1,85 giga 'andere data'

1,85 giga 'andere data' discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) ik sluitte m'n iphone vandaag aan en die herkende die als een andere ofzo en vroeg of de herstel data over te zetten, dat deed ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 January 2008, 19:13
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard 1,85 giga 'andere data'

ik sluitte m'n iphone vandaag aan en die herkende die als een andere ofzo en vroeg of de herstel data over te zetten, dat deed ik
nu, alles werkt goed maar er wordt 1,85 giga data aangegeven als 'andere data' in itunes
er is helemaal neits dat zoveel inneemt

ik heb eens overal de vinkjes weggedaan (muziek en films enz) zodat het allemaal af de iphone is, maar die 1,85 giga data blijft er
ik heb geen idee wat dat is
hoe krijg ik die weg?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 January 2008, 19:38
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Nja zoon oranje walk bedoel je? Mischien eens ff een restore doen want dit ken ik niej...

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 14 January 2008, 19:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

nog steeds

tis dus in die balk in itunes dat dat staat
ik heb wel apps geinstalleerd maar zeker geen 1,85 gig
  #4  
Oud 14 January 2008, 19:49
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

H,, odd... Tja het kan zijn dat hij het besturings systeem laat zien + apps... Geen id mischien eens met ssh een kijkje in de iPhone gaan nemen naar vreemde bestanden...

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 14 January 2008, 22:55
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 393
Standaard

Mischeen dat hij na het herstellen Media Old op je iphone heeft gezet als data :S nooit van dit probeelm gehoord
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #6  
Oud 14 January 2008, 23:44
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

hoe krijg ik dit weg?
ik zie niets abnormaal in file explorer op de iphone
  #7  
Oud 16 January 2008, 11:55
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Heren en dame zie dit lijntje: https://forum.iculture.nl/f8/ap...swaptunes.html
  #8  
Oud 16 January 2008, 12:01
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Wie zegt dat meneer swaptunes heeft gebruik?
  #9  
Oud 16 January 2008, 12:19
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Wie zegt dat meneer swaptunes heeft gebruik?
Het gaat er om dat het natuurlijk in deze database terecht komt.... lekker wakker ben je weer
(Kansloos denkt hard op iets van...post dan niks)

Laatst gewijzigd door kansloos; 16 January 2008 om 16:07.
  #10  
Oud 16 January 2008, 15:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

ik zal het eens proberen
ik had inderdaag swaptunes geinstalleerd, die app eens geopend om te zien, maar stond gewoon wat tekst, maar ik heb het nooit nog met een andere pc gebruikt
  #11  
Oud 16 January 2008, 15:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Helaas komen de files niet los in een directory te staan maar in een database... was iets beter te beheren. Ik denk dat ze dit doen om kopieren tegen te gaan

Laat me even weten hoe het is gegaan....


ps alle data van itunes zal worden gewist op de iphone, hou daar wel even rekening mee!

Laatst gewijzigd door kansloos; 16 January 2008 om 16:06.
  #12  
Oud 16 January 2008, 16:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

met welke source vind ik bosstool?
  #13  
Oud 16 January 2008, 16:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Community Sources en BSD Subsystem heb je nodig
  #14  
Oud 16 January 2008, 17:20
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the007 Bekijk bericht
ik zal het eens proberen
ik had inderdaag swaptunes geinstalleerd, die app eens geopend om te zien, maar stond gewoon wat tekst, maar ik heb het nooit nog met een andere pc gebruikt
Normaal gesproken zou je weer Swaptunes kunnen aan clicken en dan gebruikt hij de 1e database weer.
Je wisselt in feite tussen 2 databeestjes.
Echter als je Swaptunes de-installeert en opnieuw installeert kan je het vergeten en werkt dit niet(bij mij dan) wat als resultaat geeft dat je 'andere' data krijgt te zien waar je niet bij kan.
  #15  
Oud 16 January 2008, 18:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kansloos Bekijk bericht
Normaal gesproken zou je weer Swaptunes kunnen aan clicken en dan gebruikt hij de 1e database weer.
Je wisselt in feite tussen 2 databeestjes.
Echter als je Swaptunes de-installeert en opnieuw installeert kan je het vergeten en werkt dit niet(bij mij dan) wat als resultaat geeft dat je 'andere' data krijgt te zien waar je niet bij kan.
dat heb ik dus gedaan, gedeinstalleerd
hoe krijg ik die andere data nu weg?
ik heb bsd subsystem maar geen bosstools in installer

alvast bedankt
  #16  
Oud 16 January 2008, 18:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Heb je de Community Sources al geinstalleerd? daarna krijg je meer resources...
  #17  
Oud 16 January 2008, 18:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the007 Bekijk bericht
ik sluitte m'n iphone vandaag aan en die herkende die als een andere ofzo en vroeg of de herstel data over te zetten, dat deed ik
nu, alles werkt goed maar er wordt 1,85 giga data aangegeven als 'andere data' in itunes
er is helemaal neits dat zoveel inneemt

ik heb eens overal de vinkjes weggedaan (muziek en films enz) zodat het allemaal af de iphone is, maar die 1,85 giga data blijft er
ik heb geen idee wat dat is
hoe krijg ik die weg?
ik heb een restore moeten doen om dit probleem op te lossen
  #18  
Oud 16 January 2008, 18:56
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pietsnot Bekijk bericht
ik heb een restore moeten doen om dit probleem op te lossen
Dit is niet nodig (heb om het op te lossen het zelfde gedaan... Ik wist toen ook niet beter )
  #19  
Oud 16 January 2008, 19:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: In Nederland
Berichten: 33
Standaard

Kijk ook even op :
https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=2641

Ik heb zelf de volgende source waar de tool in zit:


ModMyiFone: http://modmyifone.com/installer.xml


Deze krijg je automatisch als je Community Sources installeerd

Laatst gewijzigd door kansloos; 16 January 2008 om 19:05. Reden: Aanpassing ivm juiste link
  #20  
Oud 16 January 2008, 19:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

ik het met bosstools gedaan, alles is eraf van muziek enz maar de andere data niet, die staat er nog 1,91 gig
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data-Block (Geen data over telefoon netwerk) JajeBlade Jailbreak apps en thema's 3 4 July 2010 00:21
UITableView vullen met data uit Core Data entiteit MacShack Ontwikkelen voor iOS 2 16 February 2010 17:06
Mac Gecrashed, data weg, wel Iphone data beschikbaar Lop iPhone algemeen 2 12 January 2009 15:04
Iphone 4 giga Kain Unlock [archief] 7 21 January 2008 15:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:41.