Is er een mogelijkheid om geen reservekopie te maken?

Is er een mogelijkheid om geen reservekopie te maken? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben gisterenavond en vandaag de hele tijd bezig geweest met het volgende: Ik wil met mijn Iphone 4 Firmware 4.3.3 (8J2) naar IOS ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 December 2011, 23:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Berichten: 2
Standaard Is er een mogelijkheid om geen reservekopie te maken?

Hallo,

Ik ben gisterenavond en vandaag de hele tijd bezig geweest met het volgende:
Ik wil met mijn Iphone 4 Firmware 4.3.3 (8J2) naar IOS 5 updaten maar toen ik mijn telefoon aansloot aan Itunes kwam er een bericht: wilt u u iphone updaten druk ik op bijwerken. daarna krijg ik een bericht of ik mijn bestanden wil overzetten naar Itunes. hij maakt nu een reservekopie en dit duurt zooooo lang. ik heb mijn laptop (windows) gisteren de hele nacht aan laten staan en toen ik vanochtend opstond stond er een foutmelding Iets met mijn USB kabel die niet goed was dit terwijl ik de originele USB gebruik. dus ik na mijn werk weer geprobeerd en het duurt gewoon denk ik 3 uur voordat de reservekopie klaar is. dit terwijl ik een paar uur daarvoor al een kopie had gemaakt. Dus leek het mij slim om snel te updaten naar 5.0.1 omdat daar nu een jailbreak voor is voordat er een nieuwe update komt. Ik in DFU mode geprobeerd (dan maar alles kwijt) en toen kreeg ik foutmelding 21: iets met Firewall problemen ik mijn Firewall uitgezet en het lukte weer niet. Dus nu zit ik vast ik kan niet upaten naar IOS 5

Heeft iemand hier ervaring mee en/of weet iemand een oplossing?

Alvast bedankt

sorry voor het onnodige typewerk maar ik wil zo duidelijk mogelijk overkomen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 December 2011, 23:42
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

Lang verhaal, niet alles gelezen. Kun je niet een aantal dingen in je synchronisatie uitvinken?
  #3  
Oud 28 December 2011, 23:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je hoeft toch geen reserve kopie te maken? Hij vraagt het zelfs: wil je een reservekopie maken. Dat kan je ook met nee beantwoorden
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 28 December 2011, 23:56
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.887
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Of terwijl iTunes ermee bezig is op het kruisje in het verloopvenster klikken...
  #5  
Oud 28 December 2011, 23:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Berichten: 2
Standaard


^
Bij die melding is het verplicht.

Maar omdat foutmelding 21 een computerprobleem is, wil ik mijn iphone bij een vriend van mij updaten. ik heb er alleen geen zin in om 3 uur te gaan wachten en dat mijn gegevens bij hem op z'n laptop komen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 december 2011 om 23:01 ----------

Oh afbeelding is niet te zien. jammer, maar Het is verplicht. En op het kruisje drukken terwijl Itunes er mee bezig is, is ook geen optie. Al 20x geprobeerd

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 december 2011 om 00:07 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Je hoeft toch geen reserve kopie te maken? Hij vraagt het zelfs: wil je een reservekopie maken. Dat kan je ook met nee beantwoorden
Ik had dit antwoord niet verwacht van een ''Super Moderator''
Reageren

Labels
reservekopie, update 5.0


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes kan geen reservekopie maken Translatoria iTunes 8 28 October 2012 02:56
Kan geen reservekopie maken van de iPad omdat zich een fout heeft gedaan johan1967 iPad algemeen 2 10 July 2011 12:04
Kan geen reservekopie maken janher iTunes 7 4 March 2011 19:39
Windows: Kan geen reservekopie maken! movieboy iTunes 28 1 April 2010 17:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.