Itunes 10 geeft activatie server problemen?

Itunes 10 geeft activatie server problemen? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik met itunes 10 op me windows 7 probeer me telefoon te updaten van 4.01 naar 4.02 of 4.1 krijg ik steeds de melding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 September 2010, 01:46
haagsegoof's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 124
Stuur een bericht via MSN naar haagsegoof Send a message via twitter to haagsegoof
Standaard Itunes 10 geeft activatie server problemen?

Als ik met itunes 10 op me windows 7 probeer me telefoon te updaten van 4.01 naar 4.02 of 4.1 krijg ik steeds de melding dat hij een of andere server niet kan vinden en dus niet kan updaten ?
Op me oude laptop heb ik toen ook itunes 10 gezet en daarmee lukte het wel ?
Weet iemand hoe dit probleem opgelost kan worden en zou het ermee te maken kunnen hebben dat ik ook op deze computer me software terug gezet heb ooit van 4.02 naar 4.01 met SSH of zoiets?

Laatst gewijzigd door haagsegoof; 6 September 2010 om 07:42.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 September 2010, 07:14
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haagsegoof Bekijk bericht
Als ik met itunes 10 op me windows 7 probeer me telefoon te updaten van 4.01 naar 4.02 of 4.1 krijg ik steeds de melding dat hij een of andere server niet kan vinden en dus niet kan updaten ?
Op me oude laptop heb ik toen ook itunes 10 gezet en daarmee lukte het wel ?
Weet iemand hoe dit probleem opgelost kan worden en zou het ermee te maken kunnen hebben dat ik ook op deze computer me software terug gezet heb ooit van 4.02 naar 4.01 met SSH ?
je je hosts bestand terug aan passen he dan dat hij de server van apple neemt en niet de server van saurik .

gewoon de laatste regel die jij er bij hebt gezet gewoon terug verwijderen
  #3  
Oud 6 September 2010, 07:43
haagsegoof's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 124
Stuur een bericht via MSN naar haagsegoof Send a message via twitter to haagsegoof
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kimvb Bekijk bericht
je je hosts bestand terug aan passen he dan dat hij de server van apple neemt en niet de server van saurik .

gewoon de laatste regel die jij er bij hebt gezet gewoon terug verwijderen
Bedankt voor de reactie maar waar vind ik dat bestand en welke? Ik heb zelf niets verandert ?
  #4  
Oud 6 September 2010, 08:22
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\HOSTS

Daar kan je het bestand vinden .
gewoon openen met kladblok wel openen als administrator.
en deze regel verwijderen

74.208.10.249 gs.apple.com
  #5  
Oud 6 September 2010, 09:08
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

En daarna opletten dat je het bestand niet als .txt opslaat maar onder de originele naam
__________________

  #6  
Oud 6 September 2010, 09:28
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
En daarna opletten dat je het bestand niet als .txt opslaat maar onder de originele naam

klopt was ik er vergeten bij te zetten
  #7  
Oud 9 September 2010, 21:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, maar ik heb nooit iets met dat SSH of Saurik's server gedaan...

Uhm, ik heb in die map :\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\ drie bestanden verwijderd: host, host umbrella en iets met SAM in de naam en nu doet hij het wel...is dat raar?

Laatst gewijzigd door Taab; 9 September 2010 om 21:52.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes 10 geeft activatie server problemen? bernard6666 iTunes 1 5 September 2010 11:07
Iphone 4 activatie problemen Blacktree iPhone algemeen 5 3 August 2010 09:41
Problemen uitgaande server email op Iphone Leenke iPhone algemeen 2 6 July 2010 08:04
1.1.3 geeft problemen met itunes 7.6 midon Archief 5 1 February 2008 00:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:43.