WiFi

WiFi discussie in Wiki - Begrippen forum; ( verdwijnt na registratie ) heb geen draadloos netwerk ... gewoon modem met kabel...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Begrippen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 30-11-09, 12:05
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 6
Standaard

heb geen draadloos netwerk ... gewoon modem met kabel
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 30-11-09, 12:12
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack
Standaard

Je moet Thuis wel een draadloos hebben anders wil t niet en zal je gewoon via je mob provider moeten internetten
  #43  
Oud 05-02-10, 09:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 6
Standaard Gebruik Wi-Fi zonder abonnement

Beste allemaal,

Ik ben van plan om een Iphone 3GS aan te schaffen via T-mobile en het abonnement 4 maanden uit te stellen ivm met nog lopend Vodafone abo (kan volgens T-mobile shop). Zodoende kan ik Iphone alvast gebruiken voor muziek, etc.

Kan ik tijdens deze periode thuis en op mijn werk wel op het Wi-Fi netwerk, zonder werkend abo?

Alvast dank voor jullie reacties
Willem
  #44  
Oud 05-02-10, 15:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 4
Standaard

ja hoor da's geen probleem
  #45  
Oud 10-02-10, 15:55
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

Hoi, als je geen internet-abonnement hebt, kost het dan geld om thuis op je wi-fi verbinding te gaan? Alvast bedankt!
  #46  
Oud 10-02-10, 15:58
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.165
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sverre Bekijk bericht
Hoi, als je geen internet-abonnement hebt, kost het dan geld om thuis op je wi-fi verbinding te gaan? Alvast bedankt!
Huh ?

Als je geen internet-abonnement hebt ? Je bedoelt als je geen data abonnement op je GSM abonnement hebt ? Nee, het kost geen geld als je op je bestaande Wi-Fi thuis verbinding maakt met je iPhone en dan data verbruikt. Dat loopt dan via je bestaande ADSL/kabel-abonnement en kost je dus niets extra.

Als je buiten je bundel om via 3G ofzo data verbruikt, dan kost het je wel geld.
  #47  
Oud 10-02-10, 16:06
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

@mvveelen Ja ik bedoel als je via je gsm-provider geen internet-bundel hebt afgesloten.
Het is dus niet buiten de bundel omdat er geen bundel is.
Maar mijn broertje heeft nu voor 22 euro aan ''internetkosten'' van T-mobile, terwijl hij alleen op de Wi-Fi netwerken heeft gezeten. Weet je wat er dan fout is gegaan waardoor hij ergens voor betaald?
Het gaat hier trouwens om de iPhone 2g 8gb
  #48  
Oud 10-02-10, 16:08
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.165
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Sverre, ik denk dan toch dat hij gebruik heeft gemaakt van data want anders zullen daar geen kosten voor berekend worden. Als hij alleen via Wi-Fi verbinding heeft gehad staat dat volledig los van zijn telefoon-provider.

misschien heeft hij dit ontdekt :

http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/h...er-bundel.aspx
  #49  
Oud 10-02-10, 16:12
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

Hoe kan je (ongemerkt) toch gebruik maken van data zodat je daardoor kosten krijgt? Kan dat via de misschien VPN? Die hebben we nu geconfigureerd met allemaal niet-bestaande gegevens, heb gelezen dat dit zou helpen maar is dit de enige manier dat de iPhone toch data kan gebruiken of zijn er nog andere? Sorry voor de vragen maar het is helaas anders een duur grapje.. bedankt alvast!
  #50  
Oud 10-02-10, 16:14
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.165
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Waarom zet je (hij) niet gewoon 3G uit (en desnoods dataroaming ook) zodat je alleen maar via Wi-Fi knt connecten ? Dan voorkom je extra kosten.
  #51  
Oud 10-02-10, 16:17
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

Dataroaming staat standaard uit, en hoe zet ik 3G uit op die iphone 2g?
  #52  
Oud 10-02-10, 16:25
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

