itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje

itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Onlangs de iphone opnieuw geinstalleerd met IOS 4.0 meerdere malen foutmeldingen gehad varierend in in elk cijfertje vooral #29 en #3194. Nu eindelijk voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 May 2011, 11:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard itunes ziet phone wel maar phone geeft wit appeltje

Beste,

Onlangs de iphone opnieuw geinstalleerd met IOS 4.0 meerdere malen foutmeldingen gehad varierend in in elk cijfertje vooral #29 en #3194.
Nu eindelijk voor elkaar dat I-tunes hem zag maar nu gaf de phone continu een zwart beeld met wit appeltje, en daar komt hij niet uit.

Plzz can somebody help me.

groeten kevin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 May 2011, 11:30
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Al geprobeerd om hem in DFU modus te zetten en vervolgens te herstellen naar de nieuwste FW of een FW naar eigen keuze via TU?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #3  
Oud 25 May 2011, 11:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

ook geprobeerd dan krijg ik 3194
  #4  
Oud 25 May 2011, 11:38
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ook al met Tiny Umbrella een poging gewaagd? Met Fix Recovery en Kick out of Recovery of gewoon restoren?
  #5  
Oud 25 May 2011, 11:39
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

Yup beide geprobeerd.

Gewoon restoren lukt ook nie
  #6  
Oud 25 May 2011, 11:44
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Misschien eens de foutcodes google'en, kom je waarschijnlijk ook al heel ver mee!
  #7  
Oud 25 May 2011, 11:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

Ja dan kom ik op probleem verwijderen met tiny umbrella en fix recovery, programma's met recboot het schiet allemaal niet echt op ben ondertussen al een uurtje of 8 onafgebroken bezig met dat stomme ding vandaar dat ik hier terecht kwam
  #8  
Oud 25 May 2011, 11:50
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Heb je al het speciale Fix Recovery programma gebruikt van de website van Tiny Umbrella, misschien werkt deze wel!
  #9  
Oud 25 May 2011, 11:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

"deze toepassing kan niet worden gestart omdat zlib1.dll niet kan worden gevonden. Het opnieuw installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen."

Hoe vaak moet ik dit nog installeren?
  #10  
Oud 25 May 2011, 12:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2010
Locatie: houten
Berichten: 203
Standaard

IReb ook al geprobeerd?
  #11  
Oud 25 May 2011, 12:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

Ook die is geprobeerd ben een beetje ten einde raad
  #12  
Oud 25 May 2011, 13:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

nu laait ie ook al niet meer bij terwijl die met de computer verbonden is
  #13  
Oud 25 May 2011, 13:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: beveren
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar mattias1 Send a message via twitter to mattias1
Standaard

ik denk dat ik slecht nieuws heb als ik dit lees heb dit ook gehad met mijn 3gs en ben er mee naar een winkel die hem onderzocht hebben en wat blijkte bij mij moederbord was naar de ***** zelfde symptonen tenzij jij nog een oplossing vind denk ik niet veel goeds als je het toch nog vind post het hier dn mr h
  #14  
Oud 25 May 2011, 14:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2011
Berichten: 8
Standaard

maar dan moet ie toch helemaal niets meer doen?

Hij geeft een zwart beeld met appeltje en af en toe zie je eronder het cirkeltje draaien
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn i phone 3 is gecrased toen ik alles over wilde zetten op mn i phone 4 en nu CrazyMike iPhone algemeen 1 19 March 2011 15:38
Windows: Muziek van podcast wel in phone niet in Itunes rayman76 iTunes 0 1 November 2010 17:07
i-phone 4 kopen in UK en je al bestaande i-phone t-mobile abonnement gebruiken? seevinck Koopinformatie Nederland 5 21 July 2010 11:18
Windows7 ziet iphone wel maar i-tunes geeft foutcode iphone Teuniphone Archief 1 13 February 2010 18:28
Foto: Foto's gemaakt, op pc oke maar daarna op I-phone donker:S jantje123 Muziek, foto & video 0 11 April 2009 19:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:13.