Nieuwe computer, nieuwe iTunes, wat nu?

Nieuwe computer, nieuwe iTunes, wat nu? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, Is er iemand die ook een nieuwe computer heeft gekocht, op de oude zijn iphone met itunes synchroniseerde, en dit nu op de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 May 2008, 00:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 5
Standaard Nieuwe computer, nieuwe iTunes, wat nu?

Hoi allemaal,

Is er iemand die ook een nieuwe computer heeft gekocht, op de oude zijn iphone met itunes synchroniseerde, en dit nu op de nieuwe moet doen? De mijne herkent de iphone wel, maar meer ook niet. Moet je op de oude computer nog instellingen verrichten?

Ik hoop dat iemand ervaring hiermee heeft. Als alle muziek ervan af gaat vind ik het niet erg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 May 2008, 00:36
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

je kan ook SwapTunes in de Installer installeren zodat je je iPhone met allebei de computers kan blijven synchroniseren, of wil je juist al je iPhone gegevens van je oude comp weghebben ?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 18 May 2008, 09:52
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Als je je oude pc hebt kan je de data overzetten. Dan moet je de muziek op de zelfde plek zetten in je nieuwe PC en de folder "iTunes" (in de folder muziek) kopieren naar je nieuwe PC. In teorie moet het werken. Ik doe het vaak als ik vista opnieuw moet installeren

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 18 May 2008, 14:07
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je kunt ook gewoon in itunes de optie kiezen bij bestand- bibliotheek exporteren, daarna gaat je pc de dvd/cd lade opzetten en voer een lege cd/dvd in.
hij gaat je muziek en alles op disk zetten.
bij een andere pc waar je die op wilt hebben, zet gewoon itunes op, en voer dan gewoon de disk in.
itunes herkend hem en vraagt of je je itunes bib trug wilt zetten, en kies ja, voila daar ben je.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #5  
Oud 18 May 2008, 16:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik kan dus niet meer bij die andere PC, dit had ik niet helemaal duidelijk gezegd.
Moet kunnen toch, stel nou dat je pc crasht, kun je je iPhone ook bij 't grof vuil zetten?
  #6  
Oud 18 May 2008, 16:41
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

lol nee want je kan altijd opnieuw syncen zoals hierboven wordt gezegt.
Daar vraagt iTunes om zodra je em aansluit op andere PC (iig bij mij dan geloof ik)
  #7  
Oud 18 May 2008, 17:06
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
lol nee want je kan altijd opnieuw syncen zoals hierboven wordt gezegt.
Daar vraagt iTunes om zodra je em aansluit op andere PC (iig bij mij dan geloof ik)
idd dat klopt, als je hem aansluit op een andere pc dan zal die zeggen dat ie met een andere bibliotheek is gesynchroniseerd, dan druk je gewoon op je iPhone en dan vink je een hokje naar keus aan om met de huidige computer te laten syncen.
Alle anders muziek enzo gaat erwel af
  #8  
Oud 18 May 2008, 21:05
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

maar wat k bedoelde was een export van je itunes bib maken, zodat als je een nieuwe pc hebt, je oude muziek etc gewoon trug hebt.
  #9  
Oud 18 May 2008, 21:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 5
Standaard

heb een nieuwe afspeellijst gemaakt (heb nl. ook een ipod), en daarin kan ik de muziek en al het andere zetten. thnx voor de hulp!
  #10  
Oud 19 May 2008, 09:19
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 155
Standaard

Inhakend op dit ``probleem``..ik ben overgegaan van Vista naar een Mac...itunes staat ook op de Mac...gaat allemaal goed alleen geeft ie bij itunes nu weer dat de iphone en ipod een Windowsstructuur hebben...is dit te veranderen naar Mac.
Is lastig want nu update hij bijv mijn ipod niet meer automatisch vanwege die windowsstructuur...
Voor de iphone is dit alleen maar prettig
  #11  
Oud 3 June 2008, 14:52
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Voor iphone 1.1.3 & 1.1.4 kan je swapliberty gebruiken om te synce met 2 computers.
  #12  
Oud 3 June 2008, 15:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beaux Bekijk bericht
Voor iphone 1.1.3 & 1.1.4 kan je swapliberty gebruiken om te synce met 2 computers.
of swap-tunes en swap-photo
  #13  
Oud 13 August 2008, 22:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 268
Standaard syncroniseren op een nieuwe pc omdat oude kapot is

hallo allemaal,

ik heb een vraag, en kan hier nergens iets over vinden bij de zoekfunctie..

stel ik koop een andere pc of mac omdat mijn andere kapot is,
kan ik dan via mijn herstel dvd die ik heb gemaakt van itunes en mijn iphone alle apps + itunes bibliotheek op mijn nieuwe pc zetten en dus op mijn iphone?

of is het zo dat als je een nieuwe pc koopt omdat je pc kapot is waarop je normaal je itunes synct en alles op hebt staan , je alles kwijt bent en dus je apps opnieuw moet kopen?

alvast bedankt!
  #14  
Oud 14 August 2008, 01:52
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd

En deze topic? Kan je daar je antwoord in vinden?

Laatst gewijzigd door Bomans; 14 August 2008 om 01:57.
  #15  
Oud 17 August 2008, 18:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar Jappieh
Standaard

mijn pc is gecrashed..

nu had ik al mijn muziek en video's nog wel op mijn iphone

ik heb het volgende gedaan:

copytrans genstalleerd ( iphoneclub heeft hier ook al een artikel over geschreven)
als je dit opende kon je een back up maken, en dan zet hij de muziek automatisch in itunes vanuit je iphone

je kan je apps gewoon op je pc zetten door bij store>computer machtigen en dan je itunes-store gegevens in te vullen( dit kan maximaal bij 5 computers )

ik hoop iedereen genoeg genformeerd te hebben
  #16  
Oud 13 September 2008, 15:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Grunn`
Berichten: 3
Standaard

Hallo,

Ik heb een iPhone 3g met nogal wat muziek erop en omdat ik mijn computer opnieuw moest instaleren is al mijn muziek enzo weg.

Ik heb al CopyTrans gedownload en al heel wat geprobeerd, maar CopyTrans herkend mijn iPhone gewoon niet.

Nou is de vraag hoe kan ik dit probleem oplossen? Of is er nog een ander mooi programma die iets vergelijkends doet?


Bij voorbaat dank!
  #17  
Oud 14 September 2008, 01:39
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Misschien dit: Met TouchCopy bestanden overzetten van iPhone en iPod naar PC of Mac > Nieuws > iPhoneclub.nl ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Nieuwe computer alles overzetten van itunes sannetjeislief iTunes 9 1 May 2011 11:13
sync met nieuwe itunes/computer Iphoner88 iTunes 15 21 June 2010 22:56
Windows: Nieuwe computer+nieuwe iTunes eeldor iTunes 5 31 May 2010 12:40
Wat te doen bij een nieuwe computer 3gSpeed Archief 1 8 March 2010 13:53
Windows: Nieuwe computer, wat nu? Vark iTunes 0 17 May 2008 23:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:56.