error 3194 maar wil juist upgraden

error 3194 maar wil juist upgraden discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Iphone 4, nooit gejailbreakt, draait iOS 4.3.3 Ik wil hem op de meest recente hebben, maar als ik dat probeer krijg ik de error 3194 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 August 2011, 13:45
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard error 3194 maar wil juist upgraden

Iphone 4, nooit gejailbreakt, draait iOS 4.3.3

Ik wil hem op de meest recente hebben, maar als ik dat probeer krijg ik de error 3194

Uit informatie op dit forum begrijp ik dat die error veroorzaakt wordt doordat je wilt downgraden, maar dat is dus niet de bedoeling.

(Mijn iPad 2, die wel gejailbreakt was, maar inmiddels niet meer is, liet zich wel naar 4.3.5. upgraden).

Weet iemand hoe ik de iPhone ook up to date kan krijgen?
En of ik straks wel naar 5.0 kan vanaf versie 4.3.3.?

Graag hulp!

PS Ik heb de nieuwste versie van iTunes.
__________________
groet,
www.spinsister.nl / www.taalvlinder.com

Laatst gewijzigd door Translatoria; 9 August 2011 om 18:45.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2011, 13:02
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Update:
heb inmiddels iTunes helemaal gede-installeerd en opnieuw genstalleerd, maar blijf fout 3194 krijgen hoewel ik de laatste versie van iTunes heb, en niet probeer te downgraden.

Ook na de iPhone in DFU modus te hebben gezet volgens de aanwijzingen in de wiki van deze site, blijf ik dezelfde fout krijgen.

Iemand?

Laatst gewijzigd door Translatoria; 11 August 2011 om 13:33.
  #3  
Oud 11 August 2011, 13:25
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Heb hetzelfde probleem gehad en na heel veel Googlen en topics op dit forum doorspitten (hint? ) dit gevonden toendertijd.
Hoe kan ik het Hosts-bestand opnieuw instellen op de standaardwaarden?

Ik heb de automatische reparatie gekozen.


Succes
__________________
Standin' my ground
  #4  
Oud 11 August 2011, 13:32
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nicky75 Bekijk bericht
Heb hetzelfde probleem gehad en na heel veel Googlen en topics op dit forum doorspitten (hint? ) dit gevonden toendertijd.
Hoe kan ik het Hosts-bestand opnieuw instellen op de standaardwaarden?

Ik heb de automatische reparatie gekozen.


Succes
Dank je! Dat ga ik proberen zodra ik thuis ben.

Ik was nog vergeten te zeggen dat ik, ook na veel googlen, een regel onderaan het host bestandje heb toegevoegd, maar dat hielp niet. Het was een Apple.com adres. Misschien had ik het adres dat er al stond moeten wissen.

Enfin, ik ben blij met jou tip en zal het melden als Herg uit is. Dank.
  #5  
Oud 11 August 2011, 13:42
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Post

Dat regeltje toevoegen heb ik ook meerdere malen geprobeerd,geen resultaat.
Wel de melding dat ik geen administrator rechten had.
Hoor het wel of het gewerkt heeft.
  #6  
Oud 11 August 2011, 15:10
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Gelukt! Bedankt, Nicky75. Ik was hier al dagen naar op zoek.

Voor mensen die met hetzelfde probleem zitten en net als ik win 64-bits gebruiken: Als er in map C:\SysWOW64\drivers geen map "etc" zit, kun je de aanwijzingen voor Win 7 32 gebruiken. Werkte bij mij prima.

Wat een opluchting. Mijn dag is weer goed.
  #7  
Oud 11 August 2011, 20:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem maar het lukt mij niet met dat hosts gebeuren?

kan iemand mij even goed uitleggen?
  #8  
Oud 11 August 2011, 20:56
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 030anoniem Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem maar het lukt mij niet met dat hosts gebeuren? kan iemand mij even goed uitleggen?
Waar loop je vast?
Kun je de bedoelde map wel vinden?
Welk besturingssysteem heb je?
  #9  
Oud 11 August 2011, 21:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb windows 7 64 bit. en ik kan dat hosts map niet vinden?
  #10  
Oud 11 August 2011, 21:27
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Ok, open je Windows Verkenner (windows toets plus E)
je ziet nu een lijst met allemaal mappen
- zoek de map "system32" en klik die open
- zoek de map "drivers" en klik die open
- in de map "drivers" zit een map
- "etc"

Daarin zit het bestand "hosts"

Volg dan verder de instructies.

Ik kan je morgen verder helpen, maar ga nu eerst eten.

Succes!
  #11  
Oud 11 August 2011, 21:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Nu heb ik ze wel gevonden maar dan loop ik vast bij 3.A Als ik nieuw aanwijst dan kom ik uit map en geen tekstdocument?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 augustus 2011 om 21:08 ----------

ik heb via apple.nl zelf 1tje gevonden en daarin stond er ook informatie over hosts;
iTunes: geavanceerde probleemoplossing in de iTunes Store
  #12  
Oud 11 August 2011, 22:17
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Heb je de map "etc" geopend voordat je op rechts klikte?

Ik kriig dan wel de mogeliljkheid om een nieuw tekstdocument te maken.

