itunes fout 1012

itunes fout 1012 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Dan doen we het zonder de bootneuter...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 June 2008, 22:54
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan doen we het zonder de bootneuter
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 29 June 2008, 23:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, ik ga nu de IPSW builden, heb nog even wat leuke bootlogo's ingesteld, maar dit kan verder geen kwaad neem ik aan?
__________________
iPhone 2G 8GB --> bijna alle iPhone OS'en en iOS'en op gehad en gejailbreakt
iPhone 4 16GB verkocht
  #23  
Oud 29 June 2008, 23:33
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Moet ik nog Enable baseband update en Neuter en unlock doen??? of laat ik de advanced voor wat het is??
  #24  
Oud 29 June 2008, 23:37
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Laat dat maar
  #25  
Oud 29 June 2008, 23:43
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

ok, hij gaat builden, kan vanaf nu alleen niet meer verdergaan: moet morgen naar school xD... Kijk morgen weer verder! Alvast bedankt voor jullie hulp!!!
  #26  
Oud 29 June 2008, 23:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ok morgen verder
  #27  
Oud 30 June 2008, 15:54
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Ik ben klaar om verder te gaan... Hoor t wel!
  #28  
Oud 30 June 2008, 16:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik ben er klaar voor hoor
  #29  
Oud 30 June 2008, 16:27
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, wilde dus net het gisteren gebouwde ISPW opzoeken, blijkt dat ie niet gebouwd is (accu laptop leeggegaan, had op build ISPW geklikt en ben "weggegaan"...) Dus wil nu probeerde ik het opnieuw, krijg ik de melding dat BSD en Cydia niet samengaan.... BSD achterwege laten??
  #30  
Oud 30 June 2008, 16:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja laat bsd maar achterwege
  #31  
Oud 30 June 2008, 16:37
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, gedaan en nu past Bootneuter er weer wel in
  #32  
Oud 30 June 2008, 16:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als je iphone gepwnd is en de custom fw erop staat hoor ik weer van je
  #33  
Oud 30 June 2008, 16:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Ga hem er nu opzetten! Via iTunes of via WinPwn??
  #34  
Oud 30 June 2008, 16:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je hebt je iphone al gepwnd neem ik aan. Zo niet doe dat dan eerst. Zo ja dan via iTunes custom fw erop zetten. Om fw te kiezen shift knop ingedrukt houden als je op herstel in itunes drukt. Dan kan je de fw kiezen
  #35  
Oud 30 June 2008, 17:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, heb iPhone met iPWNER gepwned (althans, er stond: iPhone has been pwned..). Ben nu via iTunes de costum firmware aan het restoren.... Zal niet lang meer duren!
Wat moet er daarna gebeuren??
  #36  
Oud 30 June 2008, 17:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als die is opgestart en je ziet de slide to unlock dan via instellingen auto lock op nver zetten daarna iPhonebrowser openen. Daar naar bootneuter gaan en openen en daar bin map openen. Daar moet je ieraser en het secpack inzetten. Daarna hoor ik weer van je.

Laatst gewijzigd door Michael; 30 June 2008 om 17:54.
  #37  
Oud 30 June 2008, 17:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Heb secpack040405.zip uitgepakt en de inhoud (1 bestand) naar /Applications/Bootneuter/bin gekopieerd (iddem voor ieraser).
Hoe verder??
  #38  
Oud 30 June 2008, 18:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zorg er ook voor dat de secpack niet meer heet dan dat, mochten er cijfers achter staan moet je die weghalen.

Open nu de terminal op je iphone
type daarin login. Dan vraagt hij om een naam Dat is: root
Daarna vraagt hij om een password. Dat is: alpine

Typ dan:
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist Dan druk op enter

Typ dan:
cd /Applications/BootNeuter.app/bin Dan druk op enter

Typ dan:
chmod +x ieraser Druk dan op enter

Typ dan:
chmod +x secpack Druk dan op enter

Typ dan:
./ieraser

Je ziet dan wat data voorbij komen in het terminal venster. Aan het einde zegt ieraser. I hope we did not erase everything of iets van die strekking.

Het commando ./ieraser moet je 4-5 keer doen iedere keer krijg je dezelfde output.

Als je dat gedaan hebt moet je je iphone restoren in itunes met een gewone, dus niet de customized, fw 114. Als het goed is krijg je of foutmelding 1015, maar dat is niet erg en die kan je er uit krijgen met iLiberty+, als je deze foutmelding niet krijgt zal itunes vragen je iphone te gaan activeren in iTunes.

Als dat zo is dan kan je iLiberty+ of winpwn gebruiken om je iphone te jailbreaken, activeren en unlocken.

Ik hoop dat het je lukt.
En hoor er graag meer van als je klaar bent.

Laatst gewijzigd door Michael; 30 June 2008 om 18:12.
  #39  
Oud 30 June 2008, 18:16
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

bart2jes ik had ook een kappotte baseband ik heb gewoon met Ziphone ( ja mensen ik weet) eerst downgrade bootloader naar 3.9 en dan erase baseband gedaan dan in dfu naar 2.0 zonder de baseband update en dan in recovery naar 1.1.4 en voil je hebt een werkende iPhone
  #40  
Oud 30 June 2008, 18:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, even: in je post moet ik "com.apple.plist" unloaden, maar ik ga ervan uit dat je bedoelt com.apple.CommCenter??
Reageren

Labels
1012, contact apple, repair needed


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: error 1012 iphone 3g 8gb aeger Jailbreak 4 19 October 2010 02:29
steeds opnieuw error 1012, zelfs na ierase met kiphone Terrentiao Archief 3 5 August 2008 21:11
Itunes fout (-10) jeremy14 Archief 3 15 June 2008 23:12
iTunes synchronisatie fout Peter iTunes 0 4 April 2008 12:52
Downgraden naar 1.1.1 lukt niet (error 1012) madmark Archief 5 27 January 2008 17:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:30.