herinstallatie pc, hoe itunes te backuppen

herinstallatie pc, hoe itunes te backuppen discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil mijn (vista) pc herinstalleren en heb geen zin om alles weer opnieuw te syncen. Is er een manier dat al mijn aplicaties en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 September 2009, 20:04
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Standaard herinstallatie pc, hoe itunes te backuppen

Ik wil mijn (vista) pc herinstalleren en heb geen zin om alles weer opnieuw te syncen.

Is er een manier dat al mijn aplicaties en muziek gebackupped kunnen worden en dat ik na de herinstallatie deze map terug plaats en alles weer direct terug staat?

maw is er een data bestand of map waarin al je applicaties en muziek staan van itunes, zo ja waar staat deze in vista? (heb gezocht maar kan niks vinden)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 September 2009, 18:04
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 70
Standaard

Je moet alle muziek bestanden, dus eigenlijk de volledige folder die je onder itunes heb ingesteld, veilig stellen. Als dit op je bootschijf staat en je wilt opnieuw windows erop kletsen moet je dit zeker doen.

Je kan tevens de inhoud van je itunes library exporten naar een bestand. Dit is alleen de indeling, dus wat je onder Muziek heb staan en niet de eigenlijk muziek bestanden. Dit heeft Inhoud bibliotheek verzamelen onder menu Bestand --> Bibliotheek.

Je kan dus, als je Intunes opnieuw moet installeren na een herinstall van je OS, bovenstaande twee methodes gebruiken om het te herstellen. Denk eraan dat je de bestandslocatie hetzelfde houdt! Dus.,....als je itunes biblitheek stond onder d:\media\iTunes Music\ dan moet je dit pad hetzelfde houden (opnieuw zo instellen) in je nieuwe itunes installatie. De bestandslokatie kan je terugvinden onder Voorkeuren.

Er bestaat een mogelijkheid om alles te exporteren onder Bestand --> Bibliotheek--> Reserve kopie op schijf maken.
Hierme kan je de intunes bibliotheek (dus ook je muziek bestanden) veiligstellen op dus op CD zetten. Of hiermee ook de bibliotheek meegenomen wordt betwijfel ik omdat ik nergens een import optie terug zie

Leuk he dat Apple?!

ps hoe en of dit voor Applicaties werkt weet ik niet.

John.

Laatst gewijzigd door defisit; 18 September 2009 om 18:05. Reden: Iets vergeten
  #3  
Oud 22 September 2009, 21:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Maar wat nou als je PC is gecrasht en helaas niet gebackupt heb, ben je dan al je muziekjes kwijt. Ik ben nu mijn Iphone aan het overzetten op de mac maar die muziekjes willen niet. Nu weet ik dat dit een probleem is maar is er niet een alternatieve manier om dit toch los te peuteren van mijn iphone?
  #4  
Oud 23 September 2009, 23:42
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kostpetra Bekijk bericht
Maar wat nou als je PC is gecrasht en helaas niet gebackupt heb, ben je dan al je muziekjes kwijt. Ik ben nu mijn Iphone aan het overzetten op de mac maar die muziekjes willen niet. Nu weet ik dat dit een probleem is maar is er niet een alternatieve manier om dit toch los te peuteren van mijn iphone?
goede vraag maar ik heb hierop niet het antwoord. De vraag is dus of synchronisatie twee kanten op werkt. Kan je een bestaande iphone met content synchen met een schone itunes installatie.

iemand anders?
  #5  
Oud 24 September 2009, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Ja dat is mogelijk. Sync eerst alles, zodat je weet dat je alles hebt. Installeer dan Windows opnieuw, en sluit dan je iPhone weer aan.

