iTunes past niet in beeld

iTunes past niet in beeld discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) iTunes past net niet in mijn scherm hij steekt eigenlijk net een stukje uit, ik denk dat het komt omdat ik het soms aansluit op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 March 2013, 18:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard iTunes past niet in beeld

iTunes past net niet in mijn scherm hij steekt eigenlijk net een stukje uit, ik denk dat het komt omdat ik het soms aansluit op mijn TV, ik kan het hem weer terug krijgen op goed scherm, maar dan moet ik hem eerst kleiner maken en dan maximaliseren, het lukt wel maar hoe kan ik het oplossen?

Afbeelding: Links past wel, rechts steekt uit, boven past wel, onder steekt uit (Windows 8)

Afbeelding 2: Zo past die wel maar dan moet ik die dingen hierboven doen
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iTunes past niet.jpg‎ (20,0 KB, 24x gelezen)
Bestandstype: jpg iTunes past wel.jpg‎ (20,5 KB, 21x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2013, 18:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Heb je dat "probleem" alleen met iTunes of ook met andere programma's in full screen?
  #3  
Oud 11 March 2013, 19:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Ik heb het probleem echt alleen maar met iTunes de andere programma's passen gewoon perfect
  #4  
Oud 11 March 2013, 19:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Ik heb het eens geprobeerd in een Windows 8 virtuele machine. iTunes past zonder problemen in full screen. Ik denk ook niet dat er een instelling is in iTunes om zoiets aan te passen.
  #5  
Oud 11 March 2013, 19:13
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ik heb ook last van dit probleem.(maar zo erg kan je dat toch niet storen)
Andere programma's gaan idd perfect.

Als ik een definitieve oplossing vind zal ik het posten.

Mischien kan het ook zijn door het feit dat we windows draaien iTunes is in de 1e plaats ontwikkeld voor Mac.(alhoewel dat dit ook op windows goed weergegeven zou mogen)
  #6  
Oud 11 March 2013, 19:20
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Dus eigenlijk is er niet echt een oplossing voor, het stoort niet heel erg maar soms is het wel irritant, bedankt voor de antwoorden ik ga wel proberen om contact met Apple op te nemen
  #7  
Oud 11 March 2013, 19:23
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stan13 Bekijk bericht
ik ga wel proberen om contact met Apple op te nemen
Ik heb ook eens geprobeerd op een Windows 7 Bootcamp machine en ook daar is er geen probleem.

Misschien weet Apple iets meer. Succes gewenst
  #8  
Oud 11 March 2013, 19:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Ik zal als ik antwoord van Apple heb hier het antwoord wel opzetten
  #9  
Oud 11 March 2013, 19:40
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ik heb net de oplossing gevonden.

itunes rechtermuisknop klikken en ga naar eigenschappen kies het tabblad compatibiliteit
en vink aan beeldscherm aanpassen uitschakelen bij hoge DPI-instellingen.

wat ik als beeldschermresoluties heb bij mijn 23inch scherm is 1680 x 1050 (hangt af van je schermgrootte)
Dat kan je wijzigen in configuratiescherm -> vormgeving en persoonlijke instellingen -> Beeldscherm -> Resolutie

Bij mij werkte dit (dus ik vermoed dat dit bij jou ook zal helpen.)

Ik hoor het wel
  #10  
Oud 11 March 2013, 19:49
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.891
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Rechtermuisknop op de snelkoppeling bureaublad...

Gemaximaliseerd opstarten kiezen...

No probs hier op Windows7 (32bit)
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #11  
Oud 11 March 2013, 19:49
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Er is nog iets dat ik aangepast heb vergeet die DPI instellingen maar.

Schakel de compatibiliteitsmodus in voor windows 7 (dat zal handiger zijn)
standaard staat dat op xp (maar windows 8 en xp lijken in mijn ogen niet zo zeer op elkaar)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 maart 2013 om 19:55 ----------

Vergeet mijn oplossing de oplossing van wallyc werkt nog beter

Alleen vergeet dan niet bij eigenschappen in te stellen dat het programma als administrator moet opstarten.
  #12  
Oud 11 March 2013, 19:55
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
standaard staat dat op xp (maar windows 8 en xp lijken in mijn ogen niet zo zeer op elkaar)
Standaard dat staat dat bij mij in Windows 8 en 7 nergens op Waarom zou dat moeten ingeschakeld zijn?
  #13  
Oud 11 March 2013, 19:58
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Maar vergeet dat nou maar mijn oplossing werkte maar voor 1 opstart de oplossing van wallyc is beter deze werkt altijd.
  #14  
Oud 11 March 2013, 19:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Ik kan het niet vinden kan je misschien een PrintScreen maken en deze laten zien want als ik op de rechter muisknop druk krijg ik: Vorig formaat, Minimaliseren, Maximaliseren en venster sluiten.

(Sorry ik snap het al)
  #15  
Oud 11 March 2013, 19:59
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Hij bedoelde op dat icoontje dat op je bureaublad stond niet in de itunes omgeving zelf.
  #16  
Oud 11 March 2013, 20:01
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Maar vergeet dat nou maar mijn oplossing werkte....
OK! Enthousiasme is zeer goed maar pas op dat je dan niet te veel over je eigen voeten struikelt
  #17  
Oud 11 March 2013, 20:05
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ow, nog een correctie.

De oplossing van wallyc is goed maar je moet ook instellen Schakel de compatibiliteitsmodus in voor windows 7 anders werkt het niet.

Nou we gieten de beide voorstellen samen en we komen tot de definitieve oplossing.
  #18  
Oud 11 March 2013, 20:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Bedankt voor al jullie antwoorden, ik heb alles geprobeerd maar het werkt altijd maar voor 1 opstart beurt. Als ik hem dan weer afsluit en weer opstart steekt die er weer uit
  #19  
Oud 11 March 2013, 20:09
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Hier 2 screenshots hoe het moet.

Mischien heb je aan een foto iets meer.

Bij mij lukt het alvast, dus bij jou moet dat dan ook lukken!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png max.PNG‎ (17,8 KB, 15x gelezen)
Bestandstype: png w7.PNG‎ (21,3 KB, 15x gelezen)
  #20  
Oud 11 March 2013, 20:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2013
Berichten: 19
Standaard

Het staat allemaal aan maar het lukt nog steeds niet.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Naamloos.jpg‎ (20,7 KB, 10x gelezen)
Bestandstype: jpg Naamloos1.jpg‎ (22,5 KB, 9x gelezen)
Bestandstype: jpg Naamloos2.jpg‎ (19,9 KB, 9x gelezen)
Reageren

Labels
itunes


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Helderheid en achtergrond past niet automatisch aan JohanIPad iPhone algemeen 4 2 February 2013 10:20
iPhone 3GS Complete scherm past niet joelluijmes iPhone accessoires en onderdelen 0 8 November 2012 13:37
iphone 4 white kit past niet? kevinvw iPhone algemeen 0 26 January 2011 11:19
Past normale simkaart niet meer in iPhone 4? wuzzle Overige providers Nederland 6 12 July 2010 18:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:54.