3g iphone loopt voortdurend vast, maar geen inet thuis

3g iphone loopt voortdurend vast, maar geen inet thuis discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb weer eens het gezeur dat de telefoon al 2 dagen continu vastloopt, ik moet soms wel een uur lang harde resets geven, hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 February 2009, 13:41
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard 3g iphone loopt voortdurend vast, maar geen inet thuis

ik heb weer eens het gezeur dat de telefoon al 2 dagen continu vastloopt, ik moet soms wel een uur lang harde resets geven, hij loopt steeds vast in het startscherm, en vaak als tie het ooit doet tijdens heel licht gebruik, als hij het wel doet durf ik er alleen nog maar mee te bellen omdat hij anders weer crashed,


nu is dat normale wijze niet zo heel erg probleem, even opnieuw instaleren zou je zeggen, het geval wil dat ik hem niet opnieuw kan laten instaleren omdat itunes dan om een internetverbinding vraagt, juist deze heb ik nu een aantal weken niet ter beschikking.

is dit probleem op te lossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 February 2009, 15:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

kan je wel gewoon op internet
misschien moet je dan gewoon een firmware downloaden (zodat je via shift + herstel je firmware kunt selecteren waardoor je dus je iPhone hersteld )
of itunes even herinstalleren
  #3  
Oud 25 February 2009, 17:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
ik heb weer eens het gezeur dat de telefoon al 2 dagen continu vastloopt, ik moet soms wel een uur lang harde resets geven, hij loopt steeds vast in het startscherm, en vaak als tie het ooit doet tijdens heel licht gebruik, als hij het wel doet durf ik er alleen nog maar mee te bellen omdat hij anders weer crashed,


nu is dat normale wijze niet zo heel erg probleem, even opnieuw instaleren zou je zeggen, het geval wil dat ik hem niet opnieuw kan laten instaleren omdat itunes dan om een internetverbinding vraagt, juist deze heb ik nu een aantal weken niet ter beschikking.

is dit probleem op te lossen?
Ik zou ergens, bij een kennis bijv., proberen te herstellen. Je kunt natuurlijk ook evt. elders de firmware downloaden op een USB-stickje en dan thuis op je pc zetten. Met shift/herstel kun je dan die firmware selecteren.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
kan je wel gewoon op internet
misschien moet je dan gewoon een firmware downloaden (zodat je via shift + herstel je firmware kunt selecteren waardoor je dus je iPhone hersteld )
of itunes even herinstalleren
Heb je de post van bzb eigenlijk wel gelezen?
Het probleem is juist dat ie niet op internet kan......
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 25 February 2009, 18:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik zou ergens, bij een kennis bijv., proberen te herstellen. Je kunt natuurlijk ook evt. elders de firmware downloaden op een USB-stickje en dan thuis op je pc zetten. Met shift/herstel kun je dan die firmware selecteren.

Heb je de post van bzb eigenlijk wel gelezen?
Het probleem is juist dat ie niet op internet kan......
sorry heb hem verkeer begrepen dacht even dat alleen itunes geen verbinding kon maken

dan moet je een firmware downloaden bij iemand anders en die op een usb stick zetten
of hem bij iemand anders herstellen natuurlijk (zoals al gezegt werd)
  #5  
Oud 26 February 2009, 11:03
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

hoe download je firmware? wellicht is dat namelijk al gebeurt met het updaten een paar weekies geleden en staat deze ergens op mijn pc,


ik ga vanmiddag bij moeders (gezellig) mijne weer even opnieuw instaleren, maar wellicht handiger als ik dan gelijk firmware op een stick mee naar huis neem voor eventuele off line herstellingen, maar hoe zet je zoeits op een een stick en waar pak ik het thuis weer uit op de harde schijf?
  #6  
Oud 26 February 2009, 11:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Windows XP: "\Documents and Settings\[username]\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"

Windows Vista: "\Users\[username]\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"

For iPod updates, replace "iPhone" with "iPod" in the directory locations above.

Daar kun je de firmware vandaan halen. Daarna gewoon op een stikje zetten.
Als je hem wilt herstellen moet je hem in DFU mode zetten en met Shift + herstel de meegenomen firmware selecteren.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 26 February 2009, 13:44
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

in dfu zetten? (wordt weer even de zoekfunctie gebruiken ben ik bang)

shift + herstel?? (moet ik dan shift en backspace indrukken ofzo? ja sorry hoot maar het zegt me echt helemaal niks)

maar moet ik bovenstaande nou doen of gewoon bij een ander op de pc via itunes op hersellen drukken?

