Itunes loopt vast bij afsluiten

Itunes loopt vast bij afsluiten discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Yhellow, Itunes op mijn laptop loopt vast (reageert niet meer) zodra ik deze wil afsluiten. Reeds alle windows updates binnen gehaald en Itunes meerdere malen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 July 2008, 19:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Standaard Itunes loopt vast bij afsluiten

Yhellow,
Itunes op mijn laptop loopt vast (reageert niet meer) zodra ik deze wil afsluiten.
Reeds alle windows updates binnen gehaald en Itunes meerdere malen geinstaleerd.
Dit zijn de foutmeldingen uit het foutenrapport....

szAppName : iTunes.exe szAppVer : 7.7.0.43 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
C:\DOCUME~1\Roel\LOCALS~1\Temp\WER108a.dir00\iTunes.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Roel\LOCALS~1\Temp\WER108a.dir00\appcompat.txt

Zowel T-mobile als Apple geven niet thuis (probleem ligt niet aan de applicatie Itunes)
iemand een idee.....

Laatst gewijzigd door bassliner; 14 July 2008 om 19:38.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 July 2008, 20:33
yoz yoz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 25
Standaard

Dan heb je zeker nod32 als virusscanner draaien. Deze veroorzaakt een freeeez bij afsluiten van itunes 7.7 Oplossing staat hieronder vermeld.

Laatst gewijzigd door yoz; 19 July 2008 om 17:00.
  #3  
Oud 15 July 2008, 23:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Standaard

@ Yoz,

idd kep nod32 als virusscanner draaien. Hoe "exclude" c:\program files/itunes/itunes.exe bij imon en de map c:\programfiles/itunes/*.* bij amon

tanx
  #4  
Oud 16 July 2008, 00:25
yoz yoz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 25
Standaard

Exclude of bij nl versie van nod32...uitzonderingen... doe het volgende...klik op je nod32 rechtsonderin je scherm, klik binnen control center op amon, daarna setup, dan op tabblad uitzonderingen, voeg nu C:\PROGRAM FILES\ITUNES\*.*\ toe en klik op ok.

Daarna klik je in control center op imon en wederom setup, dan tabblad geavanceerd, klik nu bij uitsluiting op bewerken en voeg deze regel toe C:\PROGRAM FILES\ITUNES.exe nu weer op ok klikken en je bent klaar.

Start iTunes 7.7 maar weer eens op. Nu kan je deze zonder problemen afsluiten. Et voila...

Laatst gewijzigd door yoz; 19 July 2008 om 16:58.
  #5  
Oud 16 July 2008, 00:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Standaard

helemaal top,
Ga het morgen meteen aanpassen.
(reactie vanaf iPhone)
Greetzz
  #6  
Oud 16 July 2008, 13:33
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Standaard

Als alles zo simpel was...
tanx voor je support

Greetzzz
  #7  
Oud 17 July 2008, 21:24
yoz yoz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 25
Standaard

der kan een slotje op deze topic...problem is solved
  #8  
Oud 18 July 2008, 21:44
apk apk is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Dank voor de tip, zat met hetzelfde probleem en is nu dus opgelost.

Ik kon alleen bij de IMON instellingen niet voor *.* gaan, ik moest een *.exe bestand selecteren. Dit is uiteraard itunes.exe geworden.
  #9  
Oud 19 July 2008, 16:59
yoz yoz is offline
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apk Bekijk bericht
Dank voor de tip, zat met hetzelfde probleem en is nu dus opgelost.

Ik kon alleen bij de IMON instellingen niet voor *.* gaan, ik moest een *.exe bestand selecteren. Dit is uiteraard itunes.exe geworden.
Klopt....ik heb het hierboven gelijk maar even aangepast.
  #10  
Oud 19 July 2008, 19:39
The Quote's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Uden, Nederland
Berichten: 105
Standaard

Snap niet,
Ik draai hier ook nod32 en helemaal geen problemen hoor..
  #11  
Oud 20 July 2008, 13:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2008
Locatie: Steenwijk
Berichten: 18
Standaard

Ja geweldig mijn probleem is opgelost.
thanks allemaal.

