Foto's uit iPhone halen lukt niet.

Foto's uit iPhone halen lukt niet. discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil foto's (met camera gemaakt) uit de iPhone (1.1.4) ophalen. Met iPhoto lukt dat niet. Ik zie wel de 4 bestandsnamen (neem aan dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 April 2008, 22:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard Foto's uit iPhone halen lukt niet.

Ik wil foto's (met camera gemaakt) uit de iPhone (1.1.4) ophalen.

Met iPhoto lukt dat niet. Ik zie wel de 4 bestandsnamen (neem aan dat het de gemaakte foto's zijn) staan maar bij importeren verteld hij dat het formaat niet juist is. Fotolader doet alsof hij importeert maar er komt niets tevoorschijn. Als ik bij "filmrol" kijk dan zie ik 4 foto's.

Ben vervolgens met FTP-client in de iPhone gaan kijken.

Vond "root/media/dcim/100apple" hier zie ik allemaal foto's (9 stuks) staan die ik ooit eens gemaakt heb. De eerder genoemde 4 foto's staan hier niet tussen. Dit zijn hele oude foto's, ik denk uit de 1.1.2 tijd.

In "root/user/media/dcim/100apple" zie ik 3 van de 4 foto's in filmrol staan. (4e foto is een 'screenprint' van de iPhone). De folder "....../dcim/999apple' is leeg. Dit zijn in elk geval de recente foto's.


Ik zit dus met 2 vragen:

1. Hoe vertel ik iPhote (nieuwste update geinstalleerd) waar hij de foto's vandaan moet halen.

2. Waar staan de screenprints zodt ik deze ook in de Mac kan importeren?

Dank voor alle hulp.

===============

Laatst gewijzigd door forum.bericht; 2 April 2008 om 00:59. Reden: Heb het iPhone forum bij Apple doorgelezen en het schijnt dat erg veel mensen sedert kort ditzelfde probleem hebben.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 April 2008, 09:39
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je deze instellingen staan bij voorkeuren van iphoto?(zie bijlage)
meer moet je normaal niet doen,iphone inpluggen en iphoto start zelf op als je fotoos in je filmrol van iphoto hebt zitten
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding 1.png‎ (32,2 KB, 328x gelezen)
__________________
at your service
  #3  
Oud 2 April 2008, 10:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
heb je deze instellingen staan bij voorkeuren van iphoto?(zie bijlage)
meer moet je normaal niet doen,iphone inpluggen en iphoto start zelf op als je fotoos in je filmrol van iphoto hebt zitten
Probleem zit hem niet in wel/niet starten iPhoto maar dat iPhoto/Fotolader de foto's niet importeert.

Overigens blijkt er een provisorische oplossing te zijn namelijk systeem opnieuw starten en dan werkt het weer voor onbekende tijd. (OSX begint beetje op XP te lijken)
  #4  
Oud 1 May 2008, 15:54
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 18
Standaard verkeerde versie

truckdiver , dat is zeker alleen bij de advanced/pro verie van iphoto ?
  #5  
Oud 1 May 2008, 17:34
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

is geen pro versie van,allemaal hetzelfde
open iphoto>druk linksboven op IPHOTO>kies geavanceerd en je zit bij de juiste instellingen
of anders moet je bij je programmas is gaan kijken bij fotolader
ga daar naar de voorkeuren en kijk of daar "open bij aansluiting camera" iphoto is aangevinkt
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png Afbeelding 5.png‎ (21,5 KB, 65x gelezen)
  #6  
Oud 4 July 2008, 11:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 76
Send a message via twitter to Snowgasm
Standaard

Raar, mijn iPhoto, Apperture 2 en Lightroom vechten om wie de foto van de iPhone mag halen.

Krijg bij alle 3 namelijk het verzoek foto's te importeren.
  #7  
Oud 8 January 2009, 12:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb ook recent een iPhone aangeschaft maar ben er nog niet achter hoe ik de foto's op mijn MacBook krijg. Werkt dat via Bluetooth? Bij mijn oude Nokia kon ik door het toestel 'bladeren' maar bij mijn iPhone wil dat niet.

Kan iemand mij wegwijs maken?

Bij vorbaat dank

Groet Frank
  #8  
Oud 8 January 2009, 12:19
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Beste Frank,

Ik raad je aan om eens lekker te snuffelen op het forum In de wiki en dit topic staan veel interessante dingen die je waarschijnlijk nog niet weet
Met bluetooth werkt het zoizo niet, dat is namelijk een nadeel van de iPhone. Lees ook eens de handleiding door op www.apple.nl .

