Reserve kopie terug zetten

Reserve kopie terug zetten discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een raar probleem. Als ik een reserve kopie maak niks aan de hand. Als ik dan vervolgens "terugzetten vanaf reservekopie selecteer geef ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2008, 17:26
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard Reserve kopie terug zetten

Hoi,

Ik heb een raar probleem. Als ik een reserve kopie maak niks aan de hand. Als ik dan vervolgens "terugzetten vanaf reservekopie selecteer geef ie 9 reserve kopieeen weer. Echter deze zijn allemaal oud, de nieuwe kopieen die ik even daar voor gemaakt heb niet. Wat is de oorzaak en hoe los ik het op?
Ik wil dus een kopie maken (bijv. Dagelijk) en dan terug kunnen zetten.

Wie helpt?

Alvast dank!

Groetjes,
Nicosomers
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2008, 21:25
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 119
Stuur een bericht via Skype™ naar mcman Send a message via twitter to mcman
Standaard

En als je de oude verwijderd?
__________________
Beschikt over een I-Phone 3G 16gb Wit. Was nummer 22 in Roterdam tijdens de launch!
  #3  
Oud 21 October 2008, 22:04
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

hoe verwijder ik deze?
  #4  
Oud 21 October 2008, 22:07
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 119
Stuur een bericht via Skype™ naar mcman Send a message via twitter to mcman
Standaard

In itunes bij Bewerken, Voorkeuren tablad apparaten
  #5  
Oud 21 October 2008, 22:45
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

Okay ik heb dit gedaan, als ik nu een reserve kopie maak dat geeft hij deze niet weer zoals eerst met datum en tijd enkel met "reservekopie van iPhone" is dit dan wel de laatste versie?
  #6  
Oud 21 October 2008, 23:55
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 119
Stuur een bericht via Skype™ naar mcman Send a message via twitter to mcman
Standaard

waarschijnlijk omdat het de enige is, als je er nog 1 maakt komt er wel een datum/tijd bij
  #7  
Oud 22 October 2008, 00:09
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mcman Bekijk bericht
waarschijnlijk omdat het de enige is, als je er nog 1 maakt komt er wel een datum/tijd bij
Heb er nog een aangemaakt maar het blijft bij die ene?
  #8  
Oud 22 October 2008, 11:34
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 119
Stuur een bericht via Skype™ naar mcman Send a message via twitter to mcman
Standaard

Vreemd? Probeer het morgen even als het een andere dag is, maar je kan er van uit gaan dat dit de meest recente is!
  #9  
Oud 22 October 2008, 11:57
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

klopt dank je voor de hulp, het is gelukt
  #10  
Oud 22 October 2008, 12:08
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 119
Stuur een bericht via Skype™ naar mcman Send a message via twitter to mcman
Standaard

Wil je mijn gironummer hebben?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
reserve kopie zet geen apps terug dirky94 iPhone Apps 5 17 May 2011 16:47
Windows: Reserve kopie jimspeed1998 iTunes 2 13 May 2011 21:44
iPhone: Reserve kopie van 4.2.1 op 4.1 zetten glennvho Jailbreak 9 30 November 2010 17:37
Windows: reserve kopie dwight11 iTunes 3 19 November 2010 09:52
versie 1 en 2.0 itunes blijft vragen om terug naar reserve kopie pauljas iTunes 8 8 August 2008 14:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:16.