Aankopen overzetten mislukt

Aankopen overzetten mislukt discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede-iPhone gebruikers, Ik zit momenteel met het probleem dat ik mijn iPhone niet kan updaten naar de nieuwste beschikbare firmware omdat iTunes de aankopen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 January 2011, 19:39
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Locatie: Swifterbant
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar RobertMeelker
Standaard Aankopen overzetten mislukt

Beste mede-iPhone gebruikers,

Ik zit momenteel met het probleem dat ik mijn iPhone niet kan updaten naar de nieuwste beschikbare firmware omdat iTunes de aankopen niet kan overzetten naar haar bibliotheek.

Aangezien ik weinig zin heb om alle applicaties opnieuw te downloaden vraag ik jullie ten hulp.

Any suggestions?....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 January 2011, 05:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Wat voor (fout)melding krijg je? Ben je wel ingelogd in je iTunes account? Is dat dezelfde account als die waarmee de apps zijn genstalleerd?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 10 January 2011, 12:31
Kevin0316's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2011
Berichten: 8
Standaard

dan moet je kiezen, registreren als nieuwe iphone. en dan kun je het wel.
  #4  
Oud 10 January 2011, 12:32
Kevin0316's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevin0316 Bekijk bericht
dan moet je kiezen, registreren als nieuwe iphone. en dan kun je het wel.
maar dan ebn je wel je aankopen kwijt ;O
  #5  
Oud 10 January 2011, 14:44
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Locatie: Swifterbant
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar RobertMeelker
Standaard

Ben ingelogd met hetzelfde account waarmee de aankopen zijn betaald en gedownload. Maar als ik de opdracht 'Aankopen overzetten' aanklik begint hij met de eerste applicatie en stopt meteen. Met als resultaat, geen aankopen overgezet. Ik krijg geen foutmelding.

Tevens heb ik geprobeerd de applicatie waarmee iTunes begint te verwijderen en opnieuw de aankopen over te zetten, helaas mocht ook dit niet baten aangezien iTunes dan hetzelfde probleem vertoont alleen dan met een andere applicatie.

Is er echt geen andere mogelijkheid dan de iPhone als nieuw registreren?
  #6  
Oud 10 January 2011, 14:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2011
Locatie: Swifterbant
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar RobertMeelker
Standaard

Ah! Opgelost, aangezien ik gepgrade ben van Windows 32 bit naar 64 bit moest ik de computer opnieuw machtigen! Compleet vergeten Nu doet hij het wel en is druk bezig met kopiren!

Nu alleen nog ff uitzoeken hoe ik die andere machtiging intrek!
  #7  
Oud 10 January 2011, 21:12
Kevin0316's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2011
Berichten: 8
Talking

oke mooi zo
  #8  
Oud 12 January 2011, 04:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobertMeelker Bekijk bericht
Ah! Opgelost, aangezien ik gepgrade ben van Windows 32 bit naar 64 bit moest ik de computer opnieuw machtigen! Compleet vergeten Nu doet hij het wel en is druk bezig met kopiren!

Nu alleen nog ff uitzoeken hoe ik die andere machtiging intrek!
Machtigingen intrekken kan pas als je het maximum aantal van 5 computers hebt gemachtigd. Apple-thinking.....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes aankopen naar Iphone mislukt ranranran iTunes 0 20 January 2011 22:01
Aankopen overzetten werkt niet PasQ iTunes 18 11 June 2010 18:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:54.