itunes

itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, vraagje, ik heb een beltoon gemaakt en hij staat inmiddels al in itunes maar nu moet ik dus blijkbaar naar het tabblad beltonen, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2010, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Berichten: 4
Standaard itunes

Hallo allemaal,

vraagje, ik heb een beltoon gemaakt en hij staat inmiddels al in itunes maar nu moet ik dus blijkbaar naar het tabblad beltonen, maar die zie ik niet staan. Ik heb een minilaptop. Heb al geprobeerd via schermresolutie aan te passen maar helaas...
Jullie enig idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2010, 01:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2010
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sabinmart Bekijk bericht
Hallo allemaal,

vraagje, ik heb een beltoon gemaakt en hij staat inmiddels al in itunes maar nu moet ik dus blijkbaar naar het tabblad beltonen, maar die zie ik niet staan. Ik heb een minilaptop. Heb al geprobeerd via schermresolutie aan te passen maar helaas...
Jullie enig idee?
"junge..." iPhone Tips | Tips voor de iPhone en zoek in google naar how to make ringtones in itunes [9]

een minilaptop. Heb al geprobeerd via schermresolutie aan te passen maar
ja en dit heeft daar nix mee te maken
__________________
alles kan automatisch, maar niet vanzelf
  #3  
Oud 16 October 2010, 08:54
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door delta32 Bekijk bericht
(...)
een minilaptop. Heb al geprobeerd via schermresolutie aan te passen maar
ja en dit heeft daar nix mee te maken
Dat heeft er wel degelijk mee te maken. Het tabblad Beltonen kun je zichtbaar maken door in iTunes middels Ctrl + Tab te wisselen tussen de tabbladen.
Hierbij ga ik er overigens wel vanuit dat je in iTunes/Bewerken/Voorkeuren op het tabblad Algemeen een vinkje hebt staan bij Beltonen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 16 October 2010, 12:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Berichten: 4
Standaard

Dank je wel voor je reactie, helaas stond beltonen wel gewoon aangevinkt maar het lukt me niet op beltonen te vinden. Even voor de duidelijkheid, boven in de zwarte balk waar ook Muziek, app store, pod cast,audio boeken, itunes u, ping en daarna komt mijn inlognaam staat moet dus beltonen tussen staan? Ik snap er niets van want ik heb alwel 4 beltonen en nu staan er dus wel 5 in itunes, maar krijg ze dus niet naar de iphone, is er geen andere manier haha..Aangezien het zo lastig is met een mini laptop
  #5  
Oud 17 October 2010, 07:15
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Raar, daar zou inderdaad ook een tabje Beltonen moeten staan, zie bijgaand screenshotje.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Beltonen.jpg‎ (11,8 KB, 5x gelezen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes sync, probleem met iCal en Contactgegevens na overschrijvene iTunes-map hoeboe iTunes 0 20 July 2010 14:23
iPhone: Na herstellen Itunes, krijg ik alles nog maar stekker + Itunes logo rob499 Jailbreak 9 2 September 2008 01:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:07.