Iphone/Ipod touch besturen vanaf desktop

Iphone/Ipod touch besturen vanaf desktop discussie in Chat en geruchten forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of dit kan en zo ja hoe kan ik dit doen? Gewoon voor Windows. Grtz Woutair...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture > Chat en geruchten
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2009, 16:04
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 53
Exclamation Iphone/Ipod touch besturen vanaf desktop

Weet iemand of dit kan en zo ja hoe kan ik dit doen? Gewoon voor Windows. Grtz Woutair
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 March 2009, 16:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

via veency
dan moet je een vnc programma hebben op je computer en dan alleen het ip van je iphone invoeren geen wachtwoord of iets
  #3  
Oud 19 March 2009, 16:40
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
via veency
dan moet je een vnc programma hebben op je computer en dan alleen het ip van je iphone invoeren geen wachtwoord of iets

Hoe vind ik het Ip van mn Iphone??
  #4  
Oud 19 March 2009, 16:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

instellingen/ Wi-Fi/ dan moet je op het blauwe pijltje van jouw Wi-Fi klikken en daar staat je ip
  #5  
Oud 19 March 2009, 16:44
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Berichten: 53
Standaard

Unable to connect krijg ik maar probeer ik dan niet te connecte met mn eigen computer? Want ik wil mn Iphone besturen vanaf mn computer heh
  #6  
Oud 20 March 2009, 12:19
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Volgens mij kan dat ook via de SDK van Apple
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Reageren

Labels
besturen, desktop, iphone, ipod, windows


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
programma om iphone vanaf computer te besturen El_Rutgero Desktop-applicaties 11 18 August 2012 16:14
iPhone/iPod besturen vanaf Desktop Werner85 Ontwikkelen voor iOS 1 13 September 2010 10:20
Desktop op iPhone / iPod Touch floyd555 Archief 2 26 March 2009 21:45
iphone vanaf mac besturen? knijn iPhone algemeen 1 7 December 2008 18:13
Windows: iphone besturen via desktop numbro2 Desktop-applicaties 8 14 May 2008 12:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:13.