Beste manier om 1.1.2 (unlocked met AnySIM 1.2u, bl 3.9) te upgraden naar 1.1.3?

Beste manier om 1.1.2 (unlocked met AnySIM 1.2u, bl 3.9) te upgraden naar 1.1.3? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Alleen is die AnySim 1.3 wel te vertrouwen? AnySIM 1.3 is OUT (LEAKED INCOMPLETE - DO NOT USE IT) 3.9 BL ONLY...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 9 February 2008, 14:44
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 155
Standaard

Alleen is die AnySim 1.3 wel te vertrouwen?
AnySIM 1.3 is OUT (LEAKED INCOMPLETE - DO NOT USE IT) 3.9 BL ONLY
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 9 February 2008, 14:45
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Het valt me op dat hackintosch soms de topic titels niet meer aanpast, nadat is gebleken dat het werkt. Volgens mij werkt het prima hoor.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #23  
Oud 9 February 2008, 14:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Gewoon jaloezie denk ik Die ipsf van geo kreeg niet eens een sticky
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #24  
Oud 9 February 2008, 15:27
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 155
Standaard

Oke bedankt, maarja heb nu een anysim 1.2 unlocked baseband 04.02.13_G op Dev team 1.1.3-3,
Virginizen noodzakelijk of kan je van een baseband updaten en anysim draaien?
  #25  
Oud 9 February 2008, 16:29
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik zou zeggen zoek eens op het forum, maar het kan ge-update worden als je al in 1.1.3 zit.
Je hoeft niet terug naar 1.1.1
  #26  
Oud 9 February 2008, 19:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 58
Standaard

net alles gedaan nu zit ik ook op 1.1.3 en ik kom ook van 1.1.1
  #27  
Oud 9 February 2008, 23:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 81
Standaard

Ja Ik ook , van 1.1.1 naar 1.1.3.
Aan het eind van de soft upgrade 1.1.3 lie hij vast, zwartscherm met zo'n draaiend cirkeltje. alle knoppen 10 sec ingedrukt en met Ibrickr het toestel gereboot. En. wiebelende icoontjes!!
Ik heb nog niet de baseband geupdated.

VRAAG wordt met anysim 113 je IPSW gesloopt? ben bang voor een IBRICK bij update 1.1.4.

Ltr
Rink
  #28  
Oud 10 February 2008, 00:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 81
Standaard

Heb wat stukjes gelezen en heb net mijn baseband geupdated en anysim 113 geinstalleerd (duurt wel lang dat unlocken) maar:
En plaatsbepalen via Google maps WERKT! maar plaatsbepalen is net zuiver als LOCATE ME(beetje dus)! maar kan nu dit met de nieuwe functies gebruiken

Profit42 Thanx voor deze verduidelijking, heb er veel aan gehad.

Ltr.
Rink
  #29  
Oud 10 February 2008, 00:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 105
Standaard

Het is me ook gelukt zonder enkel probleem de baseband van mijn iPhone te upgrade naar 04.02.13_G. Ik ben gestart van DEV.1.1.3-3 en heb eerst bijna alle apps gedeinstaleerd (m.u.v. NL taalpakket, BSD subsystem en OpenSSH). Ik kreeg wel de message dat ik weinig ruimte had en heb mijn custom ringtones verweiderd. Verder heb ik na de baseband upgrade de Bosstool gebruikt om ruimte vrij te maken voor meer apps.

Mensen bedankt voor alle tips!! ... ik heb er veel aan gehad!
  #30  
Oud 10 February 2008, 00:47
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Toch maar de knoop doorgehakt!
Heb de eerste stap succesvol gedaan, moet de youtube fix nog doen.
(geen problemen met nummerherkenning hopelijk)
Morgen naar Dubai, wil dus even de iPhone werkend houden, wat muziek erop en gaan, als ik terug ben baseband vernachelen naar hogere versie, en anysim1.3 proberen. Dus nog twee kansen om het danig te verklooien

Greetz,

Frans

Laatst gewijzigd door vriesfde; 10 February 2008 om 09:33.
  #31  
Oud 10 February 2008, 09:35
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Update;
Heb bsd subsystem en SSH geinstalleerd, maar ik zie SSH niet op het springboard. Unistall en opnieuw geinstalleerd geen resultaat...iemand een idee?

