iTunes wil bekende iPod wissen

iTunes wil bekende iPod wissen discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik zit met een probleem (wanneer niet T_T) met iTunes . Als ik mijn iPod Touch aan de PC hang, dan zegt iTunes zoiets: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 June 2011, 22:58
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Angry iTunes wil bekende iPod wissen

Hoi,

Ik zit met een probleem (wanneer niet T_T) met iTunes.

Als ik mijn iPod Touch aan de PC hang, dan zegt iTunes zoiets: "Deze iPod is een onbekende iPod. Wil je deze iPod nu wissen en hem gebruiken met deze computer?"

Nee dat wil ik niet, en ik heb hem al vaker gesyncht met deze laptop.

Nu is mijn vraag: Hoe kan ik dit verhelpen?
(kijk bij mijn naam voor de details over mijn iPod)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2011, 21:57
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.871
Standaard

Heb je onlangs iets gedaan sinds de vorige keer dat je de iTouch aansloot? Misschien een JB tweak genstalleerd?
  #3  
Oud 1 July 2011, 22:08
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Ik kan een lijst meegeven van wat ik heb geinstalleerd aan Cydia tweaks:

Activator
Airplane SBSettings
AppList

BigBoss Icon Set
Browser Changer
BusyBar

Cydia Installer
Cydia Translations

DataDeposit
DreamBoard

gpSPhone + bios

iPod Widget (SBSettings)

Mobile Substrate

Safari Download Manager
SBSettings
Serious SBSettings HD
Snes9x EX

SpringBoardAccess

User Agent Faker
User Agent Faker SBSettings

Veency
Veency SBSettings

EDIT: Ik ga wat schoonmaken, ik vind dit best wel veel
  #4  
Oud 1 July 2011, 22:18
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.871
Standaard

Whahah

Schoonmaken lijkt me een must met veel apps en/of tweaks, maar ik denk dat je voor het probleem alleen moet kijken naar de laatst genstalleerde tweaks/laatst ondernomen acties.. Want ik durf zo ook niet te raden wat het kan zijn

Maar goed, kijk maar na het cleanen
  #5  
Oud 1 July 2011, 22:23
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Whahah

Schoonmaken lijkt me een must met veel apps en/of tweaks, maar ik denk dat je voor het probleem alleen moet kijken naar de laatst genstalleerde tweaks/laatst ondernomen acties.. Want ik durf zo ook niet te raden wat het kan zijn

Maar goed, kijk maar na het cleanen
Het zal nog wel even duren, want ik moet steeds respringen

Maar het is ook weer geen ramp als ik niet met iTunes kan synchen, ik gebruik het toch alleen maar voor backups, er zijn zat andere programma's voor muziek over te zetten xd
  #6  
Oud 1 July 2011, 22:46
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.871
Standaard

Hmm en al opgeruimd dan?

Welke ken je voor Windows dan? Ik gebruik gewoon Senuti voor de Mac ;o
  #7  
Oud 1 July 2011, 23:02
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Hmm en al opgeruimd dan?

Welke ken je voor Windows dan? Ik gebruik gewoon Senuti voor de Mac ;o
Ik heb nu CopyTrans geinstalleerd. Ik moet het nog uitproberen maar volgens mij werkt het

Ja ik heb al opgeruimd (en me iPod was in Safe Mode gegaan).
  #8  
Oud 1 July 2011, 23:46
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Berichten: 34
Standaard

anders reservecopy maken bij aansluiten. Laat hem syncen, dan reserve copy terugzetten.

Had ik ook gedaan met iPhone toen ik geen apps kon syncen (eerst 7 maanden niet gesynct, alleen aankopen overzetten) Je savegames zitten in de reservecopy, dus je scores blijven bewaard etc.
  #9  
Oud 2 July 2011, 00:32
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raxi Bekijk bericht
anders reservecopy maken bij aansluiten. Laat hem syncen, dan reserve copy terugzetten.

Had ik ook gedaan met iPhone toen ik geen apps kon syncen (eerst 7 maanden niet gesynct, alleen aankopen overzetten) Je savegames zitten in de reservecopy, dus je scores blijven bewaard etc.
Jahaa, maar mijn jailbreak gaat er wel aan...
  #10  
Oud 3 July 2011, 18:02
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Nu net opnieuw geprobeert, nog steeds geen verschil :S

Ik ga nu meteen een alternatief proberen.
  #11  
Oud 6 July 2011, 19:38
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Toch maar gewist (hersteld) en toen JailBreakMe.com erop geknald. Werkt als een speer nu (en mijn batterij is niet meer in 10 minuten leeg).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3g wil niet uit na instelling wissen barrelz750 iPhone algemeen 0 10 January 2011 23:04
Windows: Apps definitief uit Itunes wissen Sjra iTunes 2 16 February 2010 23:07
Iphone plus iTunes compleet wissen? Hans3G iTunes 3 23 November 2009 22:41
Windows: itunes leeg na wissen schijf.. Wingzero iTunes 4 20 August 2008 12:20
iPod gedeelte iPhone wissen/leegmaken Dwevbob Unlock [archief] 2 31 March 2008 19:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:04.