iPhone Browser error

iPhone Browser error discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil op mijn werk (windows) een totaale backup maken van mijn iphone. zodat ik er lokaal wat in rond kan gaan bladeren. Als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 June 2008, 11:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Exclamation iPhone Browser error

Ik wil op mijn werk (windows) een totaale backup maken van mijn iphone.
zodat ik er lokaal wat in rond kan gaan bladeren.

Als ik via iphone browser een backup van de totaale iphone (root) komt hij met een error melding. dit gebeurt ook als ik het via save as probeer.

Bij het kopieren loopt hij trouwens ook niet een bepaald punt vast dit is constant verschillen naar mijn idee.



Een andere programma is ook een oplossing ik heb hier alleen geen Wi-Fi dus het moet via usb kunnen.


Laatst gewijzigd door Fexion; 4 June 2008 om 11:17. Reden: afbeelding toegevoegd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 June 2008, 11:39
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

En gewoon thuis dit doen dan? Je moet op je werk werken he *dat moet ik zeggen*

Nee maar iBackup werkt ook goed hoor Die maakt ook een totale backup.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #3  
Oud 4 June 2008, 11:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

haha thuis werk ik gewoon via sftp en dat werkt perfect.
en tja op het werk is het niet altijd even druk dus waarom niet hahah

ibackup is alleen voor osx toch?

Laatst gewijzigd door Fexion; 4 June 2008 om 11:46.
  #4  
Oud 4 June 2008, 11:48
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fexion Bekijk bericht
haha thuis werk ik gewoon via sftp en dat werkt perfect.
en tja op het werk is het niet altijd even druk dus waarom niet hahah

ibackup is alleen voor osx toch?
Och shit je zit natuurlijk met osx.. Uuhm dat weet ik even niet, ik zal anders even als ik jou was in de zoekfunctie "ibackup" intypen en eens kijken voor wat besturingsystemen ondersteund worden.
  #5  
Oud 4 June 2008, 12:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

Nee, ik zit nu op WindowsXP (werk)

thuis zit ik op osx en maak ik gewoon gebruik van Wi-Fi/sftp dus daar heb ik geen probleem.

maar ibackup is er dus voor windows of begrijp ik dat dan verkeerd?
  #6  
Oud 4 June 2008, 12:02
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fexion Bekijk bericht
Nee, ik zit nu op WindowsXP (werk)

thuis zit ik op osx en maak ik gewoon gebruik van Wi-Fi/sftp dus daar heb ik geen probleem.

maar ibackup is er dus voor windows of begrijp ik dat dan verkeerd?
Jeps ibackup is ervoor Windows Werkt erg goed en snel
  #7  
Oud 4 June 2008, 12:03
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

iBackup (backup your iphone from Windows) iPhone System iPhoneFreakz

aub
  #8  
Oud 4 June 2008, 12:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

nice. kheb hier alleen geen Wi-Fi en om alles over gprs te halen is niet te doen
  #9  
Oud 4 June 2008, 12:58
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb je iTunes wel geinstalleerd op je computer op de zaak? Ik geloof dat de iphone browser de dll's van itunes gebruikt. En bovendien moet het BSD subsytem op je iPhone staan, maar ik neem aan dat dit wel het geval is.
  #10  
Oud 4 June 2008, 13:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Locatie: Mierlo
Berichten: 65
Standaard

ja die zijn geinstalleerd
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iphone browser kokkie44 Desktop-applicaties 5 9 May 2010 18:34
Error from debugging: Error launching remote program" security policy error. Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 5 9 May 2009 18:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:44.