Foto's sync

Foto's sync discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb via mijn pc Foto's opgeladen naar mijn iphone via itunes van mij reis en die staan onder Photo Library (dus niet bij Camera ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 August 2008, 01:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Gent
Berichten: 44
Standaard Foto's sync

Ik heb via mijn pc Foto's opgeladen naar mijn iphone via itunes van mij reis en die staan onder Photo Library (dus niet bij Camera roll ).. Mijn PC is gescrashed dus ben ik al mijn foto's kwijt, maar ze staan wel nog op mijn iphone, hoe krijg ik die er eenvoudig af zodat ik ze op pc staan heb?

Want als ik zou foto's sync dan ben ik ze normaal allemaal kwijt want hij doet alleen de camera?

ty
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 August 2008, 14:42
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Gent
Berichten: 44
Standaard

Ik heb reeds elders sneller een antwoord gekregen, maar daar vragen me ze om via SFTP en dergelijke het te doen

Ik heb reeds het programma en login (root-alpine?)

maar ik kan geen verbinding maken..

help
  #3  
Oud 24 August 2008, 14:44
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Hiervoor moet je SSH hebben genstalleerd en draaien. Deze kun je downloaden in Cydia > OpenSSH
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #4  
Oud 24 August 2008, 14:48
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Gent
Berichten: 44
Standaard

ik had dit al via installer, kan dat?
  #5  
Oud 24 August 2008, 14:50
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Ja kan ook. Je moet ook Wi-Fi hebben aan staan en verbonden zijn met je netwerk waarop ook de PC/MAC op aangesloten is.

Je moet namelijk het ip adres van de iPhone opgeven. Deze kun je vinden onder Instellingen > Wi-Fi > "JE ACTIEVE VERBINDING" daar staat het IP-Adres.

Meer info in de WIKI
  #6  
Oud 24 August 2008, 14:50
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Gent
Berichten: 44
Standaard

HEb ik allemaal gedaan.. :/
  #7  
Oud 24 August 2008, 14:51
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Staat SSH aan? Deze kun je aan en uit zetten met een App zoals "Services" ook te verkrijgen in Installer
  #8  
Oud 24 August 2008, 14:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Gent
Berichten: 44
Standaard

Ja.. staat reeds aan.
  #9  
Oud 7 September 2008, 19:20
klaverentwee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 194
Standaard

Waarom niet gewoon aan de PC hangen, explorer starten en slepen maar? Werkt bij mijn 3G prima.
__________________
"Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It's a creative art." (Ansel Adams)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone sync geen muziek/video's/apps/foto's?? mikehoofddorp iTunes 0 12 June 2010 19:41
Automatische sync foto's via Windows Flydt iTunes 1 4 October 2009 14:44
foto's willen niet sync. windows sampix Muziek, foto & video 2 10 September 2009 07:52
Mac OS X: Uitschakelen resizen van foto's bij sync... InternetRebel iTunes 1 22 December 2008 09:55
Foto's op je Iphone via sync gezet, terughalen op pc naafje iTunes 0 27 January 2008 16:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.