PC ziet hele Iphone 3G niet meer na update Firmware

PC ziet hele Iphone 3G niet meer na update Firmware discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen! Dit is mijn probleem: Eindelijk op mijn 18e verjaardag een Iphone abbo kunnen aanschaffen. Leuk dacht ik, aansluiten aan de pc en wou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 February 2010, 00:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Angry PC ziet hele Iphone 3G niet meer na update Firmware

Hallo iedereen!

Dit is mijn probleem:

Eindelijk op mijn 18e verjaardag een Iphone abbo kunnen aanschaffen.
Leuk dacht ik, aansluiten aan de pc en wou er ff wat simpele muziek nummer op zetten.

Instructies gevolgd die Itunes aangaf. Zoals account aanmaken etc.
In eens geeft Itunes aan dat er een Update is voor de Firmware van mijn Iphone.
Eerste keer de Download stop gezet omdat ik eerst muziek erop wou zetten.
Daarna na een mislukte poging dat te doen toch de update maar laten lopen.
Na ongeveer 2 a 3 minuten krijg ik melding: "Er is een onbekende fout opgetreden." En alle vensters verdwenen van Itunes nadat je de keus had om op Ok. of Annuleren te klikken.

Op Ok. geklikt en daarna het rapport doorgestuurd naar Apple. Als volgt krijg ik nu het logo in beeld van Itunes en USB. (dat hij verbonden is)
Als ik hem op het Netstroom doe aan de lader geeft hij dit logo nog steeds aan ook als ik hem zonder kabel aanzet.

De firmware is de standaard Firmware van T-Mobile.
Heb de Harde reset geprobeerd en de andere mogelijk heden geprobeert (Home button en Aan/Uit knop inhouden etc.)

Itunes herkend hem ook niet meer. (Ziet de hele Iphone niet meer)
De computer herkent en of ziet hem ook niet meer.

Als ik echt geen reactie meer krijg voor: "6 Februari 2010 Tijd ongv, 12:00" ga ik er weer mee terug naar de winkel want door een simpele update doet hij het niet meer.

Als iemand mij nog even kan helpen alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 February 2010, 01:01
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Zo heb ik mijn ipod touch ooit gemaakt... Werkt vast ook voor je iphone.
1) sluit je iphone aan aan de computer.
2) download de firmware doe je wilt 3.1.3 neem ik aan? Google even of amder stuur ik je wel linkje.
3)Zet je iphone in DFU mode. Google of youtubee ff hoe je dit moet doe . Is heel makkelijk!!
4) bij itunes klik je op je iphone naam. Dan krijg je scherm waar staat hoeveel geheugen je nog hebt en zo. En op welke firmware je zit. Ook zit hier een knop Herstellen. Klik daar op maar houd gelijk SHIFT ingedrukt. Zoek dan naar de 3.1.3 firmware die je net hebt gedownload hebt. Klik die aan. Dan gaat ie wat herstellen. Duurt even.. Maar dan is hij toch weer helemaal goed.

Hopelijk helpt je dit.

Trouwens ik denk dat de fout komt doordat je de update halverwege stopte.. Dat is nooit goed..
  #3  
Oud 6 February 2010, 01:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melle123 Bekijk bericht
Zo heb ik mijn ipod touch ooit gemaakt... Werkt vast ook voor je iphone.
1) sluit je iphone aan aan de computer.
2) download de firmware doe je wilt 3.1.3 neem ik aan? Google even of amder stuur ik je wel linkje.
3)Zet je iphone in DFU mode. Google of youtubee ff hoe je dit moet doe . Is heel makkelijk!!
4) bij itunes klik je op je iphone naam. Dan krijg je scherm waar staat hoeveel geheugen je nog hebt en zo. En op welke firmware je zit. Ook zit hier een knop Herstellen. Klik daar op maar houd gelijk SHIFT ingedrukt. Zoek dan naar de 3.1.3 firmware die je net hebt gedownload hebt. Klik die aan. Dan gaat ie wat herstellen. Duurt even.. Maar dan is hij toch weer helemaal goed.

