iTunes error 0xE8000001

iTunes error 0xE8000001 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heey, Ik weet dat er van alles op het forum staat, en dat heb ik ook gelezen, maar het wil gewoon niet lukken. Ik had ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2009, 22:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: maastricht
Berichten: 24
Standaard iTunes error 0xE8000001

Heey,

Ik weet dat er van alles op het forum staat, en dat heb ik ook gelezen, maar het wil gewoon niet lukken.

Ik had FW 2.2 op m'n iPhone staan, toen wou ik updaten naar FW 2.2.1 en toen begon de ellende. eerst kreeg ik telkens maar error (-30) (dit heb ik ook op het forum gepost, maar geen antwoord op gekregen). toen heb ik de iPhone in DFU mode aan m'n pc gehangen en zo FW 2.2.1 erop gezet.
Maar als ik m'n iPhone nou wil synchroniseren krijg ik steeds een error 0xE8000001.

Ik heb al van alles geprobeerd. Reboot, iTunes + quicktime opnieuw instaleren, iTunesprefs.xml vervangen, maar niets werkt..

En als ik hem wil jailbreaken krijg ik een melding dat quickpwn bestemd is voor FW 2.0 en hoger :S

is dan toch de enige oplossing om 'm naar T-Mobile op te sturen?


**********************************************************
Microsoft Windows Vista Home Premium Edition Service Pack 1 (Build 6001)
MSI MS-7366
iTunes 8.1.0.52
QuickTime 7.6
FairPlay 1.2.12
iPod-updaterbibliotheek 8.1d19
Cd-stuurprogramma 2.1.0.0
Cd-stuurprogramma-DLL 2.1.1.1
Apple Mobile Device 2.4.0.27
Apple Mobile Device-stuurprogramma 1.40.0.0
Bonjour 1.0.6.2 (118.5)

iTunes-serienummer 1756AFB23176BA52

Huidige gebruiker is geen beheerder.
De huidige lokale datum en tijd zijn 2009-03-19 21:07:04.
De veilige modus van iTunes is niet actief.

Videoweergave-informatie

NVIDIA, NVIDIA GeForce 9800 GT


**** Informatie over externe plugins ****

Er zijn geen externe plugins genstalleerd.

**** Tests aangesloten iPods/iPhones ****

iPodService 8.1.0.52 is actief.
iTunesHelper 8.1.0.52 is actief.
Mobiel Apple apparaat service 2.12.36.0 is actief.

Universal Serial Bus-controllers:

Standaard Enhanced PCI naar USB-hostcontroller. Het apparaat werkt goed.
Standard OpenHCD USB Host-controller. Het apparaat werkt goed.

Geen FireWire-hostcontroller (IEEE 1394) gevonden.

Meest recente momenteel niet aangesloten apparaat:

iPod van de vijfde generatie (iPod met video) gebruikt firmwareversie 1.3
Serienummer: JQ604CXVSZ9

iPhone 3G gebruikt firmwareversie 2.2
Serienummer: 848371K7Y7H

**** Synchronisatietests iPhone/iPod Touch ****

Geen iPhone of iPod gevonden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 March 2009, 22:25
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
IK HEB HET GEFIXED!!!!

Ik heb echt weken gezocht naar het probleem, en met Apple gebeld, maar die wisten het ook niet. Ik kreeg ook steeds bij het opstarten van iTunes de Configuratie assistent. Om dat probleem te verhelpen was ik naar deze site gegaan: iTunes runs the setup assistant every time I try to run iTunes [Archive] - iPod - iPhone - iTunes Forums at iLounge . Toen las ik het volgende:Copying the "itunesprefs" from the "Application Data/..." folder on my old computer to the new one got it to go away, thank goodness.

Dit was helaas niet de fix van het probleem van de configuratie assistent, maar wel van de sync assistent.

