Installeren van apps uit een backup in itunes geeft mislukt melding

Installeren van apps uit een backup in itunes geeft mislukt melding discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag mensen , Ik heb vandaag mijn iphone gerest. Via itunes weer ingesteld. Alleen ik heb een probleem met de "gekochte apps". Die staan namelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 February 2012, 18:51
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2012
Berichten: 1
Standaard Installeren van apps uit een backup in itunes geeft mislukt melding

Dag mensen ,

Ik heb vandaag mijn iphone gerest. Via itunes weer ingesteld. Alleen ik heb een probleem met de "gekochte apps". Die staan namelijk nog wel in itunes maar als ik ze op me iphone wil zeggen krijg ik steeds een fout melding namelijk "zie foto"

Het icoontje van de app verschijnt wel op de iphone. Het laden begint dan tot er staat installeren en dan krijg ik ineens de foutmelding.

Ik zou het erg op de prijs stellen als ik dit probleem kan oplossen als 't uberhaupt op te lossen is aangezien ik 60 euro voor tomtom alleen al heb betaald.

mvg

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2012, 10:30
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2012
Berichten: 4
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Kan iemand helpen?
  #3  
Oud 20 June 2012, 22:14
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2012
Berichten: 4
Standaard

Hmm hij doet het ineens weer bij mij...
  #4  
Oud 20 June 2012, 23:14
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wellicht een keer proberen via je iPhone zelf? Al heeft Apple momenteel moeite met zn servers, dat kan het ook zijn!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 11 October 2012, 07:35
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2012
Berichten: 1
Standaard

Hoi,

Ik heb op dit moment hetzelfde probleem, en het lijkt nergens bekend te zijn. Het enige wat ik heb gedaan is de nieuwe versie erop gezet 6.0. Maar toen ik mijn backup erop wilde zetten synchroniseerde hij maar de helft van de apps en de andere helft geeft hij precies dezelfde fout als bij: Staytuned
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes installeren mislukt kan Quicktime niet installeren elvis4ever iTunes 2 19 July 2010 23:38
Windows: Hoe lang doet een backup van iTunes erover ztrezz iTunes 24 28 January 2009 00:24
pwnen mislukt, 1600 melding in Itunes Bossiebos Unlock [archief] 2 16 September 2008 17:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.