Foto's uit je iPhone halen..

Foto's uit je iPhone halen.. discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Een tijdje geleden was ik opzoek naar een programma om de foto's in de Camera Roll op de computer te zetten. Toen bleek dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 7 March 2008, 11:10
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard Foto's uit je iPhone halen..

Hi,

Een tijdje geleden was ik opzoek naar een programma om de foto's in de Camera Roll op de computer te zetten. Toen bleek dit alleen mogelijk te zijn in Vista en met een programma genaamd Tansee Photo Tranfser (waar je voor moet betalen). Toen heb ik dat programma maar gekocht, echter is het nu zo dat ik die maar op n computer gebruiken kan.

Nu vraag ik me eigenlijk af of er inmiddels al een mogelijkheid is om foto's op je computer te zetten, zonder Vista en zonder Tansee.

Iemand toevallig een suggestie?

Gr Willem
__________________
"Kijk om je heen en wees blij.."
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 March 2008, 11:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je kan toch ook gewoon via winscp (of iphonebrowser) in je telefoon naar de juiste map gaan en dan de foto's naar je pc kopiren. Dat is gratis.

Edit:
te snel gelezen.
Zonder vista, dus je bedoeld zonder je pc te gebruiken ofzo? Vanop afstand?

Laatst gewijzigd door Bomans; 7 March 2008 om 11:16.
  #3  
Oud 7 March 2008, 11:24
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Nee, gewoon XP bedoel ik. Want in XP maakt hij geen HD aan en dat doet hij in Vista wel. Maar welke map zou dat zijn in WinSCP? Heb er al eens eerder naar zitten snuffelen...
  #4  
Oud 7 March 2008, 11:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Die foto's staan ook niet op de "HD" die je in windows ziet.

foto's staan dacht ik in root/media/DCIM/100APPLE
  #5  
Oud 7 March 2008, 11:36
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Anyway, met Vista krijg ik ze er wel uit en met XP niet. Ik ga zo ff kijken in winscp, thnx !
  #6  
Oud 7 March 2008, 11:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Met XP lukt het mij ook probleemloos. Als ik de iphone aansluit geeft hij onder "deze computer" een digitale camera aan waar ik meteen in die bovengenoemde map terecht kom en de foto's simpelweg kan kopieren naar mijn harde schijf..
  #7  
Oud 7 March 2008, 11:41
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ow, wist ik niet ...
  #8  
Oud 7 March 2008, 11:49
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Met XP lukt het mij ook probleemloos. Als ik de iphone aansluit geeft hij onder "deze computer" een digitale camera aan waar ik meteen in die bovengenoemde map terecht kom en de foto's simpelweg kan kopieren naar mijn harde schijf..
Tot het moment dat je onder XP connect met een laptop die voorzien is van een ingebouwde camera, ik geloof dat er dan direct een BSOD volgt? Dat probleem is volgens mij nog steeds niet opgelost. Dat BSOD komt overigens alleen als je foto's in de filmrol van de iPhone hebt staan. Weest dus gewaarschuwd.
  #9  
Oud 7 March 2008, 11:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Bij mij is het in XP zo nooit gelukt eigenlijk... Dus betaalde ik voor een programma wat ik net probeer te gebruiken op een andere pc met dezelfde licentie code, maar helaas... Wilde daarbij ook mijn pc formatteren; ook maar even mee wachten dus
  #10  
Oud 7 March 2008, 12:06
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willempieee Bekijk bericht
Bij mij is het in XP zo nooit gelukt eigenlijk... Dus betaalde ik voor een programma wat ik net probeer te gebruiken op een andere pc met dezelfde licentie code, maar helaas... Wilde daarbij ook mijn pc formatteren; ook maar even mee wachten dus
Het door mij omschreven probleem openbaart zich direct, zorg dat je foto's in de filmrol op de iPhone hebt staan en connect naar iTunes op betreffend notebook. Als het fout gaat krijg je direct een ernstig blauw scherm met nog ernstiger witte lettertjes. Reboot de notebook en er is verder niets aan de hand. Krijg je dat scherm niet, dan lekker doorgaan zou ik zeggen. Just to be warned.
  #11  
Oud 7 March 2008, 12:33
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in xp en vista krijg je normaal "apple camera" te staan bij deze computer, en daar kun je je foto copieren, knippen verwijderen...

Moet wel itunes hebben, omdat dit een driver (*.dll) gebruikt van itunes om de foto map op je iphone als een camera weer te geven.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #12  
Oud 7 March 2008, 16:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

gebruik gewoon n mac en iPhoto zou ik zeggen. Al dat windows gezeik!
  #13  
Oud 7 March 2008, 17:02
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

... Nee daarvoor ga je een Mac kopen... Er zijn wel betere redenen

Greetz, Stiruam
  #14  
Oud 7 March 2008, 17:15
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
gebruik gewoon n mac en iPhoto zou ik zeggen. Al dat windows gezeik!
Echt gewoon een nutteloze opmerking...
  #15  
Oud 7 March 2008, 17:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
... Nee daarvoor ga je een Mac kopen... Er zijn wel betere redenen

Greetz, Stiruam
idd!!!!!!!!!
  #16  
Oud 7 March 2008, 17:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

iphoto, iphoto....


mijn iphoto ziet men iphone maar af en toe, en als hij hem ziet, gaat hij gewoon uren lopen 'fotos inladen'
  #17  
Oud 7 March 2008, 17:52
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Als ik mijn iPhone aansluit dan opent hij itunes en meteen ook een verkenner waarmee ik heel eenvoudig de foto's van mij iPhone kan afhalen.
  #18  
Oud 7 March 2008, 19:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KrAdrie Bekijk bericht
Als ik mijn iPhone aansluit dan opent hij itunes en meteen ook een verkenner waarmee ik heel eenvoudig de foto's van mij iPhone kan afhalen.
Da kun je ook uitzetten in itunes. K eerlijk gezegd vind de optie van windows makkelijk.
  #19  
Oud 2 May 2008, 20:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: den haag
Berichten: 4
Standaard

ik krijg niks in vista te zien om fotos te verwijderen
  #20  
Oud 11 May 2008, 20:14
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb een groot aantal foto's op mijn iphone gedownload, en dit verliep prima. Echter heeft hij de gebeurtenissen niet als een aparte map gezien of gelezen en zitten ze nu in een grote map. Vreemd. Ik lees dat meerdere dit in het verleden hebben gehad.
Heb er wel veel over gelezen maar kan nog steeds niet ontdekken hoe dit nu wel moet.
Tevens vind ik het vreemd dat ik geen foto's of complete mappen kan verwijderen uit de iphone. Moet dit met de imac in iphoto? en waarom zie ik zowel in iphoto als itunes geen bestanden achter mijn iphone staan?

Is er nog een andere manier om foto's te verwijderen uit je iphone?


Grtz,

Loet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Foto's uit iPhone halen lukt niet. forum.bericht Desktop-applicaties 16 11 June 2016 08:40
Iphone UIT herstelmodus halen keesdr iPhone algemeen 11 21 June 2011 16:36
Foto's uit reservekopie halen DaMeastro Muziek, foto & video 0 2 August 2010 11:23
Alleen foto's uit Iphone backup halen happydaddy Muziek, foto & video 3 24 October 2009 12:59
Iphone uit de VS halen Thomas1990 Archief 3 20 February 2008 20:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:31.