Uitleg:

Ga op een andere pc waar de iphone/ipod wel mee synchroniseert naar de volgende map (zorg er van te voren voor dat op beide pc's dezelfde iTunes staat genstalleerd. Ik weet niet zeker of het nodig is, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen.): C:\Users\(gebruikersnaam)\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes (zorg wel dat je je zelf alle rechten toekent voor de map: AppData!!! heel belangrijk!!) en kopieer het bestand: iTunesPrefs.xml naar een usb stick of iets dergelijks. Ga nu naar de pc waar het synchroniseren niet lukt (zorg op deze pc ook dat je jezelf alle rechten toekent voor AppData!!!), en vervang het .xml bestand (voor alle zekerheid kun je de naam van het oude bestand TunesPrefs.xml_old geven zodat als het niet lukt je dit bestand in ieder geval nog hebt) voor het bestand wat op de usb stick staat en nu kunt u iTunes starten. Je hoeft de pc op nieuw op te starten.

En voila!! Ik hoop dat dit bij jullie ook werkt!! Stuur even een berichtje als het gelukt is.

Ramon Bakker
Van een andere post gequoteerd, probeer dit is.
  #3  
Oud 19 March 2009, 23:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: maastricht
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Van een andere post gequoteerd, probeer dit is.
Heb ik al gedaan
  #4  
Oud 20 March 2009, 21:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Locatie: maastricht
Berichten: 24
Standaard

het probleem is gefixed!
iTunes en Quicktime verwijderd en dan naar de map C:\Users\Gebruiker\AppData\Roaming\Apple Computer en daar de map iTunes verwijderen.
Daarna weer iTunes installeren en je muziek e.d. staat nog altijd in iTunes.

Hier kan een slotje op!
  #5  
Oud 20 March 2009, 21:32
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, dit laten we open, misschien zijn er meer gebruikers die hier wat aan hebben
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 18 February 2010, 20:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik krijg niks voor elkaar blijf de melding krijgen en kan niks installeren.
Ik heb mijn vrouw haar 3gs 16 gb aangesloten en wat dingetje erop gezet waar onder tomtom dit ging goed en nu heb ik er zelf ook een alleen een 32gb allebei met 3.2.1 jail brake dmv blackrain en cydia erop 3 progjes ging goed alleen nu kan ik niks meer installeren.
dan krijg ik de melding 0xE8000001.

Is er dan niemand die een idee heeft.
Ik heb van alles geprobeerd, ik kan wel kleine bestanden erop zetten maar wat grotere lukt niet ik heb 10MB geprobeerd en dat lukte niet heb Wi-Fitrak erop gezet en dat gaat goed.

Ik denk dat het aan sync progje licht maar heb meerdere keren het er op nieuw opgezet maar lukt niet

Laatst gewijzigd door cykiller; 27 February 2010 om 21:27. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #7  
Oud 27 February 2010, 10:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cykiller Bekijk bericht
Ik krijg niks voor elkaar blijf de melding krijgen en kan niks installeren.
Ik heb mijn vrouw haar 3gs 16 gb aangesloten en wat dingetje erop gezet waar onder tomtom dit ging goed en nu heb ik er zelf ook een alleen een 32gb allebei met 3.2.1 jail brake dmv blackrain en cydia erop 3 progjes ging goed alleen nu kan ik niks meer installeren.
dan krijg ik de melding 0xE8000001.

Is er dan niemand die een idee heeft.
Ik heb van alles geprobeerd, ik kan wel kleine bestanden erop zetten maar wat grotere lukt niet ik heb 10MB geprobeerd en dat lukte niet heb Wi-Fitrak erop gezet en dat gaat goed.

Ik denk dat het aan sync progje licht maar heb meerdere keren het er op nieuw opgezet maar lukt niet (omdat het hack files zijn)
Wat bedoel je met 'hack files'?
  #8  
Oud 6 March 2010, 18:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2010
Berichten: 4
Standaard

programma's zonder DRM (en deze wil ik synchroniseren in en met itunes)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IOS4 - Apps sync: 0xE8000001 Mr_Frost iPhone Apps 3 30 June 2010 11:38
Windows: Itunes fout 0xE8000001 Patrickdkl iTunes 16 13 May 2010 19:57
Itunes Error 9 Hamertej Archief 2 14 March 2010 22:40
Error from debugging: Error launching remote program" security policy error. Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 5 9 May 2009 18:21
synchroniseren Itunes fout 0xE8000001 Patrickdkl Archief 1 15 July 2008 19:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:28.