Hij zal vragen of je wil syncen. Dat moet je NIET doen. Ander gaat alles er zo af aangezien je nog niks hebt. Rechtsklik vervolgens op je iPhone in iTunes en kies voor "aankopen overzetten". Even wachten en klaar! .
  #6  
Oud 24 September 2009, 15:27
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iekozz Bekijk bericht
Ja dat is mogelijk. Sync eerst alles, zodat je weet dat je alles hebt. Installeer dan Windows opnieuw, en sluit dan je iPhone weer aan.

Hij zal vragen of je wil syncen. Dat moet je NIET doen. Ander gaat alles er zo af aangezien je nog niks hebt. Rechtsklik vervolgens op je iPhone in iTunes en kies voor "aankopen overzetten". Even wachten en klaar! .
Syncen is gewoon 2 kanten op hoor.

Ik heb dus sinds kort een 3G erbij met een paar genstalleerde apps.

Aangesloten op een nieuwe iTunes en even deze computer machtigen en je apps worden overgezet naar je pc met syncen
__________________

  #7  
Oud 24 September 2009, 15:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Syncen is gewoon 2 kanten op hoor.

Ik heb dus sinds kort een 3G erbij met een paar genstalleerde apps.

Aangesloten op een nieuwe iTunes en even deze computer machtigen en je apps worden overgezet naar je pc met syncen
Ja dat bedoelde ik dus .
  #8  
Oud 24 September 2009, 15:30
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iekozz Bekijk bericht
Ja dat bedoelde ik dus .
Jij zegt dat je niet moet syncen, maar dat kan dus wel.

iTunes geeft zelf wel aan dat je die computer moet machtigen

Maar we bedoelen dus allebei hetzelfde

Laatst gewijzigd door Michel15; 24 September 2009 om 15:34.
  #9  
Oud 24 September 2009, 15:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Ja de eerste keer als er een lege bibliotheek is. Anders wist hij je hele iPhone. Maar we bedoelen allebei hetzelfde.
  #10  
Oud 1 October 2009, 08:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb dus ook een crash gehad. Vervolgens heb ik dus alles opnieuw geinstalleerd incl. Itunes. Ik heb mijn 3GS aangesloten en niet direct gesynchroniseerd. Ik heb dus geklikt op "aankopen terugzetten" Maar hij haalt dus enkel de originele "Apple store" programma's terug. De los geinstalleerde ipa's niet. Ook krijg ik mijn muziek niet vanf mijn Iphone weer in Itunes. Uiteraard had ik als eerste mijn computer opnieuw gemachtigd,

Heeft iemand een idee? Ik krijg nu ook geen losse ipa's geinstalleerd.
  #11  
Oud 2 October 2009, 17:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Locatie: Houten
Berichten: 148
Standaard

Dan heb ik geluk denk ik, want bij mij pakt ie wel alles zo weer terug..ook de buiten app store verkregen ipa's staan er keurig bij...
  #12  
Oud 11 October 2009, 01:18
yamakasi_28's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iekozz Bekijk bericht
Ja dat is mogelijk. Sync eerst alles, zodat je weet dat je alles hebt. Installeer dan Windows opnieuw, en sluit dan je iPhone weer aan.

Hij zal vragen of je wil syncen. Dat moet je NIET doen. Ander gaat alles er zo af aangezien je nog niks hebt. Rechtsklik vervolgens op je iPhone in iTunes en kies voor "aankopen overzetten". Even wachten en klaar! .
je bent mijn held. BEDANKT!

mijn laptop gecrasht. wilde me iphone op de desktop zetten. gaf een melding dat ie alles ging wissen met de sync. hier gezocht en tadaaa. bedankt vriend
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Pc formateren en itunes backuppen railroader66 iTunes 16 30 November 2010 16:22
Vragen m.b.t. fatsoenlijk backuppen contactlijst naar CSV en backuppen van hele iPhon ujjain iPhone algemeen 7 23 January 2010 14:36
Windows: itunes register vergeten te backuppen, en nu? radikale iTunes 4 5 October 2009 19:59
Herinstallatie iTunes Erulezz iTunes 1 8 July 2009 22:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:45.