Itunes + cabaret cd of megamix

Itunes + cabaret cd of megamix discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Flink gezocht op het forum maar kon niets vinden. Ik zit met het probleem dat mijn muziek vaak doorloopt, zoals bijv. bij megamixen en carbaret ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 April 2008, 15:37
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard Itunes + cabaret cd of megamix

Flink gezocht op het forum maar kon niets vinden.

Ik zit met het probleem dat mijn muziek vaak doorloopt, zoals bijv. bij
megamixen en carbaret cd's. Zodra ik die map toevoeg in Itunes en er een
playlist van maak staat alles kriskras door elkaar. Soms omdat er geen goede nummering voorstaat, soms staat ie er wel
(01.hans T-blabl /02.hans T-blabl) en werkt ie nog niet op volgorde.

Iemand een goeie tip om dit op volgorde in mijn playlist in Itunes te krijgen
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 April 2008, 15:44
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Als het een goede mix is, staat er bij de info "nr ... van ..."

Daar kun je het zelf ook veranderen.

Tevens kun je als je het complete album selecteerd aangeven dat ie door moet lopen. Dan krijg je geen pause tussen de nummers
  #3  
Oud 20 April 2008, 00:20
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Als het een goede mix is, staat er bij de info "nr ... van ..."

Daar kun je het zelf ook veranderen.

Tevens kun je als je het complete album selecteerd aangeven dat ie door moet lopen. Dan krijg je geen pause tussen de nummers
Okee..redelijk duidelijk. Thanks.. Ik heb nu een collectie bij elkaar staan. Alleen staan momenteel op alfabetische volgorde. De vraag is hoe ik die in volgorde van de cd krijg..

ik heb nu dus;

Jochem meyer - aap uit de mauwww
Jochem meyer - adehde
Jochem meyer - anna kournikova

terwijl op de originele cd een andere volgorde staat.. dit moet toch automatisch kunnen ofzo? Ik heb al gekeken op tijd van wijzigen of ik daar op kon sorteren ofzo, maar helaas zonder succes.

Er zijn hier toch wel meer mensen met collectienummers die in een bepaalde volgorde moeten staan?
  #4  
Oud 20 April 2008, 00:32
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

ik heb veel collectie's en mixxen, hier staan ze eigenlijk altijd goed
  #5  
Oud 20 April 2008, 17:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Zulte, Belgi
Berichten: 174
Standaard

In de Itunes help staan daar instructies over als ik me niet vergis. Wat die precies zijn weet ik niet meer...

HowowcanIgo
  #6  
Oud 21 April 2008, 21:23
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HowowcanIgo Bekijk bericht
In de Itunes help staan daar instructies over als ik me niet vergis. Wat die precies zijn weet ik niet meer...

HowowcanIgo
Thanks..dan moet ik me daar maar eens in gaan verdiepen..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes sync, probleem met iCal en Contactgegevens na overschrijvene iTunes-map hoeboe iTunes 0 20 July 2010 14:23
iPhone: Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo rob499 Jailbreak 9 2 September 2008 01:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:52.