Laatst gewijzigd door rainking; 20 July 2008 om 13:55.
  #12  
Oud 24 July 2008, 21:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 3
Standaard

ik zat met het zelfde probleem...
geweldig nu ook opgelost


thanx
  #13  
Oud 15 August 2008, 16:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Locatie: Almere
Berichten: 25
Standaard

Geweldig! Het is mij ook gelukt.

Zowel op een PC als Laptop hetzelfde probleem...maar nu dus niet meer.

Thanks!!
  #14  
Oud 7 September 2008, 02:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

thanx. was me al aan het kapot irriteren aan het probleem.
  #15  
Oud 7 September 2008, 12:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Super tip! Vroeg me al af of het normaal was
  #16  
Oud 14 October 2008, 14:00
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yoz Bekijk bericht
Exclude of bij nl versie van nod32...uitzonderingen... doe het volgende...klik op je nod32 rechtsonderin je scherm, klik binnen control center op amon, daarna setup, dan op tabblad uitzonderingen, voeg nu C:\PROGRAM FILES\ITUNES\*.*\ toe en klik op ok.

Daarna klik je in control center op imon en wederom setup, dan tabblad geavanceerd, klik nu bij uitsluiting op bewerken en voeg deze regel toe C:\PROGRAM FILES\ITUNES.exe nu weer op ok klikken en je bent klaar.

Start iTunes 7.7 maar weer eens op. Nu kan je deze zonder problemen afsluiten. Et voila...
Hallo,
Eerste gedeelte lukte prima maar bij imon/bewerken/toevoegen kan ik geen tekst intoetsen. Bij toevoegen kom ik in verkenner. en dan...?

Laatst gewijzigd door reindankelman; 14 October 2008 om 14:33. Reden: Nog even iTunes 7.7 Van alles geprobeerd maar IK kwam er niet meer op
  #17  
Oud 14 October 2008, 16:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reindankelman Bekijk bericht
Hallo,
Eerste gedeelte lukte prima maar bij imon/bewerken/toevoegen kan ik geen tekst intoetsen. Bij toevoegen kom ik in verkenner. en dan...?

IMON, Setup, tabblad geavanceerd, uitsluiting bijwerken. Hier kun je de regel C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe toevoegen.
  #18  
Oud 14 October 2008, 17:10
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 15
Standaard

Dat is mijn probleem dat dat niet werkt. Ik krijg de volgende Waarschuwing: een netwerkberbinding van de applicaties opgesomd hieronder (er staat dus niets) is niet gecontroleerd door IMON Gebruik deze applicatie alleen wanneer er een conflict is dat niet op een andere manier opgelost kan worden.
Ik kan dus de tekst C:\PROGRAM FILES\ITUNES.exe niet kwijt.
Als ik op toevoegen klik kom ik in verkenner en klik ik op ok dan kom ik in het vorige scherm.
  #19  
Oud 15 October 2008, 15:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 13
Standaard

staat iTunes.exe bij jou wellicht in een andere map of schijf?
  #20  
Oud 15 October 2008, 21:48
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 15
Standaard

itunes.ex-1A268432.pf staat in C:\windows Prefetch
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes loopt vast bij inpluggen iPhone jayjay00 iTunes 2 31 March 2011 10:25
iPod loopt vast bij rebooten Bfw30 iPhone algemeen 1 7 November 2010 13:52
Heel traag, sms loopt vast en recent calls loopt vast broom45 iPhone algemeen 8 15 August 2010 12:02
Iphone loopt vast bij aansluiting PC Sulo iPhone algemeen 8 6 April 2010 16:32
Iphone is vastgelopen en itunes loopt bij aansluiten ook vast frederikfluweel Archief 1 25 August 2008 21:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:02.