[1.1.4 Unlock] 1.1.4 unlock maar behoud bootloader 4.6

[1.1.4 Unlock] 1.1.4 unlock maar behoud bootloader 4.6 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door sjoran maar moet ik in itunes nu gewoon updaten ..???? en ik neem aan dat ik daarna gewoon kan bellen..??? Beste ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 03-03-08, 18:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
maar moet ik in itunes nu gewoon updaten ..???? en ik neem aan dat ik daarna gewoon kan bellen..???
Beste is om een RESTORE te doen, hiermee haal je namelijk alles er even af.
Na de installatie en unlock geen backup terug zetten aangezien er veel verandert is.

conclusie:
In DFU mode zetten, restore naar 1.14. Vervolgens in 2.5C, Jailbreak, Activatie en SIM Unlock aanvinken en gaan!
2.5 min wachten en je kan weer je telefoonprovider een plezier doen omdat je weer kan bellen!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 03-03-08, 18:51
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Maar als je 1.1.3 hebt kan je dus restoren naar 1.1.4?? d8 dat je eerst 1.1.4 moest hebben en dat je dan pas kon restoren naar 1.1.4.........
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #63  
Oud 03-03-08, 18:52
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Maar als je 1.1.3 hebt kan je dus restoren naar 1.1.4?? d8 dat je eerst 1.1.4 moest hebben en dat je dan pas kon restoren naar 1.1.4.........


en welke apps moet ik verwijderen voordat ik dit doe en welke moet ik er op laten staan.???

en als ik dit gedaan heb, heb ik dan gewoon weer installer?
  #64  
Oud 03-03-08, 18:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Bij een restore gaat hij automatisch naar de nieuwste versie. Dit geeft hij ook aan.

Bij een restore verlies je al je apps. Dus je kan het laten zoals het nu is.
Na de ZiPhone heb je gewoon weer de installer.
  #65  
Oud 03-03-08, 19:21
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dwevbob Bekijk bericht
Hier staan (op dit moment nog) werkende links voor zowel Mac als PC voor ZiPhone 2.3
Op de site staat inderdaad de MAC 2.3 versie, maar na het uitpakken blijkt het de 2.2 te zijn. Heeft iemand misschien een link naar de 2.3 MAC versie?
  #66  
Oud 03-03-08, 20:24
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 058
Berichten: 156
Standaard

2.2 werkt ook
__________________
  #67  
Oud 03-03-08, 21:12
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

t' is gelukt.....gerestored naar 1.1.4 en daarna Ziphone gedraait en loopt weer als een zonnetje
  #68  
Oud 03-03-08, 21:34
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
t' is gelukt.....gerestored naar 1.1.4 en daarna Ziphone gedraait en loopt weer als een zonnetje
Same here, dank voor alle support!
  #69  
Oud 03-03-08, 21:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 22
Standaard

mag weg, heb het ergens anders geplaatst

Laatst gewijzigd door Iceman011; 03-03-08 om 22:23.
  #70  
Oud 03-03-08, 22:23
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Daros Bekijk bericht
Beste is om een RESTORE te doen, hiermee haal je namelijk alles er even af.
Na de installatie en unlock geen backup terug zetten aangezien er veel verandert is.

conclusie:
In DFU mode zetten, restore naar 1.14. Vervolgens in 2.5C, Jailbreak, Activatie en SIM Unlock aanvinken en gaan!
2.5 min wachten en je kan weer je telefoonprovider een plezier doen omdat je weer kan bellen!

Even alles op een rijtje...

Ik heb hier een 1.1.3 OTB



Als ik hem aan itunes hang mag ik, via zijn lieve vraag... (upgrade of restore), naar 1.1.4 gaan
en daarna ZiPhone draaien?

In Ziphone de advanced option nemen
het vinkje naast downgrade bootloader uitvinken
De andere opties, Jailbreak, activate en unlock aanvinken
Perform klikken

en klaar???

BSD, repo van ifoneguide :taalpakket, T9, ...

Wil je even checken?
BTW ik heb hier gewoon Ziphone 2.5 klaar staan, maakt dat verschil met 2.5c die ik hier heb zien staan?


Dank u!
  #71  
Oud 03-03-08, 22:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 191
Standaard

Werkt als een zonnetje!
  #72  
Oud 03-03-08, 22:59
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KrAdrie Bekijk bericht
Even alles op een rijtje...

Ik heb hier een 1.1.3 OTB



Als ik hem aan itunes hang mag ik, via zijn lieve vraag... (upgrade of restore), naar 1.1.4 gaan
en daarna ZiPhone draaien?

In Ziphone de advanced option nemen
het vinkje naast downgrade bootloader uitvinken
De andere opties, Jailbreak, activate en unlock aanvinken
Perform klikken

en klaar???