Hopelijk helpt je dit.

Trouwens ik denk dat de fout komt doordat je de update halverwege stopte.. Dat is nooit goed..
Ik snap wat je bedoelt, heb dit namelijk ook geprobeerd maar hij geeft om geen enkele optie aan in Itunes, net als of hij geen Data door krijgt. (doet hij wel getest op een andere pc) maar ik snap niet waar het probleem dan aan zou moeten liggen....

Dit is het plaatje wat ik er voor krijg en niet weg krijg:
http://codeforfood.org/wp-content/up...e_activate.jpg

Meer krijg ik niet te zien. (op het apple logo na)
Kan ook nergens bij komen etc.
  #4  
Oud 6 February 2010, 01:14
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Zeker in DFU mode gezet? Want dan moet itunes hem wel vinden denk ik.
  #5  
Oud 6 February 2010, 01:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melle123 Bekijk bericht
Zeker in DFU mode gezet? Want dan moet itunes hem wel vinden denk ik.
Heb geprobeerd door de Home knop in te houden samen met de Aan/Uit knop voor ongeveer 10 seconden (Meerdere malen) ook gewoon aan en uit gezet helpt niet.

Afgewisselt met eerst uitzetten en dan Home en de Aan/Uit button opstarten.
Doet helemaal niks meer. (heb eerst rond gekeken hier op het Forum voor instrucies maar was niemand met het zelfde probleem)
  #6  
Oud 6 February 2010, 01:24
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

De foto die je toont is als hij niet geactiveerd is.
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #7  
Oud 6 February 2010, 01:30
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Maar alleen home button en home knop indrukken is niet in DFU mode zetten. Je moet : 10 sec power butten in houde. Dan die vasthouden en home knop OOK in drukken voor 15 sec. Dan power loslaten en 15 sec wachten. Dan in iTunes kijken
  #8  
Oud 6 February 2010, 01:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
De foto die je toont is als hij niet geactiveerd is.
Hoe zou ik hem dan moeten Activeren?
Heb een mail binnen gekregen van Apple met als onderwerp:
"[i]Bedant voor het registreren van je Iphone 3G[\i]"

Dus zou niet weten hoe hij dan niet geativeerd kan zijn.
  #9  
Oud 6 February 2010, 01:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melle123 Bekijk bericht
Maar alleen home button en home knop indrukken is niet in DFU mode zetten. Je moet : 10 sec power butten in houde. Dan die vasthouden en home knop OOK in drukken voor 15 sec. Dan power loslaten en 15 sec wachten. Dan in iTunes kijken
Moet de Iphone dan aanstaan of juist uit voordat ik dat in ga drukken?
  #10  
Oud 6 February 2010, 01:33
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Black-dog Bekijk bericht
Hoe zou ik hem dan moeten Activeren?
Heb een mail binnen gekregen van Apple met als onderwerp:
"[i]Bedant voor het registreren van je Iphone 3G[\i]"

Dus zou niet weten hoe hij dan niet geativeerd kan zijn.
Als de iPhone van T-Mobile is, word die door iTunes gewoon geactiveerd.
  #11  
Oud 6 February 2010, 01:35
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Black-dog Bekijk bericht
Moet de Iphone dan aanstaan of juist uit voordat ik dat in ga drukken?
Hoe activeer je DFU mode ?
1. Sluit je iPhone aan op je Mac of PC - en zorg ervoor dat iTunes openstaat.
2. Druk de home button en power button tegelijkertijd in.
3. Wacht totdat de shutdown slider verschijnt, blijf de buttons nog 4 a 5 seconden vasthouden.
de iPhone sluit nu helemaal af.
4. Laat nu de power button los, en hou de home button ingedrukt.
Er verschijnt geen apple logo, als deze wel verschijnt heb je de power button
te lang vastgehouden, probeer het dan opnieuw.
5. Wacht 5 a 10 seconden, iTunes geeft de melding dat er een iPhone is aangetroffen in restore mode en dan kan je herstellen.
  #12  
Oud 6 February 2010, 01:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Hoe activeer je DFU mode ?
1. Sluit je iPhone aan op je Mac of PC - en zorg ervoor dat iTunes openstaat.
2. Druk de home button en power button tegelijkertijd in.
3. Wacht totdat de shutdown slider verschijnt, blijf de buttons nog 4 a 5 seconden vasthouden.
de iPhone sluit nu helemaal af.
4. Laat nu de power button los, en hou de home button ingedrukt.
Er verschijnt geen apple logo, als deze wel verschijnt heb je de power button
te lang vastgehouden, probeer het dan opnieuw.
5. Wacht 5 a 10 seconden, iTunes geeft de melding dat er een iPhone is aangetroffen in restore mode en dan kan je herstellen.