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 11 February 2009, 02:21
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 23
Stuur een bericht via Instant Messenger naar MetalMania Stuur een bericht via MSN naar MetalMania Stuur een bericht via Skype™ naar MetalMania
Standaard

Beste Frank. Als het goed is, is er op je MacBook Fotolader geinstalleerd. Staat meestal gewoon in je programma map. Als je die dubbelklikt en dan je Iphone opnieuw in de stekker steekt, zul je zien dat Fotolader je Iphone ziet.

Haal je foto's binnen, en hij slaat ze op op je bureaublad.
Ikzelf heb geen Iphoto en Fotolader werkt even goed als Iphoto. Meestal is het zo dat Iphoto de foto ziet, en vraagt om te impoteren.
Als je dat niet wilt, en gewoon wilt weten waar je foto's zijn, kan je Fotolader gebruiken. (Dat is mijn mening alleen hoor)
Groetjes
Arno

Laatst gewijzigd door MetalMania; 11 February 2009 om 02:25.
  #10  
Oud 11 February 2010, 15:53
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: kjhbv
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem gehad.
Ik heb alle foto's die niet met de iphone genomen zijn eraf gekieperd (internet downloads en mails bv) en hetzelfde heb ik ineens met mijn filmpjes gedaan.

Daarna startte fotolader weer als vanouds op
Jeej!
  #11  
Oud 22 July 2015, 10:57
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 14
Standaard

Goedemorgen

het volgende probleem dient zich bij mij aan.
Ik wil alle foto's van de iphone 5s halen en op mijn macbook zetten. Op zich niet zo heel spannend, gewoon fotolader en importeren....
Met mijn ipad ging dat gewoon prima, zoals het hoort, daarna hetzelfde met de iphone maar dan ziet fotolader maar 16 foto's van de ruim 600, bovendien hebben ze een slotje in het icoon staan.

Vervolgens ook met iphoto geprobeerd, maar hetzelfde verhaal....
Kan telefoon dus niet leeghalen

Iemand enig idee wat dit kan zijn?? Ergens een instelling op de telefoon of zo?
Icloud word ook gebruikt, maar als ik een foto via iphone weggooi geeft hij aan dat hij dan ook uit de cloud verdwijnt.

Alle tips welkom!
  #12  
Oud 22 July 2015, 11:00
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pedro1111 Bekijk bericht
Iemand enig idee wat dit kan zijn?? Ergens een instelling op de telefoon of zo?
Ik heb geen idee wat daar allemaal vernaggeld is. Gesynchroniseerde plaatjes? Probeer het eens met PhotoSync:

PhotoSync ? wireless transfer, backup and share photo and video files from and to computer, iOS devices, Android devices, Google, Dropbox, Picasa, Flickr, OneDrive, SmugMug, NAS (WebDav, FTP) and more - www.photosync-app.com
  #13  
Oud 22 July 2015, 11:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 14
Standaard

gaan we testen....
Ben alleen bang dat het na de vakantie word, daarvoor moest tel leeg maar die is inmiddels vertrokken

Bedankt gaan het bij thuiskomst testen!
  #14  
Oud 23 July 2015, 19:50
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 873
Standaard

waarmee zijn die 600 fotos gemaakt ? met de ipad of de iphone ?

als die 600 met de iphone zijn gemaakt moeten die daar gewoon opstaan en als deze ook naar icloud worden geupload moeten ze daar ook in staan als je internet open hebt staan

je zou ook kunnen inloggen op je icoudpagina om te kijken welke fotos daar staan
  #15  
Oud 10 June 2016, 13:27
» iPhone 5 64GB (Wit)  
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2015
Berichten: 5
Standaard foto transport

Ook ik heb een probleem, MacBook gecrasht, alle fotoos weg maar staan wel op Ipad, niet met Ipad gemaakt. Nu wil ik fotoos van Ipad naar MacBook transporteren maar dat gaat dus niet lukken.
Jammer dat Apple daar niet wat meer aandacht aan besteed.
  #16  
Oud 10 June 2016, 13:33
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Trick52 Bekijk bericht
Jammer dat Apple daar niet wat meer aandacht aan besteed.
PhotoSync besteedt daar aandacht aan:

https://photosync-app.com
  #17  
Oud 11 June 2016, 09:40
» iPhone 5 64GB (Wit)  
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2015
Berichten: 5
Standaard fotoos

dankjewel, ga er meteen mee aan de slag. Super!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foto's uit fotobibliotheek verwijderen lukt niet? sander01 Muziek, foto & video 9 16 November 2011 23:29
Foto's uit reservekopie halen DaMeastro Muziek, foto & video 0 2 August 2010 12:23
Foto's uit je iPhone halen.. Willempieee Muziek, foto & video 39 11 July 2010 13:34
Foto's zijn niet eraf te halen robje33 iTunes 2 21 March 2010 14:40
Alleen foto's uit Iphone backup halen happydaddy Muziek, foto & video 3 24 October 2009 13:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.