BSD, repo van ifoneguide :taalpakket, T9, ...

Wil je even checken?
BTW ik heb hier gewoon Ziphone 2.5 klaar staan, maakt dat verschil met 2.5c die ik hier heb zien staan?


Dank u!
Gewoon updaten/Restore maakt niet uit!
Daarna recovery mode
ziphone 2.5 activate en jailbreak
weer recovery mode
ziphone 2.3 of lager Unlock
En klaar is kees
zo simpel

succes
  #73  
Oud 03-03-08, 23:07
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Beter een restore...bij een update zijn al een aantal problemen bekend die kunnen optreden.
  #74  
Oud 04-03-08, 11:09
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Kijk hier eens :

https://forum.iculture.nl/f14/i...-dev-team.html
  #75  
Oud 04-03-08, 12:04
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 168
Standaard

wat ik een beetje vreemd vind ...
waarom zou je dan wel willen downgraden???
als je nou met 2.5 klikt doe it all doet hij dan wel downgraden?
waarom bij 2.3 niet ik heb dat namelijk gedaan en had toch daarna bootloader 3.9

dus jullie doen dit :ClickHereX3.9.bat Will call Ziphone -u -j -a

als je namelijk volgens mij klikt op unlock in de gui dan kijkt hij wat voor otb je hebt en dan doet hij toch die downgrade..
of omdat je 4.6 heb niet???heel vreemd zibri zegt zelf dat hij autosensing is.

Laatst gewijzigd door sabatie; 04-03-08 om 12:15.
  #76  
Oud 04-03-08, 16:58
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 058
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sabatie Bekijk bericht
wat ik een beetje vreemd vind ...
waarom bij 2.3 niet ik heb dat namelijk gedaan en had toch daarna bootloader 3.9
Ja en nu ben je mooi genaaid want je hebt op dit moment niet meer de mogelijkheid te upgraden naar een custom bootloader, wat theoretisch gezien een voordeel bied. Er wordt nu ook gewerkt aan een custom 3.9 bootloader waarbij het wel mogelijk wordt een andere bootloader softwarematig te flashen, maar deze bootloader is alleen voor 4.6 beschikbaar aangezien 3.9 weer niet softwarematig flashbaar is.
  #77  
Oud 04-03-08, 17:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 191
Standaard

Even een klein vraagje. Deze methode werkt perfect op 1 puntje: ik had een 1.1.2 unlocked die heb ik gerestored naar 1.1.4. zo te zien is de baseband van 1.1.2 nog, dus locate me werkt niet.. hoe krijg ik dit nu werkend? eerst restoren naar 1.1.3 en unlocken en dan restoren naar 1.1.4?

gr,
edward
  #78  
Oud 04-03-08, 17:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edward007 Bekijk bericht
Even een klein vraagje. Deze methode werkt perfect op 1 puntje: ik had een 1.1.2 unlocked die heb ik gerestored naar 1.1.4. zo te zien is de baseband van 1.1.2 nog, dus locate me werkt niet.. hoe krijg ik dit nu werkend? eerst restoren naar 1.1.3 en unlocken en dan restoren naar 1.1.4?

gr,
edward
Edward, met deze methode blijft je modemfirmware op die van 1.12
  #79  
Oud 04-03-08, 18:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 191
Standaard

Okay.. dus ook als ik op 1.1.3 zit? En verder waarom werkt locate me dan niet? hij blijft rondjes draaien.

restoren heeft dus ook geen zin? want mn installer werkt ook niet meer na een foute chmod (kan niets installeren main script execution fout)
  #80  
Oud 04-03-08, 18:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edward007 Bekijk bericht
Okay.. dus ook als ik op 1.1.3 zit? En verder waarom werkt locate me dan niet? hij blijft rondjes draaien.

restoren heeft dus ook geen zin? want mn installer werkt ook niet meer na een foute chmod (kan niets installeren main script execution fout)
Ook in 1.13 hou je de Modemfirmware van 1.12 als je bootloader 4.6 hebt.
Dus je moet Locatie Me installeren wil je het kunnen gebruiken.

Zie ook Wiki
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Behoud unlock Iphone 4 joostdeman Jailbreak 3 14-04-11 16:17
iPhone: 4.0 updaten naar 4.2.1 met behoud van unlock MJay1 Jailbreak 3 13-02-11 10:35
iPhone 3GS: herstellen met behoud unlock konichiwa1 Unlock 9 27-12-10 19:02
Updaten met behoud app's,jailbreak en unlock aeger Archief 1 29-10-09 12:31
Handleidingen:Hardware unlock 1.1.2 OTB (bootloader 4.6) (Downgrade de bootloader 4.6) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 49 31-01-08 17:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:32.