Unlock

Unlock discussie in Wiki - Begrippen forum; ( verdwijnt na registratie ) [h="3"]Wat is unlocken?[/h] Het vrijmaken van je telefoon voor gebruik met andere telecomoperators heet unlocken. Standaard heeft de iPhone een blokkade ingebouwd, waardoor alleen simkaarten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Begrippen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22-10-07, 19:05
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard Unlock

[h="3"]Wat is unlocken?[/h]
Het vrijmaken van je telefoon voor gebruik met andere telecomoperators heet unlocken. Standaard heeft de iPhone een blokkade ingebouwd, waardoor alleen simkaarten van AT&T (in de Verenigde Staten), O2 (in het Verenigd Koninkrijk) of T-Mobile (Duitsland) werken. Door het verwijderen van deze simlock kun je gebruik maken van je eigen simkaart en kun je bellen op je eigen mobiele netwerk.

[h="3"]Handleidingen[/h]
De verschillende handleidingen vind je tegenwoordig in dit speciale wiki-subforum of in het Jailbreak-subforum.

Laatst gewijzigd door WDS001; 14-02-10 om 12:33.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-03-08, 19:51
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

ik heb geprobeerd mijn iphone te unlocken met de ziphone v2.6b ik heb nu helemaal geen bereik meer of wat dan ook en het begint met no service. iemnand die weet wat ik meot doen?
  #3  
Oud 17-03-08, 21:23
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 337
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Wat meer info zo makelijker zijn.

firmware bijvoorbeeld
Wat heb je precies gedaan.
  #4  
Oud 17-03-08, 21:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

versie: 1.1.4 (4A102)
firmware: 04.04.05_G

Ik heb de stappen met ziphonev2.6b doorlopen en nu geeft hij 0 balkjes aan bij bereik. Voorheen deed hij het wel totdat ik via installer de applicatie had gedownload om je sim contacten van (van een andere telefoon) over te zetten op je iphone. youtube en safari doen het ook niet meer.
  #5  
Oud 17-03-08, 21:56
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 337
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Moet zeggen dat ik ziphone 2.6c niet goed ken. Ik heb zelf met 2.5c gewerkt.

Wat je kan doen is je iphone restore/herstellen in ituns en het nog een keer proberen misschien dan met 2.5c
https://forum.iculture.nl/f1/ip...ml#iphone_wiki

Soms moet je het nog een keer doen voor het gewenste resultaat.
Succes
  #6  
Oud 17-03-08, 22:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Lukt nog steeds niet :S. Als ik ook een carier probeer te kiezen dan verschijnt er error in beeld. Kan het ermee te maken hebben dat ik de iphone al een paar keer achter mekaar heb proberen te unlocken? (zie: Hoe vaak kan ik unlocken??) ook heb ik mijn iphone sinds december kan het mischien zijn dat het een ouwer versie is ofzo?
  #7  
Oud 17-03-08, 22:31
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 337
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Carier Kiezen???
Als je sim kaar er in doet moet hij het doen je hoeft niet een keuze te maken.
Zit er wel een sim kaar in?
  #8  
Oud 17-03-08, 22:38
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 6
Standaard

Hij zit er gewoon in ja, als je via settings naar carrier gaat(waar je normaal je provider kan kiezen) verschijnt er error in beeld. Me iphone geeft linksboven gewoon helemaal nix aan :S. ik heb em in december gekocht kan het zijn dat deze methode niet werkt omdat het een oudere versie is? Bootloader?
  #9  
Oud 17-03-08, 22:44
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 337
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

De mijne is ook uit DEC2007 heb hem zelf al een aantal keren ge-jailbreakt. (4x)
Dit ivm met kleine storingen draai nu onder 1.1.3 met 1 woord "perfect".

Probeer het eens met Iplus:
https://forum.iculture.nl/f59/i...iplus-2-x.html

Lees ik goede verhalen over.
  #10  
Oud 18-03-08, 18:54
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 2
Standaard Dringend hulp gevraagd!!!

