Mobile Me synced wel of niet??

Mobile Me synced wel of niet?? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste lui, Kan het zijn dat Mobile Me nog de agenda niet meer synchroniseerd. Ik heb push, fetch en handmatig geprobeerd. Niks werkt. Wijzigingen in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 August 2008, 21:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard Mobile Me synced wel of niet??

Beste lui,

Kan het zijn dat Mobile Me nog de agenda niet meer synchroniseerd. Ik heb push, fetch en handmatig geprobeerd. Niks werkt. Wijzigingen in de Ical van de Iphone (3g, 16g en firmware 2.01) worden niet overgezet maar ook wijzingen rechtstreeks in de Ical van Mobiel Me worden niet verwerkt binnen de Imac dan wel de Iphone.

Herkenbaar?? Oplossingen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 August 2008, 21:31
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je al gekeken op je site van ME?
zie eerst daar eens of je agenda al online is aangepast.
op de computer gebeurt het syncen maar om de 15 min.
je kan ook eens in je programma's naar isync gaan.(op je mac)
ga dan naar voorkeuren en stel je synchronisatiegeschiedenis opnieuw in
__________________
at your service

Laatst gewijzigd door truckdiver; 19 August 2008 om 21:33.
  #3  
Oud 19 August 2008, 21:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Da's snel. Thnx. Ja hij staat wel online. Tot maandag werkte eea ook. Nu niet meer. Vroeg me dus af of er iets bij MobileMe fout zit. Kan me nl niet herinneren iets in mijn instellingen gewijzigd te hebben.

Domme vraag: waar vind ik isync??
  #4  
Oud 19 August 2008, 21:41
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

bij je programma's
  #5  
Oud 19 August 2008, 21:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Al gevonden. Zie dat hier wel mijn Nokia staat gemeld echter niet de Iphone. Is dat wellicht het probleem? Hoe meld ik de Iphone hier aan?
  #6  
Oud 19 August 2008, 21:50
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

je iphone zie je er gek genoeg niet instaan;is geen probleem.
is het probleem verholpen door je synchronisatiegeschiedenis in de voorkeuren van isync te wissen?
  #7  
Oud 19 August 2008, 21:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Als ik vervolgens via Isync de Iphone vind krijg ik de mededeling dat er geen configureerbare voorzieningen zijn. Mijn probleem zit 'm ook in de push van MobileMe (" de wolk") naar de Iphone en Imac. Ik heb diverse items rechtstreeks aan de agenda in MobileMe (dus niet de Imac c.q. Phone) toegevoegd. Vervolgens geef ik handmatig een synchronisatieopdracht en er gebeurt over en weer niks!
  #8  
Oud 19 August 2008, 22:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Er wordt nu wel bij de sync gevraagd of alles op de computer vervangen moet worden door Mobile Me. Wellicht komt er schot in. Keep u informed!
  #9  
Oud 19 August 2008, 22:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

HELAAS! Ik zie de pijltjes draaien en draaien. Krijg ook de melding dat de sync is gelukt. Open Ical op de Imac .... nada. Geen enkele wijziging! Als ik jou goed begrijp is er dus niks mis met MobileMe??
  #10  
Oud 19 August 2008, 22:05
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

zal wel ergens aan je instellingen liggen.
staan je instellingen in itunes goed?
heb je je geschiedenis al gewist in isync???
  #11  
Oud 19 August 2008, 22:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

ik heb net via MobileMe ook de geschiedenis hersteld en vervolgens ervoor gekozen de gegevens op de Imac te vervangen door de gegevens bij MobileMe. Sync klaar...open Ical...geen mutiatie?? Dan Itunes: wat moet ik daar dan instellen. Ik heb de phone niet aan de computer hangen en Itunes geeft dan zover ik kan zien geen mogelijkheden iets in te stellen. Ben ik blond??

FF eraan gehangen. Itunes geeft aan dat syncvan agenda loopt via de ether (yeah right!)

Laatst gewijzigd door iScorpio; 19 August 2008 om 22:42. Reden: samenvoegen
  #12  
Oud 19 August 2008, 22:19
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

okido,op goed geluk
  #13  
Oud 19 August 2008, 22:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Werkt allemaal niet. De Iphone blijkt trouwens ook niet meer handmatig te syncen. Als het goed is zou dit toch bij activering van Ical op de Iphone moeten gebeuren? Of is hier nog een andere aktie noodzakelijk (ik heb push even uitgezet omdat ik niet iedere keer 15 wil wachten.
  #14  
Oud 19 August 2008, 22:43
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je ichat?
als je kan even schermdeling doen naar mij. floeri@mac.com
je iphone ingeplugt laten
  #15  
Oud 19 August 2008, 22:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 10
Standaard

De Iphone aan de praat. Waar zat nu het probleem. PW bij MobileMe aangepast en niet in de Iphone-instellingen. Hoe stom kun je zijn!! Wel vreemd trouwens dat er geen melding komt dat het pw verkeerd is! Maar goed. Opgelost. Nu de Imac nog. Kan daar hetzelfde probleem spelen?? Heb gezocht naar de pw-invoer bij Ical op de Imac. Die is er volgens mij niet. Bij de MobileMe-instellingen staat het pw wel goed. Dus vreemd dat de Ical op de Imac niet wordt aangepast?? Of is er ergens nog een PW-invoer voor Ical op de Imac?
  #16  
Oud 19 August 2008, 22:54
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

al gaan kijken in je systeemvoorkeuren en dan bij mobile me?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
(T-mobile abonnement) wel of niet BKR geregistreerd? beenie23 T-Mobile 5 21 December 2010 14:39
iPhone 4: Unlock niet mogelijk, maar via t-mobile wel? BlietZ Unlock 4 21 September 2010 11:20
iPhone synced niet meer, hoe simkaart vervangen Blaap iPhone algemeen 2 18 June 2010 15:29
Help, mijn TOMTOM app synced niet naar iPhone iOS4 tychop iPhone Navigatie 5 10 June 2010 22:22
Mijn SIM card wordt niet ondersteund, maar heb wel een T-Mobile abonnement! boijke T-Mobile 8 5 March 2010 21:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:01.