itunes fout 1012

itunes fout 1012 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Wegens instabiliteit van mijn iPhone, had ik besloten om hem vandaag eens een fabrieksbootloader 4.6 met Bootneuter te geven en vervolgens met iTunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 June 2008, 20:12
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard itunes fout 1012

Hallo allemaal,

Wegens instabiliteit van mijn iPhone, had ik besloten om hem vandaag eens een fabrieksbootloader 4.6 met Bootneuter te geven en vervolgens met iTunes te restoren en tot slot met iLiberty weer te sim-unlocken+enkele programma's te installeren.....
Dus ik Bootneuter genstalleerd, daar begonnen de problemen eigenlijk al, want ik kreeg de melding dat de Bootloader succesvol geflashed was, maar de baseband niet. Ik dacht op dat moment (stom natuurlijk, nooit foutmeldingen bij dit soort programma's negeren) dat het wel mee zou vallen. In andere woorden, klik hem vrolijk weg en zet mijn iPhone in recovery mode. Download (niet via iTunes, maar via webbrowser) de 1.1.4 software en begin met restoren. Toen ik klaar was kreeg ik foutmelding 1012, en mijn iphone starte in recovery. Dus ik gebruik iLiberty om hem in normal mode te krijgen. Dit lukte (na 5 minuten), maar kreeg vervolgens op het scherm van mijn iPhone te zien dat er "Repair needed" was en dat ik contact op moet nemen met Apple!!
Heb inmiddels al verschillende dingen uit het forum hier geprobeerd, maar niets helpt (heb al geprobeerd via iBrickr naar 1.0.2 te restoren, weer foutmelding 1012 en iddem voor restore naar 1.1.1 en 1.1.4). Ik weet het niet meer. Iemand suggesties?? Hoop t van harte!!
__________________
iPhone 2G 8GB --> bijna alle iPhone OS'en en iOS'en op gehad en gejailbreakt
iPhone 4 16GB verkocht
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 June 2008, 20:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Al in DFU gerestored naar 1.1.4 ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 29 June 2008, 20:22
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Als DFU is dat je een wit scherm ziet en verder niks, dan wel naar 1.0.2 (iBrickr), maar die gaf ook error 1012. Nu probeer ik het opnieuw maar hij geeft al 10 minuten de boodschap: Wachten op iPhone (heeft wel software uitgepakt).
  #4  
Oud 29 June 2008, 20:23
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Kijk eens in de wiki bij DFU.
  #5  
Oud 29 June 2008, 20:24
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

zal ik doen
  #6  
Oud 29 June 2008, 20:27
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Mijn oog viel net op de DFU mode functie in iLiberty, ga er vanuit dat die ook goed is??
  #7  
Oud 29 June 2008, 20:29
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Heb nu die geselecteerd en in iTunes 1.1.4 gedownloade software geselecteerd. Hij is nu bezig met de iPhone op herstel voorbereiden.
  #8  
Oud 29 June 2008, 20:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

En krijg je weer 1012 foutmelding. Je baseband is kapot!
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #9  
Oud 29 June 2008, 20:39
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Dat klinkt niet al te best.... En inderdaad: Weer foutmelding 1012. Zeg me aub dat er nog een manier is om die te repareren???
  #10  
Oud 29 June 2008, 21:15
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Heb even gezocht maar het probleem is dat de meeste manieren om je baseband te reflashen/virginizen of repareren een gejailbreakte iphone nodig hebben, maar dit wil mij dus ook niet meer lukken..... Iemand die een manier kent om via USB kabel (heb uiteraard ook geen Wi-Fi) een baseband te repareren??
  #11  
Oud 29 June 2008, 21:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

update: ben nu met iliberty bezig, heb alleen gekozen voor Jailbreak en activatie... Heb nu weer iets meer hoop!!

Update: hij is nu weer geactiveerd....

Nu is wordt de bootloader gedowngrade naar 3.9FB, vervolgens eerst ff baseband Reflashen (gaat automatisch!!)

Geloof dat t goed gaat komen, zal zo korte samenvatting van de dingen die ik gedaan heb plaatsen.

Laatst gewijzigd door bart2jes; 29 June 2008 om 21:30.
  #12  
Oud 29 June 2008, 21:34
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat gaat niet lukken waarschijnlijk. Je kan je iphone pwnen met winpin en de custom fw erop zetten met bootneuter, terminal erin bsd en cydia installer zorg ook dat je een secpack hebt voor 114 en een ieraser. Zoek ook naar het programma totall commander zo kan je die files op je iphone krijgen maar met een iphonebrowser moet dat ook lukken.
Als je alles hebt hoor ik het wel

Laatst gewijzigd door Michael; 29 June 2008 om 21:38.
  #13  
Oud 29 June 2008, 21:51
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Even een vraag: is Cydia echt nodig? heb het al is eerder genstalleerd, en toen waren de plaatsen van al mijn mappen in de besturingsysteem veranderd....
  #14  
Oud 29 June 2008, 21:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, heb nu WinPwn geinstalleerd, heb een secpack van 1.1.4 van George Zhu's blog, heb ieraser en heb iphonebrowser, maar even een vraag: die programma's als Cydia: moet ik die via desktop downloaden of via iPhone, na gepwned te hebben??
  #15  
Oud 29 June 2008, 22:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee die had je ook via de winpwn erop moeten zetten in je custom FW
Net als terminal bsd

Je hebt cydia nodig ivm de terminal op je iphone
  #16  
Oud 29 June 2008, 22:28
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

oke.... ga ff zoeken naar cydia, terminal, bsd en als ik toch bezig ben ook openssh of nu nog niet???
  #17  
Oud 29 June 2008, 22:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Geen openssh maar wel de bootneuter die staan allemaal als packages in de winpwn
  #18  
Oud 29 June 2008, 22:34
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Oke, ga er van uit dat ik de standaar firmware file van 1.1.4 moet gaan builden??
  #19  
Oud 29 June 2008, 22:37
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja dat moet je doen Maak de fw customized met bsd cydia terminal en bootneuter
  #20  
Oud 29 June 2008, 22:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Bij het toevoegen van (als laatste) bootneuter krijg ik de fout dat er geen ruimte meer is.....
Reageren

Labels
1012, contact apple, repair needed


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: error 1012 iphone 3g 8gb aeger Jailbreak 4 19 October 2010 02:29
steeds opnieuw error 1012, zelfs na ierase met kiphone Terrentiao Archief 3 5 August 2008 21:11
Itunes fout (-10) jeremy14 Archief 3 15 June 2008 23:12
iTunes synchronisatie fout Peter iTunes 0 4 April 2008 12:52
Downgraden naar 1.1.1 lukt niet (error 1012) madmark Archief 5 27 January 2008 17:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:35.