Beste Iphone-liefhebbers,

Deze week heb ik mijn 16GB-iphone eindelijk gekregen en is uitgerust met versie 1.1.3 en firmware [FONT='Calibri','sans-serif']04.03.13_G. Ik heb al wat vragen en antwoorden gelezen in dit forum. Maar ik zou bij god niet weten hoe ik mijn iphone best kan unblocken!!! :s kan iemand me aub vertellen hoe en wat ik moet doen??[/FONT]

[FONT='Calibri','sans-serif']Ook heb ik iets gehoord van het programma ziphone 2.6b. Maar werkt dit feilloos op die versie 1.1.3 van mijn iphone. want kheb gelezen dat er geen ontvangst/bereik meer is na het unblocken met ziphone. En kan iemand me de voor- en nadelen van ziphone 2.6b op de versie 1.1.3 eens vertelle?[/FONT]

[FONT='Calibri','sans-serif']Alvast hartelijk dank [/FONT]


iPhone OTB 1.1.2 BL 4.6 | Huidige versie: 1.1.3 | Modemfirmware: 04.02.13_G
  #11  
Oud 18-03-08, 19:19
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 243
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misternice Bekijk bericht
Beste Iphone-liefhebbers,

Deze week heb ik mijn 16GB-iphone eindelijk gekregen en is uitgerust met versie 1.1.3 en firmware [FONT='Calibri','sans-serif']04.03.13_G. Ik heb al wat vragen en antwoorden gelezen in dit forum. Maar ik zou bij god niet weten hoe ik mijn iphone best kan unblocken!!! :s kan iemand me aub vertellen hoe en wat ik moet doen??[/FONT]

[FONT='Calibri','sans-serif']Ook heb ik iets gehoord van het programma ziphone 2.6b. Maar werkt dit feilloos op die versie 1.1.3 van mijn iphone. want kheb gelezen dat er geen ontvangst/bereik meer is na het unblocken met ziphone. En kan iemand me de voor- en nadelen van ziphone 2.6b op de versie 1.1.3 eens vertelle?[/FONT]

[FONT='Calibri','sans-serif']Alvast hartelijk dank [/FONT]


iPhone OTB 1.1.2 BL 4.6 | Huidige versie: 1.1.3 | Modemfirmware: 04.02.13_G
Misternice: dat kan je het beste doen met iPlus (dit tooltje zorgt voor een veilige downgrade van de bootloader en het unlocken van je telefoon). zoek even in de Wiki naar deze succes!
  #12  
Oud 27-03-08, 14:21
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 2
Standaard sim

Klopt het dat ik gewoon mijn oude vertrouwde simkaart van mijn nogal lullige mobieltje erin kan stoppen nadat een vers aangeschafte Iphone ge-unlocked heb?
  #13  
Oud 27-03-08, 16:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pimpop Bekijk bericht
Klopt het dat ik gewoon mijn oude vertrouwde simkaart van mijn nogal lullige mobieltje erin kan stoppen nadat een vers aangeschafte Iphone ge-unlocked heb?
Zie antwoord op zelfde vraag elders.
  #14  
Oud 27-04-08, 20:50
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 2
Standaard

ik wel graag witen hoe kan ik nederland taal opziten.
mvg
  #15  
Oud 27-04-08, 21:21
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door max1977 Bekijk bericht
ik wel graag witen hoe kan ik nederland taal opziten.
mvg
Even in de handleidingen kijken misschien ?
https://forum.iculture.nl/f59/i...3-1-1-4-a.html
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #16  
Oud 06-05-08, 21:13
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Veenendaal
Berichten: 61
Standaard

Hallo,

Ik heb net een nieuwe iPhone 16gb. Ik start em op, hij heeft heel eventjes verbinding met de computer en vervolgens verliest ie contact. Als ik de iPhone restart geeft het beeldscherm veel lettertjes en eindigt met de boodschap:

BSD root: md0, major 2, minor 0

Ik snap het niet, wie kan me helpen.

PS: Hij maakt geen verbinding met itunes
  #17  
Oud 17-05-08, 10:40
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb net een iphone uit Amerika met firmware 1.1.4 en wil hem unlocken moet ik dan ook de software downloaden van de 1.1.4 of hoe kan ik dat overslaan om verder te gaan met de unlock.

Kan iemand mij helpen aub want ik zou graag aan de slag gaan.

Ik hoor graag
  #18  
Oud 17-05-08, 10:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Gebruik iliberty+
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #19  
Oud 17-05-08, 16:31
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 2
Standaard

het is best dat je iplus 2.0 gaat gebruiken om die te unlocken. daarbij is "installer" ook geinstalleerd op je iphone waardoor je andere software zelf kan downloaden met je iphone. volg de instructies in deze site, en klaar is kees, groetjes
https://forum.iculture.nl/f59/i...iplus-2-x.html
  #20  
Oud 24-05-08, 14:59
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb nu een aantal malen mijn iphone unlocked, zowel via ziphone als via liberty+. Echter steeds als ik daarna mijn eigen sim erin doet geeft ie simlock aan!!!
Wat doe ik fout??
 


« WiFi | Harde reset »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:31.