overzetten telefoonummers naar iphone

overzetten telefoonummers naar iphone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, een kennis vroeg me te helpen met zijn nieuwe iphone 3g mbt telefoonnummers. Zijn contacten zijn bewaard in outlook/exchange en via activesync naar de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 August 2008, 11:11
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 2
Standaard overzetten telefoonummers naar iphone

Hallo,

een kennis vroeg me te helpen met zijn nieuwe iphone 3g mbt telefoonnummers.
Zijn contacten zijn bewaard in outlook/exchange en via activesync naar de iphone gebracht.
In outlook wordt een telefoonnummer bewaard als landcode (netnummer) lokaal nummer. bv +32 (02) 123 45 67

Indien het nummer inclusief de landcode wordt gebruikt, moet de eerste nul van het netnummer weggelaten worden: +32 2 123 45 67

vanaf zijn pc (via kantoortelefoon) wordt die nul inderdaad overgeslagen.

de iphone echter doet dit niet en draait +32 02 123 45 67
wat geen geldig nummer is.

is er een instelling op de iphone daartoe?
Een brute oplossing is het telefoonnummer volledig in het lokaal nummer te zetten (veel werk)

met vriendelijke groet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2008, 11:21
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je het wil wijzigen zal het manueel moeten vrees ik.
  #3  
Oud 6 August 2008, 12:27
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 2
Standaard

het was niet het verhoopte antwoord, maar jammer wel het verwachtte en bevestigt andere opzoekingen.

misschien kan met scripts een groot deel van de nummers omgevormd worden binnen outlook zodat niet alles met de hand moet gebeuren.

bedankt voor je reactie.
  #4  
Oud 6 August 2008, 13:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 33
Standaard

In Outlook heb ik ook alle nummers zonder "0" staan en deze gesyncd met de i-Phone.
Werkt gewoon zowel voor vaste- als voor mobiele nummers in binnen- en buitenland.
Ondervind tot nu toe geen problemen ermee...
Vingers XX
  #5  
Oud 6 August 2008, 22:44
» iPod touch 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 2
Standaard telefoonnummers van bestaande Sim card gebruiken

Ben in het bezit van een 1.1.4 8 GB en probeer de telefoonnummers die op mijn bestaande KPN SIm Card staan te vinden. Is dit in te stellen op de IPhone? Hoop dat iemand mij kan helpen !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
overzetten iphone naar ipad DaMeastro iTunes 2 14 April 2011 16:29
Overzetten naar Iphone 4 Vonny iTunes 3 24 September 2010 13:24
Apps overzetten naar iphone 4 jankoornneef iTunes 7 29 July 2010 00:32
E-mails overzetten naar Iphone G3 S giljom iPhone algemeen 0 28 December 2009 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:47.