Dat snap ik, maar ten eerste ik krijg die Slide button niet eens(Zoals eerder uitgelegd) en als ik hem op een andere pc aansluit (zonder itunes) geeft hij aan: Hardware gevonden in Restore mode of iets dergelijks.

Dus begrijp echt niet waarom hij hem niet meer pakt op de pc en of itunes
  #13  
Oud 6 February 2010, 01:38
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Ja dat! Makkelijk! Haha zit op mij. Ipod dus gaat dat plakken enzo niet zo makkelijk. En ben druk bezig zoeken naar goedkope echte ipod oortjes... Jullie ideeen?
  #14  
Oud 6 February 2010, 01:40
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Zet hem dan uit voor je dfu mode gaat doen.
  #15  
Oud 6 February 2010, 01:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Geprobeerd maar doet hij niks, hij reageerd er niet eens op.
De enige 2 schermen die ik krijg te zien is
1: Apple logo.
2: http://codeforfood.org/wp-content/up...e_activate.jpg

Meer krijg ik niet te zien, als ik hem op een andere pc aansluit zonder itunes krijg ik een scherm dat hij al in zo'n "Mode" zit.
  #16  
Oud 6 February 2010, 01:45
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Ja dan weet ik het ook niet.
Als je zeker weet dat je je ipod in Dfu mode hebt gezet. Pc MOET dan rare geluidjes maken.. En de ipod aangesloten was... Mmm
maakt je pc wel geluidjes?
  #17  
Oud 6 February 2010, 01:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melle123 Bekijk bericht
Ja dan weet ik het ook niet.
Als je zeker weet dat je je ipod in Dfu mode hebt gezet. Pc MOET dan rare geluidjes maken.. En de ipod aangesloten was... Mmm
maakt je pc wel geluidjes?
Volume staat voluit hier, 1 of 2 keer geluidjes gehoord daarna was het over en uit.

Anders morgen maar terug naar T-Mobile
  #18  
Oud 6 February 2010, 01:51
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Probeer dit eens: iPhone and iPod touch: Unable to update or restore anders weet ik het ook niet.
  #19  
Oud 6 February 2010, 01:52
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Ja, ik zou alleen niet zeggen dat je de update hebt gestopt. Dan zeggen ze dat ie kapot is door je eigen schuld en moet je reparatie kosten van 40 betalen... Gewoo. Zeggen na update deed ie niks meer...
  #20  
Oud 6 February 2010, 01:53
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melle123 Bekijk bericht
Ja, ik zou alleen niet zeggen dat je de update hebt gestopt. Dan zeggen ze dat ie kapot is door je eigen schuld en moet je reparatie kosten van 40 betalen... Gewoo. Zeggen na update deed ie niks meer...
Inderdaad, dat zeker niet zeggen
Reageren

Labels
firmware fout, iphone crash, update firmware fout


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs 16gig werkt niet meer Na update nieuwe Firmware. vondeuhlux iPhone algemeen 10 30 December 2009 12:42
iPhoto ziet iPhone niet meer !! Vienna-Dutchman iPhone algemeen 6 9 December 2009 20:09
iPhone ziet bestanden niet meer konohaninja iPhone algemeen 0 4 February 2009 20:25
Hele telefoon doet niet meer na updaten daaf Archief 2 23 August 2008 22:30
Iphoto ziet iphone niet meer Fizzy iPhone algemeen 1 1 March 2008 14:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:31.