WiFi

WiFi discussie in Wiki - Begrippen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemorgen mensen, Mijn Iphone heeft sinds vorige week ineens geen wifi meer. Na het afstruinen van het forum en een hoop tips gezien te hebben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Begrippen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 23-02-09, 09:58
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 12
Standaard

Goedemorgen mensen,

Mijn Iphone heeft sinds vorige week ineens geen Wi-Fi meer.

Na het afstruinen van het forum en een hoop tips gezien te hebben ben ik aan de slag gegaan.

Kan de optie wel in/uit schakelen maar de lijst met gevonden Wi-Fi verbindingen blijft leeg.

Gisteren mijn Iphone ge-restored waardoor deze weer is zoals hij uit de fabriek kwam.
Echter heeft dit niet geholpen.

bovenstaande 3x geprobeerd maar helaas (ook geprobeerd via een andere pc met Windows), iemand enig idee wat er hand de hand kan zijn?

Ik krijg het gevoel dat het misschien hardware matig is.

Iphone 3G
Nieuwste software versie.
Geen Jailbreak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 23-02-09, 17:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 7
Standaard

beveiliging op wpa zetten.
  #23  
Oud 23-02-09, 18:34
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 12
Standaard

WPA en WEP, beide worden niet weer gegeven.
  #24  
Oud 24-02-09, 17:19
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 12
Standaard

Nou las ik op wat sites dat je de iphone even in de vriezer moest leggen, dit voor een aantal min gedaan in een beschermhoes, en ja hoor hij vind Wi-Fi!!??!!

nu kijken wat hij doet als deze weer op temperatuur is gekomen.

Laatst gewijzigd door Snizzol; 27-02-09 om 16:37.
  #25  
Oud 05-06-09, 16:05
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

En?
Ik heb altijd gehoord dat dit maar heel tijdelijk werkt.
__________________
Marc.
  #26  
Oud 13-09-09, 19:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Angry

Hoi ik ben percilla een meisje van 14 en ik heb nog niet zo lang een iphone.
ik heb nog nooit geinternet en ik zou dat mega graag willen.
wij hebben thuis UPC en we hebben wel zo n briefje van netgear en daar staan wel code s op enzo maar ik snap er niks van aangezien ik ook nog redelijk jong ben.
Kan iemand me het uitleggen ik wil het zoo graag plzz

Hallo ik ben percilla meisje van 14 jaar oud.
ik heb sinds kort een iphone genomen omdat me vriendje die ook had.
Ik heb nog nooit op internet gezeten omdat ik niet weet hoe dit werkt.
Wij hebben wel draadloos internet en de code s heb ik ook van netgear.
maar hoe kan ik nou internetten ik snap er niks van kun je me helpen asjebliefd?

help me asjebliefd

Laatst gewijzigd door King1987; 13-09-09 om 19:18. Reden: Edit knop gebruiken aub.
  #27  
Oud 13-09-09, 19:55
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 36
Standaard

Hoi Percilla!

Die code is waarschijnlijk de code die je nodig hebt wanneer je gebruik wilt maken van jullie draadloze net werk.

Wat je moet doen:

Ga naar instellingen -> Wi-Fi -> selecteer jullie netwerk (als je de naam niet weet zul je je vader of moeder even moeten vragen) zodra je dit netwerk aantikt zal er een melding komen dat je de wirelesskey moet invoeren. Dit is de waarschijnlijk de code die op dat blaadje van je netgear router staat.

Succes ermee!

Groeten Jochem
  #28  
Oud 13-09-09, 19:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Hooi egt heel erg lief dat je me wilt helpen
maar uhm welke beveiligingsoort is het WPA of WPA bedrijfsnivau of wat ??
en mijn Wi-Fi geeft in een keer geen UPC meer aan :S








Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joldemans Bekijk bericht
Hoi Percilla!

Die code is waarschijnlijk de code die je nodig hebt wanneer je gebruik wilt maken van jullie draadloze net werk.

Wat je moet doen:

Ga naar instellingen -> Wi-Fi -> selecteer jullie netwerk (als je de naam niet weet zul je je vader of moeder even moeten vragen) zodra je dit netwerk aantikt zal er een melding komen dat je de wirelesskey moet invoeren. Dit is de waarschijnlijk de code die op dat blaadje van je netgear router staat.

Succes ermee!

Groeten Jochem
  #29  
Oud 13-09-09, 20:08
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 36
Standaard

Normaal gesproken heb je thuis gewoon WPA...

Maar eigenlijk hoef je dit niet in te stellen. Als je op de netwerknaam klikt (niet op het pijltje rechts ervan) dan hoef je alleen een sleutel/wachtwoord in te voeren.
  #30  
Oud 13-09-09, 20:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

okaj ik zal straks is proberen ik hoop zo dat het werkt en bedankt als dit de oplossing is
  #31  
Oud 14-09-09, 08:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Het lukt helaas nog steets niet als ik me wachtwoord invoer dan staat er geen verbinding mogenlijk iemand hetzelfde probleem of iemand die me alsnog kan helpen ??? groetjes percilla
  #32  
Oud 14-09-09, 18:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Hoe meer hulp hoe beter gelukkig zijn er nog van deze lieve mensen die mij willen helpen Heel erg fijn.
Hoe meer handen hoe beter en hoe sneller we er waarschijnlijk uit komen
  #33  
Oud 14-09-09, 18:25
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

sinds mijn upgrade naar 3.1 krijg ik continu wanneer ik een sms aan het versturen ben:
"Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk
u hebt geen abonnement op een mobiele dataservice."

mijn Wi-Fi staat niet aan, en toch krijg ik dit vaak tijdens het typen van een sms..
  #34  
Oud 14-09-09, 21:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

Dat is inderdaad ook raar vooral als het voor de opgreat niet was.
misschien heeft mijn probleem daar ook nog wel mee temaken want ik heb ook 3.1
mijn probleem is trouwens nog niet opgelost
  #35  
Oud 15-09-09, 09:21
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack
Standaard

Percilla je moet even aan je ouders vragen of jullie netwerk beveiligd is op IPadres nivo, als er alleen bepaalde ip adressen op mogen dan moeten ze ook het ipadres van je iphone even toevoegen.
Grtjes
sjaak
  #36  
Oud 15-09-09, 16:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 8
Standaard

me ouders willen me niet helpen dus ik weet het niet
  #37  
Oud 29-10-09, 16:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 4
Standaard

geen verbinding met netwerk mogelijk.wat is hiervan de oorzaak?
kan het in de instellingen zittenvan het ip adres?
ik heb het ww goed ingevuld?
helluupp?
  #38  
Oud 28-11-09, 15:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb hetzelfde, werkte tot een paar dagen geleden gewoon normaal.

Gr. melly
  #39  
Oud 28-11-09, 18:11
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 6
Standaard

ik ben hier wat leek in

hier staat een modem beneden
kan ik nu met men iphone daar nu internet van "afnemen" via Wi-Fi ? zoja hoe ? vind geen netwerken op dit moment
  #40  
Oud 30-11-09, 09:01
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack
Standaard

je moet controleren of je idd je draadloos netwerk wel ziet van thuis of waar ook
dan moet er mischn een code ingevoerd worden om op je netwerk te komen

als je netwerk beveiligd is op ipadressen of mac adressen dan moet je die van je iphone ook toegang geven in de instellingen van je router

grtjs sjaak
 


« Wi Fi | Unlock »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15-05-12 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 03-03-12 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21-03-10 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22-01-09 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:15.