Ik heb nu via BossPrefs het 'EDGE' uitgezet, dit zou ook moeten helpen neem ik aan?
  #53  
Oud 10-02-10, 16:38
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.165
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Kwestie van checken : (Wi-Fi)router uitzetten en dan kijken of je Safari kunt gebruiken ofzo. Is dat niet het geval dan gaat ie dus niet buiten Wi-Fi om data verbruiken
  #54  
Oud 10-02-10, 17:40
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 14
Standaard

Heb nu Data Toggle, SBsettings en BossPrefs allemaal even zo ingesteld dat het onmogelijk is om verbinding te maken zonder Wi-Fi En idd, als ik wi-fi heb uitgeschakeld dan is het niet mogelijk. Op hoop van zege deze maand even afwachten, bedankt @mvveelen!
  #55  
Oud 28-02-10, 22:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: Nov 2009
Locatie: montoussin (Fr)
Berichten: 26
Send a message via twitter to ddpcm
Standaard

In Frankrijk met orange.fr. 3gs unlocked en jailbroken met een Yes abb. Probeer op de livebox 1 met Wi-Fi mee te hoppen. iPhone ziet de livebox met het goedtekentje er voor maar geen internet mogelijk. Met het reg knopje komt hij op paired orange, dit wordt vanzelf livebox, maar geen internet. Wachtwoord werkt niet. Livebox instellingen zin niet te bereiken (rood en geel) geprobeerd met eth.kabel.Via anders wep en wpa aante klikken maar niet in te vullen.Standaard gateway 192.168.1.1 . France telecom(orange) heeft natuurlijk een ander nummer. Als een wat oudere amateur op het platte land in Frankrijk raak ik uitgeput in probeersels. De Franse helplijn bellen is een suicide poging. Heeft iemand nog een truc in petto. Alvast dank
  #56  
Oud 31-03-10, 17:29
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: almere
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar Pietje Bell
Thumbs down toch een Wi-Fi vraag

kan ik met de iphone via m'n eigen Wi-Fi net netwerk ook bestanden bekijken van m'n pc
zo ja hoe
  #57  
Oud 04-04-10, 11:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 29
Standaard

Hoi, ik heb zelf een nieuwe iphone en mijn oude heb ik gerestored en opnieuw jailbroken en unlocked. (3.1.3 FW- Blackra1n- en via ssh met blacksn0w unlocked) Ik krijg met geen mogelijkheid verbinding met welk netwerk maar ook. Gratis Wi-Fi niet en ook niet met ons eigen modem. Voorheen geen problemen gehad dus moet iets zijn met de software? Heeft iemand aub een tip voor mij ik heb echt alles al geprobeerd...(opnieuw jailbreaken,andere firmware, reset van modem, netwerkinstellingen resetten ed.) Ik kan dus met geen enkel netwerk verbinding maken.....help??
Alvast erg bedankt!!

Laatst gewijzigd door Faith1973; 04-04-10 om 12:10.
  #58  
Oud 24-08-13, 10:25
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2012
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martiniboy Bekijk bericht
ik zou willen weten hoe en waar ik mijn Wi-Fi kan activeren? Ik snap er niks van. Is er misschien iemand die me dat stap voor stap wil en kan uitleggen?

Alvast bedankt iPhoners...
1. Unlock your phone
2. Naar het geijze icoontje met tandwieltjes.
3. Dan zie je staan Wi-Fi klik daar op
4. Zet u Wi-Fi aan daar het bolletje opzij te doen.
Dan komt u Wi-Fi netwerk er te staan u klikt daar op.
Men vraagt dan om u wachtwoord in te geven. Als u u wachtwoord niet weet kan u altijd naar de provider bellen. Tik het wachtwoord in.( dat moet maar 1 keer) en nu hebt u Wi-Fi
  #59  
Oud 03-11-13, 22:15
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Nov 2013
Berichten: 2
Standaard

Mijn Wi-Fi valt steeds weg wat moet ik doen
 


« Wi Fi | Unlock »

Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15-05-12 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 03-03-12 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21-03-10 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22-01-09 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:47.