Laatst gewijzigd door bzb; 26 February 2009 om 13:48. Reden: wijziging
  #8  
Oud 26 February 2009, 14:19
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Je iPhone aansluiten op je computer iTunes starten. iPhone in DFU zetten: https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html . Dan moet je Shift ingedrukt houden en dan op herstel in iTunes klikken. Dan moet je zoeken naar je laatste Firmware en dan hersteld je iPhone.
  #9  
Oud 26 February 2009, 15:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Abu Bekijk bericht
Je iPhone aansluiten op je computer iTunes starten. iPhone in DFU zetten: https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html . Dan moet je Shift ingedrukt houden en dan op herstel in iTunes klikken. Dan moet je zoeken naar je laatste Firmware en dan hersteld je iPhone.
dfu hoeft niet als je normaal shift + herstel doet hij het ook
  #10  
Oud 26 February 2009, 15:52
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

ok betanks! wat moet ik toch zonder jullie
  #11  
Oud 26 February 2009, 15:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

is het al gelukt dan
want vaak krijg je nog veel errors bij itunes

(ik weet dat je geen mac heb maar het is handig voor anderen
de firmware staat bij mac in:
gebruiker/ bibliotheek/ itunes/ iPhone firmwares

Laatst gewijzigd door bako; 26 February 2009 om 15:59.
  #12  
Oud 26 February 2009, 16:15
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

Ik heb de update wel nog op mijn pc gedaan, It de firmware er dan ook nog op de schijf
  #13  
Oud 26 February 2009, 17:00
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Volgens mij is die ''update'' gewoon de Firmware. Als die groter dan 200 mb dan moet het de Firmware zijn
  #14  
Oud 26 February 2009, 17:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

origineel
firmware 2.1= 231 mb
firmware 2.2= 245,6 mb
firmware 2.2.1= 245,7 mb

Jailbreak
firmware 2.1= 237,8 mb
firmware 2.2= 236.3 mb (vreemt want de anders was kleiner :s)
firmware 2.2.1= 237,4 (ook minder :s)

Laatst gewijzigd door bako; 26 February 2009 om 17:13.
  #15  
Oud 26 February 2009, 17:29
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

mag ik nu gewoon mijn opgeslagen back up met instellingen en telefoonnummers erop zetten of komen dan de problemen weer terug?
  #16  
Oud 26 February 2009, 17:35
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

herstellen van kopie noemen ze dat
  #17  
Oud 26 February 2009, 18:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ja maar de kans is er wel dat het terug komt
je kan beter eentje nemen die je heb gemaakt voordat je het probleem had (een oudere dus)
  #18  
Oud 27 February 2009, 08:28
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

klopt hij loopt al weer vast, ik ben echter bang dat mijn vorige reservekopie aan de oude kant is, kan ik hem als nieuwe iPhone instellen, en nog al mijn aangeschafte apps erop zetten? telefoonnummers ben ik zeker kwijt ?
  #19  
Oud 27 February 2009, 08:43
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
klopt hij loopt al weer vast, ik ben echter bang dat mijn vorige reservekopie aan de oude kant is, kan ik hem als nieuwe iPhone instellen, en nog al mijn aangeschafte apps erop zetten? telefoonnummers ben ik zeker kwijt ?
Ja, dat zou ik zeker doen. Je (aangeschafte) apps en je telefoonnummers krijg je er weer op als je synchroniseert met iTunes, gesteld dat ze daar nog in staan uiteraard.
Overigens geldt voor apps: eenmaal aangeschaft, kun je ze opnieuw installeren zonder nogmaals te hoeven betalen.
  #20  
Oud 27 February 2009, 08:57
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

hoe synch ik de telefoonnummers nog een keertje voor de zekerheid? ik doe zoizo meestal alles handmatig overzetten, anders gaat het te vaak fout bij mij, ik gebruik ook niet e-mail op de pc van het office pakket, dus daarmee valt al niks kwa contacten te synchroniseren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G JB 4.0.1 terug naar fabriek maar loopt vast edjepetje iPhone algemeen 4 26 September 2010 11:28
Heel traag, sms loopt vast en recent calls loopt vast broom45 iPhone algemeen 8 15 August 2010 11:02
Wi-Fi alleen thuis gebruiken, heb geen inet-abo, moet toch BETALEN?! strawberri Archief 1 27 January 2010 17:01
Video: Mijn beeld bij een video loopt vast, maar hoor wel geluid. Kwiq Muziek, foto & video 3 24 November 2009 22:41
iphone loopt alleen maar vast...weet niks meer nawikre Unlock [archief] 130 22 June 2008 00:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:40.