Foto's overzetten nr computer lukt niet

Foto's overzetten nr computer lukt niet discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik verbind mijne iphone met mijne computer en ik vind het icoontje van iphone camara. Maar als ik verder klik op die map kom ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25-04-08, 15:52
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard Foto's overzetten nr computer lukt niet

Ik verbind mijne iphone met mijne computer en ik vind het icoontje van iphone camara. Maar als ik verder klik op die map kom ik in een lege map uit. Nochtans staan er veel foto's op mijn iphone.

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-04-08, 16:48
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

En die "veel foto's" zijn met de camera van iPhone geschoten ?
  #3  
Oud 26-04-08, 02:18
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 5
Standaard

heb het zelfde probleem gehad
ga naar google download tansee iphone transfer photo
en voila je zet zo je foto's naar je pc
rest alleen noch een registratie nummer
wie zoekt die vind
zonder registratie iedere keer alleen maar 6 foto's
  #4  
Oud 27-04-08, 12:25
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard

ok merci
  #5  
Oud 24-05-08, 22:38
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 53
Standaard

Maar je kunt toch ook gewoon in je verkenner naar de "iphone" gaan en dan kom je direct in de "shared" map tercht waar je foto's in staan!
  #6  
Oud 08-07-08, 08:19
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 152
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SRT-4man Bekijk bericht
Maar je kunt toch ook gewoon in je verkenner naar de "iphone" gaan en dan kom je direct in de "shared" map tercht waar je foto's in staan!
Jezus!! Na een uur zoeken dacht ik nog een topic te openen, kom ik deze tegen. Had ik maar eerst in de explorer gekeken
  #7  
Oud 24-07-08, 21:37
happy meal's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Gent
Berichten: 17
Standaard

... en hoe zit het voor Apple-gebruikers?
Ik slaag er evenmin in om mijn iPhone-foto's op mijn PowerBook G4 te krijgen. Ik heb mijn iTunes ingesteld om te syncen met een nieuwe map die ik heb gemaakt, maar hij zet mijn foto's daar niet in...

Huil, ween, snik!!
  #8  
Oud 24-07-08, 23:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 72
Standaard

ik hoor altijd sat mac's zo eenvoudig werken (in vergelijk met pc's...).
__________________
iFuEUck = Apple laat europeanen 1 voor 1$ betalen, terwijl de euro inmiddels $1,50 waard is.
  #9  
Oud 25-07-08, 10:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door happy meal Bekijk bericht
... en hoe zit het voor Apple-gebruikers?
Ik slaag er evenmin in om mijn iPhone-foto's op mijn PowerBook G4 te krijgen. Ik heb mijn iTunes ingesteld om te syncen met een nieuwe map die ik heb gemaakt, maar hij zet mijn foto's daar niet in...

Huil, ween, snik!!
Zowel onder Windows Vista als onder Leopard krijg ik, zodra ik mijn iPhone aanhaak, de vraag of ik de foto's wil importeren. Ik kan bij beide ook de doelmap opgeven/veranderen. Misschien moet je dus in jouw geval gewoon iTunes even vergeten en direct de foto's importeren?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #10  
Oud 25-07-08, 10:43
happy meal's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Gent
Berichten: 17
Standaard

OK ik heb een oplossing gevonden:

Ik had gewoonweg geen iPhoto op mijn PowerBook G4...
Ik heb nu via de site www.oldapps.com een oude versie van iPhoto (2.0) kunnen downloaden, en die herkent mijn iPhone als digitale camera en daar kan ik de foto's naar importeren.

Voor de andere richting, van mac naar foon, werkt het wel door de door mij gekozen folder met erin gesleepte foto's te syncen.

Eind goed al goed


En swiftly, ik gebruik al jaren Win en Mac naast elkaar en ik blijf er toch bij dat er voor elke onhandigheid om iets gedaan te krijgen op een Mac er toch honderd struikelblokken zijn om je wil door te kunnen drijven in Windows
  #11  
Oud 25-07-08, 18:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 20
Standaard

vraagje ik heb via mijn windows verkenner mijn foto's gevonden.
deze staan in de map APPLE100.
als ik op mijn 3G nu kijk staan deze onder filmrol.
nu is mijn vraag kan ik in mijn windows verkenner een map aanmaken en daar de foto's in plaatsen.
  #12  
Oud 26-07-08, 18:07
laika666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 40
Standaard

Met de mac gaat het heel makkelijk, open fotolader sluit iphone er op importeren maar
__________________
iPhone 3GS 16GB Black
  #13  
Oud 26-07-08, 20:48
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Bij Windows, zegt hij, zodra je de iPhone aansluit het volgende;
'Digitale Camera 'iPhone' gevonden, Foto's importeren?'

Als je de iPhone hebt geregistreerd met je PC dan vraagt ie dat denk ik niet (zelf nooit gedaan) maar je kan ze altijd idd via verkenner terugvinden
  #14  
Oud 03-08-08, 22:14
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 62
Standaard

Ik krijg de fotos niet naar mijn PC. Verkenner ziet mijn iphone niet op mijn Vista PC (wel in Itunes). Op mijn XP pc ziet hij hem wel in de verkenner, maar zegt dat er geen fotos op staan terwijl mijn Iphone er vol mee staat.

Iemand?
  #15  
Oud 08-08-08, 22:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Emmen
Berichten: 2
Standaard

wat is de verkenner?
  #16  
Oud 11-04-10, 10:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jvdv23 Bekijk bericht
Ik krijg de fotos niet naar mijn PC. Verkenner ziet mijn iphone niet op mijn Vista PC (wel in Itunes). Op mijn XP pc ziet hij hem wel in de verkenner, maar zegt dat er geen fotos op staan terwijl mijn Iphone er vol mee staat.

Iemand?

Zelfde probleem hier met Windows 7... help
  #17  
Oud 12-04-10, 16:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: venlo
Berichten: 7
Standaard

ik heb een soortgelijk probleem, sinds ik windows 7 heb geinstalleert lukt het me niet meer de nieuwe fotos te synchroniseren. overigens de pc herkent in computer> de iphone als zodanig niet!
  #18  
Oud 15-04-10, 17:41
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jsea Bekijk bericht
Ik verbind mijne iphone met mijne computer en ik vind het icoontje van iphone camara. Maar als ik verder klik op die map kom ik in een lege map uit. Nochtans staan er veel foto's op mijn iphone.

mvg
hoe kom je bij dat icoontje van iphone camera
  #19  
Oud 22-12-11, 10:28
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2011
Berichten: 325
Standaard

Sinds vandaag kmt er helemaal geen icoontje meer van Iphone ik wil fotos overzetten maar het gaat niet ik ga naar apparaat beheer en er staat fout code 19 het is waarschijnlijk beschadigt ?? kan iemand helpen
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto's overzetten op de computer m@rlies iTunes 9 30-04-13 13:17
Foto: fotos op computer zetten lukt niet rubenowns Muziek, foto & video 9 30-06-11 03:26
Foto's van de computer naar de iphone 4 overzetten ? walid_thaibokser iTunes 0 01-08-10 18:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.