[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB

[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door destiny Als je update/restored naar 1.1.3 en daarna jailbreakt/activeert met Ziphone dan heb je wel degelijk de 04.03.13_G baseband . Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 11 February 2008, 23:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Als je update/restored naar 1.1.3 en daarna jailbreakt/activeert met Ziphone dan heb je wel degelijk de 04.03.13_G baseband. Als je de 3.9 bootloader hebt houd je deze. Heb je de 4.6 bootloader, dan downgrade ie naar 04.02.13_G en unlockt ie
Gaat dit nu over de ZiPhone of over iets anders? (gunlock)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 11 February 2008, 23:56
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door david007 Bekijk bericht
Hij synct niet met je outlook maar met je adresboek staat bij start alle programma's en dan bureau accesoires

Dit is een van de makkelijkste oplossing oooit en niet te gelofen hij is er eindelijk de unlock voor Bootloader 4.9
niet bij mij...die is gewoon leeg.
Itunes instellingen staan 100% goed gecontroleerd met een vriend waar die wel synct met adresboek van outlook.
Bij doet ie dus niets..moet wel eerst gebeuren anders ga ik echt niet ziphone doen
  #223  
Oud 12 February 2008, 00:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

heb syncfix gedraaid van Iclarified, nu wel gesynct
Nou daar gaan we Ziphone proberen..
  #224  
Oud 12 February 2008, 00:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

als ik cmd draai en dan de command cd Desktop/Ziphone indruk krijg ik :
het systeem kan het opgegeven pad niet vinden..
  #225  
Oud 12 February 2008, 00:20
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
als ik cmd draai en dan de command cd Desktop/Ziphone indruk krijg ik :
het systeem kan het opgegeven pad niet vinden..
Doe het op de dos manier, zet de map ZiPhone in c:/ , dus c:/ZiPhone
Probeer het dan nog eens:

cmd
c:
cd/
cd /ziphone
ziphone -a -j -u

Laat de -u weg als een BL 3.9 hebt.

Laatst gewijzigd door Fresh; 12 February 2008 om 00:45.
  #226  
Oud 12 February 2008, 00:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
als ik cmd draai en dan de command cd Desktop/Ziphone indruk krijg ik :
het systeem kan het opgegeven pad niet vinden..
Ik ben slechts een beginneling, maar volgens mij is het eerst cd Desktop en dan cd Ziphone en vervolgens ziphone.
  #227  
Oud 12 February 2008, 00:23
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kien Bekijk bericht
Ik ben slechts een beginneling, maar volgens mij is het eerst cd Desktop en dan cd Ziphone en vervolgens ziphone.
als ik eerst cd desktop doe krijg ik precies dezelfde melding
  #228  
Oud 12 February 2008, 00:25
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Doe het op de dos manier, zet de map ZiPhone in c:/ , dus c:/ZiPhone
Probeer het dan nog eens:

cmd
c:/
cd:/ziphone
ziphone -a -j -u

Laat de -u weg als een BL 3.9 hebt.
Als ik C:/ invul krijg ik:
C:/ word niet herkend als interne of externe opdracht programma of batchbestand
  #229  
Oud 12 February 2008, 00:27
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Als ik C:/ invul krijg ik:
C:/ word niet herkend als interne of externe opdracht programma of batchbestand
ik krijg ook als standaard cmd regel:
C:/documents and setting/timothy
klopt dat wel?
  #230  
Oud 12 February 2008, 00:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
als ik eerst cd desktop doe krijg ik precies dezelfde melding
Hoe ziet je commandline eruit zodra je cmd hebt opgestart?

edit: net te laat

Bij mij is het:

C:/Users/Kien/
  #231  
Oud 12 February 2008, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

cd c:
cd ./ZiPhone
  #232  
Oud 12 February 2008, 00:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Okay, lekker ouderwetse dos-kennis.
In de windows verkenner kopieer de je map ZiPhone naar C:/.
De root van C: kun je vinden onder "Deze Computer", of "Mijn Computer, of "Computer" (in Vista).

