te zien? Hoe is dit op te lossen?

Ik heb ook al een OTB 1.1.2. met stealthsim gesoftupgrade naar 1.1.3. en daar was de upgrade in installer wel te vinden.
1. Als je een softupgrade (dus niet met iTunes) doet blijft dit werken. Dit is overigens al vele malen besproken op dit forum, alle unlocks blijven het gewoon doen na een upgrade omdat de baseband niet wordt aangepast.
2. Het enige wat ik me kan bedenken is dat de sources niet goed zijn gerefreshed. Probeer is onder installer->sources opnieuw een refresh te doen.
  #253  
Oud 31 January 2008, 14:13
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Douglas Bekijk bericht
Problemen..... Google maps doet het niet meer en sms doet het niet meer... kan wel bellen... daarnaast staan er een paar icoontjes op me springboard, fieldtest en demoApp wie weet wat te doen..?
Het lijkt erop dat er iets is misgegaan tijdens de upgrade. Welke methode heb je gebruikt? Er zijn er op het ogenblik 3 voor zover ik weet. 1 Nate's, 2 DevTeam en 3 ijailbreakme.
  #254  
Oud 31 January 2008, 16:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Ik heb die van devteam gebruikt, maar ik probeer het nu nog een keer....
  #255  
Oud 31 January 2008, 16:37
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
2 vragen/problemen, Ik heb een USversie Iphone OTB 1.1.1. deze inmiddels geupdate en gejailbreaked naar 1.1.2. en geunlocked met anysim 1,2u.
Vraag 1: Kan ik deze nu ook softupgraden naar 1.1.3.? geeft dit geen problemen met anysim?
Vraag 2: ik heb de source van modmyifone toegevoegd aan sources maar helaas krijg ik niet 1.1.3. softupgrade devteam te zien? Hoe is dit op te lossen?

Ik heb ook al een OTB 1.1.2. met stealthsim gesoftupgrade naar 1.1.3. en daar was de upgrade in installer wel te vinden.
Ik denk dat je je source misschien niet goed hebt ingesteld. Ik heb nl. www.Modiphone.net/repo (hier ergens gelezen op het forum) als source en vanuit deze heb ik de softupgrade "Jailbreak 1.1.3" gedaan. Werkt prima (bij mij)

Dit geeft geen problemen met AnySim omdat je dezelfde baseband als 1.1.2 blijft behouden.
  #256  
Oud 31 January 2008, 18:14
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 94
Standaard

Indien ik ModMyiFone.com in de souces zet zie ik de applecatie niet???
Wioe hept mij
  #257  
Oud 31 January 2008, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mabaelst Bekijk bericht
Indien ik ModMyiFone.com in de souces zet zie ik de applecatie niet???
Wioe hept mij
Wat zeg je ?
  #258  
Oud 31 January 2008, 18:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 15
Standaard

haha, de mijne doet het nu perfect, alleen summerboard doet het niet....
  #259  
Oud 31 January 2008, 19:27
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Ik ga zo ook beginnen aan de upgrade, ik hoop maar dat dit goed gaat.....

Alles verliep vlekkeloos....netjes gedaan van het Devteam !!

Alleen ....ik zie niks nieuws ofzo ??????

Laatst gewijzigd door darkmanx; 31 January 2008 om 21:40.
  #260  
Oud 31 January 2008, 20:48
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 94
Standaard

Wil mij iemand helpen???
Vind het prog. om naar 1.1.3. te gaan niet meer!!!
Heb reeds ModMyifone in de sources gezet maar vind het nergens???
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 17:25
Jailbroken 3.0.1 naar -> ? (3.1/..) MrNilo Archief 7 14 October 2009 18:54
1.1.3 (Jailbroken) naar 1.1.4 Lorsk8 Unlock [archief] 7 16 April 2008 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:34.