laptop (Vista) is niet te machtigen voor Itunes

laptop (Vista) is niet te machtigen voor Itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn laptop is tot op heden met geen mogelijkheid te machtigen, alle mogelijkheden die op internet zichtbaar waren werkten niet, iedere keer weer de melding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 January 2012, 01:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 6
Question laptop (Vista) is niet te machtigen voor Itunes

Mijn laptop is tot op heden met geen mogelijkheid te machtigen, alle mogelijkheden die op internet zichtbaar waren werkten niet, iedere keer weer de melding "Er heeft zich een fout voorgedaan bij het opslaan van de machtigingsinformatie..." etc. Op mijn andere PC met Windows XP is dit wel in een keer gelukt. Alle sync's zijn met mijn laptop gedaan vandaar dat ik deze als hoofdPC wil gebruiken. Hoe komt het nu dat op deze laptop het machtigen NIET werkt??
Kan iemand (Apple??) mij helpen?
M.vr.gr. Orinam
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 January 2012, 01:03
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Ben je ingelogd als administrator op je laptop ?
  #3  
Oud 10 January 2012, 01:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 6
Standaard

Hoi Wally,
Ja ik ben ingelogd als administrator. Het lukt niet terwijl mijn pc die ik maar eens probeerde in een keer machtigde.
  #4  
Oud 10 January 2012, 01:46
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Denk toch dat het iets te maken heeft met schrijfrechten...

Je kan proberen UAC af te zetten (user account controls)
  1. Kies Start > Configuratiescherm.
  2. Klik op "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht".
  3. In het venster van gebruikersaccounts klikt u op Gebruikersaccounts.
  4. Klik op "Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen".
  5. Vink de optie "Gebruik Gebruikersaccountbeheer (UAC) om uw computer beter te beveiligen" uit.
  6. Klik op OK.
  7. Start de computer opnieuw op.
  8. Kies Start > Configuratiescherm.
  9. Klik op "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht".
  10. In het venster van gebruikersaccounts klikt u op Gebruikersaccounts.
  11. Klik op "Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen".
  12. Selecteer de optie "Gebruik Gebruikersaccountbeheer (UAC) om uw computer beter te beveiligen".
  13. Klik op OK.
  14. Start de computer opnieuw op.
  15. Machtig uw laptop voor uw iTunes Store-account.
Nen hele boterham...maar moet lukken...

Suc6...
  #5  
Oud 10 January 2012, 15:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2011
Berichten: 80
Standaard

of voer iTunes uit als administrator (rechtsklik itunes => uitvoeren als administrator)
  #6  
Oud 10 January 2012, 15:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 6
Standaard

Hoi Wally,

Bedankt voor het meedenken en je hulp!
Ik heb je procedure helemaal uitgevoerd maar helaas weer die zelfde foutmelding
van "Er heeft zich een fout voorgedaan etc "

Ik snap er niks van, er moet toch ergens een sneekie foutje inzitten of zo, maar vind het maar eens )

Nou ja dan misschien toch maar aan mijn PC hangen (die wel in een keer goed ging) met het gevaar dat mijn iphone opnieuw gaat synchroniseren ( alles er af en opnieuw installeren) zoals de waarschuwing al aangeeft als ik mijn telefoontje er aan hang.

Als je nog een andere oplossing weet dan hoor ik dat graag,

Gr, Orinam

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 15:55 ----------

Hoi iPimp,

Bedankt, Ook gedaan maar weer de zelfde foutmelding... :-(
  #7  
Oud 10 January 2012, 16:24
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Je hebt de nieuwste versie van iTunes op je laptop staan ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 15:32 ----------

In de progamdata/apple computer/itunes/ map bevind zich een 'verborgen' map 'SC Info'...

Verwijder deze...

Je moet wel de optie 'verborgen bestanden mappen en stations weergeven' aanvinken via je mapopties...

Anders krijg je de te verwijderen map niet te zien...

Start dan je laptop terup op en probeer je laptop opnieuw te machtigen...
  #8  
Oud 10 January 2012, 16:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 6
Standaard

Ja, de nieuwste update ( was een van de eerste dingen die ik deed)
Ik ga bovenstaande proberen ....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 17:05 ----------

Geprobeerd, nu komt misschien de resp. aap uit de mouw... ik mag deze map niet verwijderen. "U bent niet gemachtigd deze aktie uit te voeren"
Terwijl ik toch de administrator ben ... of niet?? Het staat er wel.

de optie 'verborgen bestanden mappen en stations weergeven' stond al aangevinkt.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 17:15 ----------

Moet ik soms ASP.NET Machine account gebruiken als administrator? hiervoor is wel een wachtwoord nodig.
  #9  
Oud 10 January 2012, 20:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Orinam Bekijk bericht
Ja, de nieuwste update ( was een van de eerste dingen die ik deed)
Ik ga bovenstaande proberen ....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 17:05 ----------

Geprobeerd, nu komt misschien de resp. aap uit de mouw... ik mag deze map niet verwijderen. "U bent niet gemachtigd deze aktie uit te voeren"
Terwijl ik toch de administrator ben ... of niet?? Het staat er wel.

de optie 'verborgen bestanden mappen en stations weergeven' stond al aangevinkt.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 17:15 ----------

Moet ik soms ASP.NET Machine account gebruiken als administrator? hiervoor is wel een wachtwoord nodig.

Ben je er zeker van dat je locale administrator rechten hebt op die pc?
als je niet gemachtigd bent om een actie uit te voeren, dan ben je hoogstwaarschijnlijk geen locale administrator?

Is het toevallig een werk pc (op een domein) waar de IT-verantwoordelijk niet wil dat je locale admin rechten hebt?
  #10  
Oud 10 January 2012, 20:36
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.886
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Gewoon volledige controle over de betroffen map nemen...

map rechterklikken...eigenschappen...beveiliging...daar je ding doen...
  #11  
Oud 11 January 2012, 17:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 6
Standaard

Wally super bedankt!!
Het is nu gelukt, "SC Info map" weggehaald en opnieuw geprobeerd te machtigen en het ging nu eindelijk goed.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: vista itunes werkt niet lemsje iTunes 4 8 August 2012 22:01
Windows: iTunes niet te installeren op vista Johns porsches iTunes 0 18 October 2011 00:52
Windows: Voice memo op MacBook of Vista-laptop zetten via iTunes Janine83 iTunes 0 4 May 2011 16:51
Windows: iTunes 7.7 installeren wil niet onder Vista marcochamp iTunes 20 1 July 2009 12:30
Windows: itunes niet te installeren op vista basic 32 bit alfabas iTunes 0 31 August 2008 21:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:28.