Maar niet getreurd, als jij die optie niet krijgt, open dan Kladblok en plak in een leeg bestand, maar zonder de _________________ en de aanhalingstekens:
______________________________________"
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # Dit is een voorbeeld HOSTS-bestand dat wordt gebruikt door Microsoft TCP/IP voor Windows. # # Dit bestand bevat de toewijzingen van IP-adressen aan hostnamen. Elke # vermelding dient op een afzonderlijke regel te worden geplaatst. Het IP-adres dient in # de eerste kolom te worden geplaatst, gevolgd door de bijbehorende hostnaam. # Het IP-adres en de hostnaam dienen met ten minste n # spatie van elkaar te worden gescheiden. # # Aanvullende opmerkingen (zoals deze) kunnen worden ingevoegd # op afzonderlijke regels of na de machinenaam, aangeduid met een #-symbool. # # Voorbeeld: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # bronserver # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost-naamomzetting is ingang binnen de DNS zelf. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost
_____________________"
sla dit bestand op als "hosts" (alweer zonder aanhalingstekens) en zet het in de map etc die je zojuist gevonden hebt (ik ga ervan uit dat je het oude bestand "hosts" hernoemd hebt tot iets als "hosts.Bak" of wat dan ook.)

Het zou nu moeten werken.
  #13  
Oud 11 August 2011, 22:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb de stappen gevolgd maar op dat moment als ik wil opslaan dan krijg ik deze melding:
U hebt niet de juiste machtiging om bestanden op deze locatie op te slaan.
neem contact op met de beheerder om de juiste machtiging te krijgen.

wilt u in plaatst van deze map de map mijn documenten gebruiken?
Ja - nee
  #14  
Oud 11 August 2011, 22:31
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Dat los je op door de teksteditor als Administrator te openen (ipv gewone gebruiker).
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #15  
Oud 11 August 2011, 22:35
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 030anoniem Bekijk bericht
Ik heb de stappen gevolgd maar op dat moment als ik wil opslaan dan krijg ik deze melding:
U hebt niet de juiste machtiging om bestanden op deze locatie op te slaan.
neem contact op met de beheerder om de juiste machtiging te krijgen.

wilt u in plaatst van deze map de map mijn documenten gebruiken?
Ja - nee
Niet de map " mijn documenten " gebruiken, want daar zoekt iTunes niet.

Het bestand "hosts" moet in de map "etc" komen waar we het net over hadden.

Maar helemaal in het begin van de instructies staat dat je als Adminstrator de map moet openen. Heb je dat gedaan?

Ben je ingelogd als Administrator?

Als je met rechts op (bijvoorbeeld) de map "system 32" klikt, krijg je dan de optie "open als administrator/beheerder " ?

Die optie moet je gebruiken.
  #16  
Oud 11 August 2011, 22:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Als goed is, is het nu wel gelukt hij is op dit momenteel bezig met bijwerken.

ik laat je het zo weten of het gelukt is!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 augustus 2011 om 21:42 ----------

Mooi, Het is mij gelukt! Bedankt!
  #17  
Oud 11 August 2011, 22:45
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 030anoniem Bekijk bericht
Als goed is, is het nu wel gelukt hij is op dit momenteel bezig met bijwerken.

ik laat je het zo weten of het gelukt is!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 augustus 2011 om 21:42 ----------

Mooi, Het is mij gelukt! Bedankt!
Hartstikke goed!
  #18  
Oud 12 August 2011, 18:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik had het zelfde probleem met foutcode 3194, na het aanpassen van de host ben ik deze nu kwijt. Maar na opnieuw proberen te herstellen van Iphone krijg ik nu foutcode 1601.

Wou iemand mij ook kunnen vertellen hoe deze is op te lossen, wordt een beetje crazy van al die foutcodes heb inmiddels al genoeg zien voorbijkomen tijden het herstellen oa foutcode 21, 1600, 1601, 1604, 2009 en 3194

Is er hier een pro op het forum die mij kan helpen?
  #19  
Oud 15 August 2011, 18:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik krijg ook al die foutcodes. Heb echt alles geprobeerd, tinyumbrella, ireb, redsn0w, custom fw met sn0wbreeze maar krijg met geen mogelijkheid mn telefoon weer aan de praat... Iphone 4 fw 4.2.1 jailbreak en unlock. Hij is gister vastgelopen bij het skulltekentje en sindsdien kan ik er niks meer mee!

Kan iemand me helpen? Ben echt al 2 dagen forums aan het lezen maar kom er echt niet uit!!
  #20  
Oud 15 August 2011, 19:00
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Hebben jullie beiden het programma van Microsoft geprobeerd wat een aantal posts terug staat. Dat moet iig foutcode 3194 oplossen.
De rest durf ik je niet mee te helpen.

Succes!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes error 3194 borgqueenx iTunes 87 13 October 2011 00:11
iPhone: JB, error 3194 4.0.2->4.3.1 pterol Jailbreak 2 19 June 2011 23:22
Ik wil upgraden en unlocken en restoren maar zit met enkele vragen. Falastine Archief 1 23 November 2009 16:32
Itunes van Iphone upgraden (of juist niet?) goofy17 Archief 1 7 August 2009 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:42.