desktop iphone

desktop iphone discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) goedenavond allemaal, even een vraag an iedereen. ik krijg rechtsbovenin naast de accu een icoontje van een telefoon met een toetsenbord eronder. weet iemand wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-12-08, 19:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 27
Standaard desktop iphone

goedenavond allemaal,

even een vraag an iedereen. ik krijg rechtsbovenin naast de accu een icoontje van een telefoon met een toetsenbord eronder.

weet iemand wat dit inhoud.

alvast bedankt

remon

ps wie weet wat een nieuw glas kost op de iphone mijn vriendin heeft haar laten vallen. en waar kunnen we dat laten doen.

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-12-08, 19:54
Wally21's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 118
Stuur een bericht via MSN naar Wally21
Standaard

kun je een screenshot maken en deze hier posten?

want zo zou ik niet weten wat je bedoelt.
  #3  
Oud 02-12-08, 19:56
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

ik weet niet wat het inhoud, maar je kan het weg halen door naar je instellingen te gaan dan naar telefoon->en dan de TTY uit te schakelen
  #4  
Oud 02-12-08, 19:58
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Over TTY is al meer dan genoeg geschreven op dit mooie forum.

Voor reparaties ga je even naar: iPod Reparatie Nederland iPod & iPhone Reparaties Laagste prijs 24 uurs service
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 02-12-08, 20:01
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.027
Standaard

Dit vond ik in een ander topic

Citaat:
Dat is voor slechthorende/doven.

Settings -> Phone -> TTY
Daar kan je het in/uitschakelen
  #6  
Oud 02-12-08, 20:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 27
Standaard

mmmm screenshot en dan posten. ken ik niet soory. is het mogelijk om je deze te mailen.

thnx

he jongens top dank je wel.

tty uitschakelen super

bedank

remon

Laatst gewijzigd door iScorpio; 02-12-08 om 20:17. Reden: samenvoegen
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iPhone gebruiken op je desktop? stellaferox Desktop-applicaties 1 14-04-11 17:37
iPhone op je desktop? Possimpible iPhone Apps 6 18-09-10 14:18
iphone desktop stand crazydice iPhone accessoires en onderdelen 2 14-08-09 18:13
Windows: iphone besturen via desktop numbro2 Desktop-applicaties 8 14-05-08 11:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:52.