baseband downgraden zonder wi-fi

baseband downgraden zonder wi-fi discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zit met een probleempje! Ik heb een iphone gekocht waar geen wifi op zit je kan het niet aan klikken niks. Nou had ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 March 2008, 23:57
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard baseband downgraden zonder wi-fi

ik zit met een probleempje!
Ik heb een iphone gekocht waar geen Wi-Fi op zit je kan het niet aan klikken niks.
Nou had ik ergens gelezen dat je baseband dan gebrickt is ofzo, of de vorige eigenaar had iets fout gedaan met het proberen van unlocken, nou lees ik wel overal je baseband downgraden, maar ten eerste ik zit zonder Wi-Fi dus dat gaat moeilijk! want je moet dingen instaleren of winscp open hebben dat gaat dus niet.

ik zit er momenteel op de echt 1.1.4 ook de baseband daarvan +BL 3.9

kan iemand mij uitleggen wat ik kan doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 March 2008, 00:00
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

download dit programma voor windows ZiPhone Download Server
restore (herstel) je iphone in itunes en laat ziphone draaien (druk op do it all)
bl wordt automatisch aangepast
__________________
at your service
  #3  
Oud 6 March 2008, 00:06
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

ja bl maar moet me baseband aangepast hebben naar die van 1.0.2
  #4  
Oud 6 March 2008, 00:18
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

je kan toch ook dingen op je iPhone krijgen via USB? iPhonebrowser geloof ik dat dat heet...
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool
  #5  
Oud 6 March 2008, 00:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -kriis Bekijk bericht
ja bl maar moet me baseband aangepast hebben naar die van 1.0.2
Probeer idd eerst eens je baseband te wissen met ZiPhone. Dit kun je gewoon in 1.1.4 doen. Zet hem wel eerst in recovery mode.

Daarna kan je wi-fi terug zijn. Heb je hem al vanuit DFU naar 1.1.4 herstelt ?? Als je dat nog niet hebt geprobeerd probeer dat eerst.

Houd er wel rekening mee dat er een kans bestaat dat je je Wi-Fi niet softwarematig terug krijgt. Heb veel verhalen gehoord ( en had er zelf ook eerst 1 ) waarbij ik de Wi-Fi echt niet terug kreeg.

Dus je bent alvast gewaarschuwd
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 6 March 2008, 00:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja het kan ook een hardware probleem zijn. Heb er hier al twee gehad
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #7  
Oud 6 March 2008, 00:26
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

ja ik weet niet bt doet het ook niet
  #8  
Oud 6 March 2008, 00:28
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan is het software en kan je het herstellen door naar 114 te gaan
  #9  
Oud 6 March 2008, 00:45
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

ja bt kan je dan weer aanvinken maar bij infoo staan dan alleen maar nulletjes! en Wi-Fi nog steeds defect!
  #10  
Oud 6 March 2008, 00:52
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ben bang dat hij stuk is.....
  #11  
Oud 6 March 2008, 00:55
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

owjah trouwens batterij is ook snel leeg en laat zeer snel op, ik denk als je er niks mee doet dat hij dan net 12 uur vol houd ik denk nog wel veel minder!
ik heb hier wel dingen over gelezen enzoo, dat je moet downgraden naar 1.0.2 maar ook de baseband, maar de baseband kan je alleen downgraden met winscp en openssh en als je dat wilt activeren heb je Wi-Fi nodig(A) maarja als het niet op te lossen is. maakt niet uit! had die iphone tog voor goedkoop prijsje
  #12  
Oud 6 March 2008, 00:56
Lantaarnpaal's schermafbeelding
» iPhone FR 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Niet in een iPhone
Berichten: 47
Standaard

Hm ik heb dit probleem ook, heb ook BL3.9, FW1.1.4 en BB 04.04.05_G. Wat doet de iErase optie van ZiPhone onder "Advanced" nou precies? Downgrade deze je baseband ofzo? Of "restored" hij de baseband?
__________________
iPhone US 1.1.2 OTB BL4.6 - ZiPhone unlock (FW1.1.4 BL3.9)
  #13  
Oud 6 March 2008, 01:08
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Probeer het zou ik zeggen. Als jij hetzelfde probleem hebt heb je geen andere keuze.
Volgens mij downgrade ie je baseband naar de 1.0.2.
  #14  
Oud 6 March 2008, 13:02
froghn's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: twente
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -kriis Bekijk bericht
ik zit met een probleempje!
Ik heb een iphone gekocht waar geen Wi-Fi op zit je kan het niet aan klikken niks.
Nou had ik ergens gelezen dat je baseband dan gebrickt is ofzo, of de vorige eigenaar had iets fout gedaan met het proberen van unlocken, nou lees ik wel overal je baseband downgraden, maar ten eerste ik zit zonder Wi-Fi dus dat gaat moeilijk! want je moet dingen instaleren of winscp open hebben dat gaat dus niet.

ik zit er momenteel op de echt 1.1.4 ook de baseband daarvan +BL 3.9

kan iemand mij uitleggen wat ik kan doen?
Op modmyphone staat een programma met een soort "finder" waarmee je via USB op je iphone kan komen en programma kan toevogen weghalen etc. Werkt als WINSCP/FUGU maar dan via de kabel. Er zijn een aantal versies waarvan de v021 in het linkje werkt zonder extra patch.

h$$p://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=31884
__________________
3GS origineel
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Baseband downgraden? lian02 Unlock 13 28 September 2010 13:58
Handleidingen:Downgraden baseband 04.05.04 Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 42 22 June 2009 12:52
Baseband Downgraden? btwvince Archief 7 14 December 2008 21:48
Downgraden Baseband. Nilles Unlock [archief] 22 10 February 2008 02:44
Handleidingen:Downgraden baseband 1.1.2 naar baseband 1.0.2 (Win & Mac) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 23 26 January 2008 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.