Daarna:

cmd
c:
cd/
cd /ziphone
ziphone -a -j -u

Laatst gewijzigd door Fresh; 12 February 2008 om 00:44.
  #233  
Oud 12 February 2008, 00:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stino Bekijk bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Als je update/restored naar 1.1.3 en daarna jailbreakt/activeert met Ziphone dan heb je wel degelijk de 04.03.13_G baseband. Als je de 3.9 bootloader hebt houd je deze. Heb je de 4.6 bootloader, dan downgrade ie naar 04.02.13_G en unlockt ie
Gaat dit nu over de ZiPhone of over iets anders? (gunlock)
bump anyone?
  #234  
Oud 12 February 2008, 00:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Okay, lekker ouderwetse dos-kennis.
In de windows verkenner kopieer de je map ZiPhone naar C:/.
De root van C: kun je vinden onder "Deze Computer", of "Mijn Computer, of "Computer" (in Vista).

Daarna:

cmd
c:/
cd:/ziphone
ziphone -a -j -u
das leuk, maar C:/ doet ie dus al niet zoals je in mijn post hierboven kunt lezen


edit:

Hij geeft dus als eerste regel
C:/documents and settings/Timothy
maar het moet C:/users/Timothy zijn begrijp ik..
Maar hoe krijg ik dit voor elkaar??

Laatst gewijzigd door tbeumer@; 12 February 2008 om 00:33.
  #235  
Oud 12 February 2008, 00:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
das leuk, maar C:/ doet ie dus al niet zoals je in mijn post hierboven kunt lezen


edit:

Hij geeft dus als eerste regel
C:/documents and settings/Timothy
maar het moet C:/users/Timothy zijn begrijp ik..
Maar hoe krijg ik dit voor elkaar??
Dit is em.

cmd
c:
cd/
cd /ziphone
ziphone -a -j -u

Laatst gewijzigd door Fresh; 12 February 2008 om 00:44.
  #236  
Oud 12 February 2008, 00:39
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Dit is em.

cmd
c:
cd/
cd:/ziphone
ziphone -a -j -u
Ik zeg net kan C:/ niet invoeren bij cmd. Dus dit werkt helaas niet..

deze melding krijg ik dan wordt niet herkend als interne of externe opdracht programma of batchbestand
  #237  
Oud 12 February 2008, 00:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Ik zeg net kan C:/ niet invoeren bij cmd. Dus dit werkt helaas niet..

deze melding krijg ik dan wordt niet herkend als interne of externe opdracht programma of batchbestand
Geen slash gebruiken!

cmd
c:
cd/
cd /ziphone
ziphone -a -j -u

Laatst gewijzigd door Fresh; 12 February 2008 om 00:44.
  #238  
Oud 12 February 2008, 00:42
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Geen slash gebruiken!

cmd
c:
cd/
cd:/ziphone
ziphone -a -j -u
zonder doet ie het ook niet.. dan blijft er dit staan
C:/documents and settings/Timothy
  #239  
Oud 12 February 2008, 00:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
zonder doet ie het ook niet.. dan blijft er dit staan
C:/documents and settings/Timothy
Sorry beumer, ik heb m'n post aangepast. Kijk even.
Wel alles in c:/ZiPhone zetten, he!
  #240  
Oud 12 February 2008, 00:48
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

ik zat even wat te proberen en D: doet ie wel..
kan dat ook? dan gooi ik de file Ziphone gewoon in D:
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
04.03.13_G 4.6 baseband 113 otb en ziphone jpjp Unlock [archief] 16 1 April 2008 22:52
Downgrade van 113 naar 112 Emiin' Unlock [archief] 3 11 February 2008 17:50
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 2 11 February 2008 13:12
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 1 10 February 2008 20:55
Waar Hardware Unlock OTB 112 mogelijk? Magix Archief 1 1 February 2008 18:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:11.