Thuis indeling instellen, maar hoe?

Thuis indeling instellen, maar hoe? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wil de functie thuisindeling op de pc in itunes inschakelen omdat ik sinds vandaag apple tv heb. Maar het lukt me niet, misschien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 May 2012, 20:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Berichten: 9
Standaard Thuis indeling instellen, maar hoe?

Hallo,

Ik wil de functie thuisindeling op de pc in itunes inschakelen omdat ik sinds vandaag apple tv heb. Maar het lukt me niet, misschien doe ik iets fout?
Als ik thuisindeling wil instellen zie ik twee knoppen: Nee bedankt en Thuisindeling instellen. Nou ik kies de tweede optie natuurlijk. En dan kan ik blijven wachten maar hij blijft op dat scherm staan. Ondertussen wilde ik even googlen of ik er een oplossing voor kon vinden, maar toen deed mijn internet het niet, dus kon ik niks vinden. Tot dat ik itunes afsloot, toen stond ineens mijn google zoekopdracht in beeld. Dus op een of andere manier zorgt itunes er voor dat de verbinding weg valt?

Ik heb hier totaal geen verstand van, dus hopelijk weet iemand van jullie waar het probleem zit.

Alvast bedankt,

Joery
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 May 2012, 23:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Berichten: 9
Standaard

Niemand die me kan helpen?
  #3  
Oud 23 May 2012, 06:43
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2012
Berichten: 49
Standaard

op de appletv u apple id account instellen...
  #4  
Oud 23 May 2012, 07:32
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.692
Standaard

Ik begrijp ook niet helemaal wat je vraag nu precies is.
Je bedoelt iTunes Thuisdeling?
Je moet hiermee toch uit de voeten kunnen....?
itunes thuisdeling - Google zoeken
  #5  
Oud 23 May 2012, 09:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Berichten: 9
Standaard

Zoals ik al zei, als ik thuisindeling in iTunes in wil stellen dan gebeurd er niks wanneer ik mijn Apple id invul. Dus via Google zoeken heb ik natuurlijk gedaan maar vind dan geen antwoord op mijn probleem... In Apple tv zelf heb ik alles Ingevuld, nu de pc dus nog...
  #6  
Oud 23 May 2012, 10:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2012
Berichten: 49
Standaard

mss een firewall?
  #7  
Oud 29 May 2012, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Berichten: 9
Standaard

Nee die is het ook niet. Snap er niks van...

Edit:

Heb zelf nog eens de moeite genomen naar een oplossing te zoeken en gelukkig dit keer wl gevonden. Op dit forum zelfs:

In windows 7, click on your start menu, go to accessories, right click on the command prompt icon and choose "run as administrator". Once it opens, type in the following command...

netsh winsock reset

hit enter and it should say something like winsock reset successful now reboot your computer.

Nu werkt de itunes store, en de thuisindeling perfect!

Bedankt, ik ben geholpen

Laatst gewijzigd door thefinalist89; 29 May 2012 om 22:36.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 5 heeft maar 1 toetsenbord-indeling? Bubbly iPhone algemeen 3 30 December 2011 18:20
Mac OS X: Sync opnieuw instellen met huidige indeling bmonninkhof iTunes 0 9 August 2011 15:05
email verzenden werkt thuis, maar niet daarbuiten Sjak iPhone algemeen 0 26 May 2010 21:49
3g iphone loopt voortdurend vast, maar geen inet thuis bzb iPhone algemeen 26 13 March 2009 13:23
Hoe is de indeling van de 8G op de Iphone cort iPhone algemeen 10 4 January 2008 11:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:43.