Ik heb problemen met gecodeerde iPhone backup in iTunes

Ik heb problemen met gecodeerde iPhone backup in iTunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik kom er niet uit. Ik heb een iPhone 6s, maakte regelmatig een backup via iTunes op mijn mac. Ik wil nu een 6s ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 August 2017, 20:37
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 25
Standaard Ik heb problemen met gecodeerde iPhone backup in iTunes

Hallo,

Ik kom er niet uit. Ik heb een iPhone 6s, maakte regelmatig een backup via iTunes op mijn mac. Ik wil nu een 6s Plus gaan gebruiken. Ik heb beide toestellen dus nog.
De backups van de 6s zijn (zonder dat ik dat wist) gecodeerd op mijn Mac geplaatst.
Ik weet dit wachtwoord niet.

Aangezien ik de 6s ook nog heb, kan ik eenvoudig een nieuwe backup maken en die vervolgens naar de Plus overzetten. Echter: ik krijg iTunes niet van de optie "gecodeerd" afkrijgen, zonder dat ik het wachtwoord invoer.
Ik heb de oude kopien al verwijderd, en de voorkeuren van iTunes. Alles zonder resultaat.

Wie heeft een idee??

Alvast heel hartelijk dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 August 2017, 20:51
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronalddevries Bekijk bericht
Wie heeft een idee??
Ikke. Het wachtwoord van de versleutelde iTunes backup staat in de Sleutelhanger (Keychain):

__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 10 August 2017, 22:07
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 25
Standaard

Dank je wel voor je snelle reactie!

Ik zit nu in mijn sleutelhanger, maar zie (als ik zoek op backup, zoals jij hebt gedaan), geen iphonebackup staan.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 August 2017 om 21:53 ----------

Ik begrijp het niet: ik heb mijn mac opgestart i bootcamp, tunes genstalleerd en ook daar staat standaard gecodeerd aan als ik mijn 6s wil backuppen. Als ik de Plus er aan hang, staat dit niet aan.
Wordt deze instelling op de een of andere manier bepaald of vastgelegd op de iPhone?

Beide toestellen hebben zelfde versie van iOS.
  #4  
Oud 12 August 2017, 14:44
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 27 July 2017
Berichten: 37
Standaard

Het wachtwoord staat inderdaad op de iPhone, niet in de sleutelhanger van de Mac.

Aldus dit artikel:

Citaat:
Als u het wachtwoord verliest of vergeet, kunt u de gegevens op geen enkele manier terughalen. Bovendien kunt u dan 'Codeer reservekopie' niet uitschakelen.
Je kunt als alternatief iCloud backups maken.
  #5  
Oud 12 August 2017, 14:49
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Qcollective Bekijk bericht
Het wachtwoord staat inderdaad op de iPhone, niet in de sleutelhanger van de Mac.
Dan heb ik weer eens iets verkeerd gedaan:



PS:
Een backup wachtwoord kan ook ingesteld worden door een MDM profiel.
  #6  
Oud 12 August 2017, 14:57
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 27 July 2017
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dan heb ik weer eens iets verkeerd gedaan:



PS:
Een backup wachtwoord kan ook ingesteld worden door een DMD profiel.
Een optie die dus standaard uit staat en, gezien de reactie van de TS, blijkbaar inderdaad niet in de Sleutelhanger van de TS staat. Vandaar mijn reactie gebaseerd op de Apple documentatie die ik zojuist even citeerde.

Maar als je het verder beter weet dan Apple, help vooral de TS zou ik zeggen.
Reageren

Labels
gecodeerde backup, iphone 6s, itunes


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wachtwoord gecodeerde reservekopie resetten? Hoek88 iPhone algemeen 6 2 February 2017 19:27
Itunes backup problemen Congierge iPhone algemeen 0 1 December 2013 17:57
(technische) Verschillen iTunes backup vs. iCloud backup? ballegooier iPhone algemeen 4 12 September 2013 22:26
Gecodeerde bestanden bestaan maar komen niet in app bundle Werner291 Ontwikkelen voor iOS 0 8 November 2012 23:35
iPhone 4 backup problemen na iOS 5 Lvcie iPhone algemeen 4 1 November 2011 02:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.