(kan dus nu geen nummerherkennings fix doen)
  #32  
Oud 10 February 2008, 10:04
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Heb dit gevonden;
1 februari 2008, 22:02
ArB
Senior Member
iPhone US 8GB
Windows
Geregistreerd: 8 november 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 378



SSH is geen icoontje meer voor. De enige applicatie die werkt (getest) om hem aan en uit te zetten is de BossPreferences van BigBoss.
Lijkt enorm op de services van 1.1.2 trouwens.
__________________
Ik heb geen verstand van Iphone's, ik doe maar wat
Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.


Moest wel in de tool Wi-Fi en SSH aan/uit togglen voordat ze de juist status hadden
  #33  
Oud 10 February 2008, 12:06
wimlex's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 9
Standaard iphonesimfree

hallo werkt deze unlock ook als je met iphonesimfree heb unlocked??

dus alles updaten inc baseband dan anysim draaien????????
  #34  
Oud 10 February 2008, 12:12
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimlex Bekijk bericht
hallo werkt deze unlock ook als je met iphonesimfree heb unlocked??

dus alles updaten inc baseband dan anysim draaien????????
wimlex misschien weet je het nog niet maar zal ik het je nu vertellen. Diegene die ipsf hebben unlocked hoeven bij updates van de fw niet te unlocken want de unlock blijft gewoon bestaan. Nu niet roekeloos gaan updaten natuurlijk want de fw moet wel te jailbreaken en te activeren zijn. Maar gebruik de zoekfunctie en je zult een hoop kennis vergaren. Maar zeker geen anysim draaien.......
  #35  
Oud 10 February 2008, 12:19
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 155
Standaard

AT&T sim hoef je niet te gebruiken, dat best gek dat dat wel bij andere guides naar voren kwam.
  #36  
Oud 10 February 2008, 12:27
wimlex's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 9
Standaard

oke en je baseband updaten als ipsf heb, heeft dit voor delen of kan dit ook niet
  #37  
Oud 10 February 2008, 12:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat kan maar vergeet dan niet ook het signal.app en signal,plist te gebruiken anders heb je geen signaal Zie hier hoe dat moet https://forum.iculture.nl/f14/i...by-geohot.html
En dan alleen het stukje van signal.app en plist doen
  #38  
Oud 10 February 2008, 17:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
Update;
Heb bsd subsystem en SSH geinstalleerd, maar ik zie SSH niet op het springboard. Unistall en opnieuw geinstalleerd geen resultaat...iemand een idee?

(kan dus nu geen nummerherkennings fix doen)
SSH is wel geinstalleerd er kan gewoon ingelogd worden met je WinSCP
Icoontje is weg... weet ook niet waarom.
  #39  
Oud 10 February 2008, 17:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2007
Berichten: 81
Standaard

Nog een vraagje wie o wie weet hoe ik de auto correctie voor de 113 kan uitzetten. Voorheen was het de KB2 en nu?

Youtube werkt bij mij nog niet hoorde ik iets over een fix?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe upgraden van 3.0 naar 3.2.1. unlocked iphone jaimiefanatic Archief 1 1 November 2009 13:37
iPhone 1e gen.: 2G met 2.0 FW hoe naar 2.2.1 met de beste manier unlcoken ?? deaapdaar Unlock 7 19 May 2009 23:59
Beste manier werkend te krijgen? jerome2710 Archief 8 23 June 2008 19:15
1.1.1 unlocked upgraden met PPC Mac mac-fan Unlock [archief] 0 31 January 2008 22:25
Unlocked 1.0.2 upgraden naar 1.1.1 Nairua Archief 5 22 October 2007 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:17.